Şimdi Ara

Mac OsX86 ses kartı sorunu+driver (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: marojna_

merhaba benim sorunum sis 7012 ses kartı kullanıyorum fakat ortadaki ses çıkışı ses vermiyor creative 4+1 ses sistemi taktım sadece ikisinden ses veriyor . bu sorun nedendir acaba çözüm öneriniz var mı.tşk

sis 7012'nin çalışması lazım creativelerin çoğu kartı desteklenmiyo ama en azından ses alabilmişsin, alttaki linke bakabilirsin..

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.8#Sound_Cards

• Turan hoca acaba alc882 için önceden verdiğiniz tarifler 8.8.1 ve 8.9.1 kernel'lar içinde geçerlimidir ?
  • Ben mac osx 10.4.1 i hatasız kurdum.
    P4 1.7 intel işlemci
    asus P4P 800S
    Realtek Alc 655 onboard ses kartı
    Geforce4 MX AGP 8X 64'lük ekran kartı var.

Sorunum : ekran kartını ve ses kartını tanıtamadım. Forumda verilen ALC 655 driver adresi boş. Bunun için bir çözüm söyleyebilecek uzmanlardan yardım istiyorum. Teşekkürler...

Ba arada; mac osx jas AMD İNTEL 10.4.8 i de torrent ile indirdim. Onu bilgisayara kuramadım.Kurulum sonunda Power düğmesi ile bunu hiç açamazsınız gibi bir yazı çıkıyor ve tıkanıyor.Ekran kararıyor.Bununla ilgili de bilgisi olan varsa rica ediyorum.Teşekkürler...
  • ses le sorunu olup çözemeyen yada çözüp mic kullanamayan arkadaşlar ben bu işi çok basit hallettim
     Mac OsX86 ses kartı sorunu+driver

bu resimde görülen harici bi ses kartı ve tak çalıştır hiç bir driver yüklemiyosunuz. ne osx te nede xp de chipi cmı c-media 3 tane almıştım biri bende biri uphuck arkadaşta 3.isteyene satabilirim 10 usd. ebay de 2 ile 10 usd arasında degişiyo fiyatları shiping ücretinide unutmayın. tr gittigidiyorda 25-35 ytl arasında amacım ticaret deil bizim forumdan birine yarasın. herkese kolay gelsin..
  • herşey için teşekkürler:)))
  • up
  • Leo4all V3 kurdum. Ses sorunu yaşıyorum. Pcde ses kartı yok. Onboard, Realtek High Definition Audio var. Nette araştırdım. AppleHDA Patcher v1.20 diye bi dosya indirdiim. sanırım bu sorunu çözüyormuş. ama bunu nasıl yapıldığını bilmiyorum. bana yardımcı olurmusunuz.

:::SİSTEM :::
    Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
    İntel DG31PR Classic Serisi
    Ati Radeon X1600/X1650 Series
    2 x 512 Mb DDR2 Ram
    Ses, Realtek High Definition Audio (onboard)
    250 GB Seagate 7200 RPM 8 MB SATA
    250 GB Seagate 7200 RPM 16 MB SATA II
  • kafayı yedim yiicem burada neler yazıyorsa teker teker denedim hepsini yaptım ve terminal den en ufak bir hata bile almadım yani işletim sistemi yüklemeyi yapıyor ( leo4all ) anakartım m2a-vm ve ses kartım alc883 buradan da nettende hem 882 hem 883 driverlarını buldum defalarca silip yükledim ama banamısın demedi her şeyim mükemmel çalışıyor ama bir türlü ses gelmiyor ( ses iconu da görünmüyor ) ethernet ekran kartı hepsi ok ama ses kartının çözümünü bulamadım ... yardımcı olacak biri varsa çok mutlu olurum ... şimdiden teşekkür ederim ...
  • benim bilgisayarım amd athlon 690 g ve sesi tanımadı. driver aradım ama bulamadım. yanılmıyorsam ses alc880. lütfen bana yardımcı olun
    teşekkürler.
  • arkadaşlar kurulumda audio içinden Azalia şeçiyoruz sonrasında kartımız neyse örneğin ADI 1988 P5B KART İÇİN :D ses kartı sorunu kalmıyor herkese kolay gelsin denendi onandı kulaklarım çınlıyo :)
  • Hocam bu verdiğin siteden indirilemiyor. link ölmüş yenilersen sevinirim. Benim ses kartı cmı8738.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Hocam bu verdiğin siteden indirilemiyor. link ölmüş yenilersen sevinirim. Benim ses kartı cmı8738.

5 sene geçmiş, bi zahmet ölsün linkler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.