Şimdi Ara

Mac Os x86 Kurulum Rehberi v1.0 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
3
Favori
162.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrecekici

arkadaşlar iki büyük sorunum war
    birincisi;
    Acer Aspire 5600 notebook a Mac.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO ile mac osx86 kurdum fakat kurulum sonunda hata verdi, windows ta açılmıyor windows ta kurtarmam gereken belgelerim var windows açılırken fiziksel adres dökümü ile ilgili bir hata ile karşılaşıyorum windowsu onarmayı denedim fakat bir sonuç alamadım yardım bekliyorum.

ikincisi; Mac.OS.X.Tiger.10.4.6.X86-HOTiSO sürümünü a8Nsli premium + 200gb sata hdd + amd x2 4400+ + 2048 ram olan sistemime kurmayı denedim fakat elma logosunun üzerinde girilmez işareti gibi birşey çıkıyor kuruluma hiç başlayamıyorum.
    mac osx86 yı nforce4+sata şeklinde kurmanın bir yolu warmıdır. aynı zamanda dualboot olayı hakkında da bilgi istiyorum.
    TEŞEKKÜR EDERİM

Arkadasım ben XP Vista ve Mac OS X 10.4.8 i üçlü boot ediyorum hem de tek HDD üzerinden...Su an ise leopard indiriyorummm..Benim bi neti tanımıyo Mac OS o kadar belki bu yenisi bu sorunları çözer...Bana kimse yardım etmedi kurarken o salak kodları hiçbirini kullanmadım.Normal kurulum cd sini indirdim.XP im de dogrulamadan bile geciyor Explorer 7 ve Media player 11 kullanıyorum.Çöken PC nizden bütün verileri de kurtarabilirim...Ama bedava olmaz.Dedim ya bana kimse yardım etmedi ...O kadar sordum burda...Simdi isteyen olursa hepsini yaparım.Ama ücretli yerim İstanbul B.paşa...Laptop kullanıyorum...Özelden de ulasın...

• Kim ne biliyor ki sana yardım etsin. Burası para kazanma yeri değil. Bilgi paylaşma yeri. Bir şey bulduysan paylaşırsın. Yoksa şöyleydi böyleydi demezsin. Ayıp... Paylaşmak istemezsen de böyle abuk sabuk şeyler yazmazsın. Tamam mı?
  • Bugün 10 Kasım... Atatürk'ün ölümünün 69. yılını anıyoruz. Ülkeyi gençlere emanet etti. Gence bak! Bilgi paylaşacağına, oparayı paylaşmaya çalışıyor. Hay sana emanet edilen Cumhuriyete...
  • arkadaşlar gigabyte p35-ds3p anakart kullanıyorum. p35 chipsetli.
    asus sata dvd romdan mac os x 10.4.9 kurulumu başarıyla bitiyor, bilgisayarı yeniden başlattığımd hardiskten başlamıyor hata veriyor. boot.list hatasıydı sanırım. ne yapmak gerekiyor ? sistemimde 3 tane hdd var 2x74gb raptor, bu raid0 olarak ayarlı, diğeride samsung 300gb sata buda depo olarak ayarlı.

ekleme : raid0 yapmadan önce de denedim yine hata aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 10 Kasım 2007; 11:16:40 >
  • Arkadaşlar torrentten jas 10.4.8 indirdim dvd ye kayıt yaptım ve makineye aktığımda şu kodlar geliyor. '/com.apple.Boot.plist' not found yazıyor neden olabilir şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar her seyi halletim sayilir leopard icin ama ekran karti sorunu var. mac ekran kartimi tanimiyor ve benimkine ait driveri hic biryerde bulamadim. ekran kartim ati radeon hd2600. ne yapabilirim lutfen acil yardimlariniz gerekli
  • macbook a kurulum yapabileceğim orjinal universal dvd nerden temin edebilirim?
    torrent yada download linki pm den atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

macbook a kurulum yapabileceğim orjinal universal dvd nerden temin edebilirim?

dvd nin ismi nedir . o zaman bulabilırım yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

sağol kardes hallettim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

sağol kardes hallettim.

bende kurmak istiyorumda kendimede bulmak istiyorum

tam nasıl kuracağız üst konuda silinmiş ilk mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 30 Kasım 2007; 2:19:10 >

• Arkadaşlar daha önceden d e m on oid den çekmiş olduğum uphuck 10.4.9 universal v1.3 ü kuramıyorum açılışta biostan dvd ile başlamasını istiyorum ancak cd yi tanımıyor. Ultra isodan içerisine baktığımda ise BOOT. , BOOT.CAT , BOOT 0. , BOOT1H. , BOOT1U. , BOOTHELP.TXT , CDBOOT. , CHAIN0. dosyaları gözüküyor ancak onlarıda cd ye atsamda yine açılışta boot olarak okutmak istediğimde sadece cursor yanıp sönerek duruyor daha ileriye gitmiyor neyi yanlış yapıyorum. (uphuck 10.4.9 universal i dvd ye iso olarak çektim nero ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmac -- 3 Aralık 2007; 11:25:37 >
  • metalmac,

