Şimdi Ara

Mac OSX Leo Yavaşlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, abimin macbook unda Leo yüklü. Ancak son bikaç aydır sistemde ciddi oranda yavaşlama olmaya başladı. Yani açılış uzun sürüyor, bir programı çalıştırmak eskiye oranla daha fazla zaman alıyor.

Ayrıca işlemci yine bikaç aydan beri çabuk ısınıyor,dolayısıyla fan çok çalışıyor. Virus Barrier adındaki antivirüs programını yüklemiştim. Sorunun bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm.

Silmeyi denedim ama applications tan kaldırmama rağmen, üstteki saatin yanında simgesi hala duruyor ve arka planda korumaya devam ediyor. Durdursam bile bi değişiklik olmuyor ve bir sonraki restartta tekrar aktifleşiyor.

Sizce ne yapabilirim?

• http://www.integodownload.com/mac/X/IntegoUninstaller.dmg mac forumlarında baktım bu programı onermisler silmek icin sanırım maclerle pek aram yok bi deneyebilirsiniz ayrıca orda anlattıklarına gore silmeyi basaranlardan biri programın installerini tekrar cekip normal kurulum yaparmış gibi devam edip register ekranında uninstal linki falan varmmış sanırım bi deneyin.ayrıca cihazın fazla ısınması tozlanmş olmasından kaynaklanıyor olabilir fanları fazla tozdan tıkanmıştır güçlü bi elektik supurgesiyle fan girişlerini bi yoklayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.