Aynı dvd yi bende hazırladım sorun yok. Sen dvd ye yazarken iso olarak değil neroyla kalıbı diske yazdır seçeneğiyle yazım yapacaksın.
    Yani indirdiğin dosyayı track olarak görüyor nero. Ve audio DVD gibi yakıyor ama açılışta sorun yok. Benim anakart nforce4 kurulum yaptıktan sonra boot işleminde kilitleniyor. Çözüm bulamadım...
  • Arkadaşlar;

Ben 10.4.7'yi kuruyorum ama 10.4.11'e yükselttiğimde Mac OS'u bir daha açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
  • windows xp kurulu makinamda , harddiskim 4 part birisinde xp var 2 sinde arşivim windows xp ye dokunmadan nasıl kurabilirim , os x kurulum ekranına geldiğimde cd den başka birşeyi göremiyorum. (harddisk sata2)
  • Bir mac kullanıcısı olarak Tiger 10.4.11 kullanıyorum. Yalnız elimde toplama bir pc var bunada tiger kurmak istiyoru. Yalnız hiç bir bilgim yok. Şu DVD'yi bile bulamadım. Nasıl bulacağız yada elinde olan arkadaş varsa bir yolla gönderebilirmi. Birde şu PC'nin hardiskinin bölümlemesi gerekiyor. Onu sonra hallederiz inşallah...
  • Burada yazanlardan etkilendim ve ben de bu bataklığa saplanmaya karar verdim.Çözümünün bulunmasında zorlanılan herşey hep ilgimi çekmiştir.
  • os x tiger için, xxx in 10.4.11 dvd sini indirdim 2.48 gb lık bir dosya...
    içinde her türlü driver için seçenek var arkadaşlar, intel sse3 için ama,
    yükleme sırasında custimize dan kendi bilgisayarıma göre seçtim herşeyi,
    ve sonuç mükemmel...
    hiç bir ptchle uğraşmadan hepsini kurulumda halletim,
    gerçekten çok başarılı bir dvd herkese tavsiye ederim leopard a falan da gerek yok kanımca...

sistem intel e6300
    asus p5ld2vm se anakart
    onboard gma 950 ekran

içine herşeyi kurdum canavar gibi çalışıyor arkadaşlar...
    herkese tavsiye ederim...
    XxX_OS_x86_10.4.11_Install_Disc_Intel
    dosyanin adi budur sorunsuz çalışıyor...
    kaldırdım windows u da kullanmıyorum sadece mac kullanıyorum :)

buda kurulum sırasından bir görüntü...seçebilceğiniz driver ne kurmak istiyosanız falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 22 Aralık 2007; 15:07:58 >

• arkadaşlar ben tiger 10.4.10 yı indirdim. 1.85gb boyutu var. bir güzel de dvd ye yazdım. cd den boot edip kurulum aşamasına gelene kadar SIGSEV error diye bir hata mesajı veriyor. sürekli kayan yazı halinde ekranı dolduruyor. neden olabilir?

sistemim AMD opteron 170 SSE2 ve SS3 destekli çift çekirdek
    DFI NF4 ultra-D NF4 çipli anakart
    250gb sata2 ve 80gb sata1 hdd var.
    ati 2600xt ekran kartı
    audigy2 ses kartım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginbay

os x tiger için, xxx in 10.4.11 dvd sini indirdim 2.48 gb lık bir dosya...
    içinde her türlü driver için seçenek var arkadaşlar, intel sse3 için ama,
    yükleme sırasında custimize dan kendi bilgisayarıma göre seçtim herşeyi,
    ve sonuç mükemmel...
    hiç bir ptchle uğraşmadan hepsini kurulumda halletim,
    gerçekten çok başarılı bir dvd herkese tavsiye ederim leopard a falan da gerek yok kanımca...

sistem intel e6300
    asus p5ld2vm se anakart
    onboard gma 950 ekran

içine herşeyi kurdum canavar gibi çalışıyor arkadaşlar...
    herkese tavsiye ederim...
    XxX_OS_x86_10.4.11_Install_Disc_Intel
    dosyanin adi budur sorunsuz çalışıyor...
    kaldırdım windows u da kullanmıyorum sadece mac kullanıyorum :)

buda kurulum sırasından bir görüntü...seçebilceğiniz driver ne kurmak istiyosanız falan...

slm
    entegre wiraless çalışıyor mu? intel pro wreless 2200bg benimki 10.4.8 kullanıyorum çalışıyor ama şifreli agıma baglanmıyor ağdaki şifreyi kaldırınca bağlanıyor
    makinem
    hp compaq nx6110

• msi s262 diz üstü alıp kurmayı deniyeceğim arakadaslar kurup deneme fırsatı olan oldumu

bundan once masa üstüne kurma deneyimim var fakat msi s262 sürücü sıkıntısı cekermeıyım bıraz arastırdım fakat deneyip kuran var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.