Şimdi Ara

Mac OsX86 ses kartı sorunu+driver (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon alıntı yapmamışım. taşkın kardeş cevap sanaydı
  • turanx hocam daha önce alc655 için hemenpaylaşa yollamış oldugun driver için başka bir adres verebilirmisin veya başka bir adrese yükleyebilirmisin ..malum hemenpaylaş uçmuş durumda ...
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustank

malesf olmadım 882i de 883ü de denedim.

Last login: Sun Nov 26 13:54:33 on console
    Welcome to Darwin!
    mustafa-konyas-computer:~ mustafakonya$ cd Desktop/alc883
    mustafa-konyas-computer:~/Desktop/alc883 mustafakonya$ sudo ./install.sh
    Password:
    Sorry, try again.
    Password:
    Installing AppleAC97Audio kernel extension...
    kextload: /System/Library/Extensions/AppleAC97Audio.kext loaded successfully
    Installing AppleAzaliaAudio kernel extension...
    kextload: /System/Library/Extensions/AppleAzaliaAudio.kext loaded successfully
    Started verify/repair permissions on disk disk0s1 mac os x
    Determining correct file permissions.
    parent directory ./Users/Shared/SC Info does not exist
    The privileges have been verified or repaired on the selected volume
    Verify/repair finished permissions on disk disk0s1 mac os x
    Installation finished by turanX
    mustafa-konyas-computer:~/Desktop/alc883 mustafakonya$

yazdı. ses kartı almam gerekecek galiba

AlC882 ve 883 yükleyenler...
    AppleHDA.kext' i silin ses gelir...

Edit arkadaşlar driverleri tekrar düzeltip upload ettim AppleHDA.kext i de otomatik kendi siliyo yeniden download edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 26 Kasım 2006; 15:38:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dhan000

turanx hocam daha önce alc655 için hemenpaylaşa yollamış oldugun driver için başka bir adres verebilirmisin veya başka bir adrese yükleyebilirmisin ..malum hemenpaylaş uçmuş durumda ...
    teşekkürler

Kardeş yeni link....

http:// rapid share.com/files/4896047/ALC655.zip.html
  • hocam ilgin çok sagol...
  • Realtek ALC850 AC'97 (Via)Audio Codec halen bır gelişme yok dimi..
  • Herkese mutlu yıllar. OpenAL nedir bilen var mı? Quake 4 kurdum makineye(orj. degil.). reseditle gerkenleri yaptım. Oyun çalışmasına çalıştı. Grafikler de oldukça iyi. GEL GÖR Kİ OPENAL diye birşey varmış ki benim ses kartım bunu desteklemiyormuş. O yüzden oyundan ses gelmiyor. Öğrendiğime göre Jedi Knight ve Jedi Academy oyunları da OPENAL imiş. Ama onlarda sorun yaşamadım. Çözüm nedir(Realtek AC97)???? Çözüm yoksa önerebileceğiniz ucuz ama sorun çıkartmayacak bir ses kartı önerebilir misiniz?
  • OpenAL yanılmıyorsam Creative in geliştirdiği bir sound API si.
    Bir nevi OpenGL in ses versiyonu.
    Ve bildiğim kadarıyla sadece Creative ekran kartları ile çalışıyor.
    Hackintoshlar şu an için sadece USB Sound Blaster ses kaartlarını destekliyor,bu yüzden yapılacak pek birşey yok gibi görünüyor...
  • arkadaşlar alc883 alc888 için line in, mic in ve hatta 5.1 surround 'un da çalıştığı söylenen driver installer lar burada, çıkalı bayaa olmuş ben yeni gördüm
    http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=36520
    yalnız ve yalnız 10.4.8 kernel 8.8.1 için!!!!
    kendi sistemimde kurdum kullanıyorum şu an..
  • bu driver ile line in ve mic in doğru dürüst çalışmadı, görünüyor ama malesef olmadı..
  • ALC 655 icn var mi chip setim SIS, islemcim Intel. :) simdiden tesekkurler.
  • xp haricindeki diğer bölüme jas 10.4.8 problemsiz kurdum, açılışta herhanği bir işletim sistemi bulunamadı uyarasını verdi. The Web'in kurulum yönergesini tam uyguladım. fakat yükledikten sonra açılmadı.

bilgisayarım =datron C2D 1.83 işlemci,nvidia 7600 ekran kartı

3 defa temiz yükledim, yeniden açılışta ,harddiskten açılış yapmasını onayladığım halde işletim sistemi bulunamadı uyarısını aldım. yardım
  • Neden kimse bize cvp vermio?? Yoksa siz, bizi BEGENMIYOR MUSUNUZZZZZ? [:P]
  • quote:

Orjinalden alıntı: boncuk2004

xp haricindeki diğer bölüme jas 10.4.8 problemsiz kurdum, açılışta herhanği bir işletim sistemi bulunamadı uyarasını verdi. The Web'in kurulum yönergesini tam uyguladım. fakat yükledikten sonra açılmadı.

bilgisayarım =datron C2D 1.83 işlemci,nvidia 7600 ekran kartı

3 defa temiz yükledim, yeniden açılışta ,harddiskten açılış yapmasını onayladığım halde işletim sistemi bulunamadı uyarısını aldım. yardım

boncuk2004 kardes, gel ben sana anlatayiim... Gerci ses sorununu cozemeyen birine guvenirmisin bilmem ama ilk once sen bi tane 10.4.6 DVDsi edin.. Onda sana cok faydali olurum.. Bana adresini PM olarak yolla burdan deil banlabilirim.. :P
  • tomasita kardeş PM gönderdim. teşekkür ederim.
  • intel D945GNT anakartın onboard ses sorununu çözen varmı? veya ne olduğunu burda bir sürüşey var aklım karıştı
  • @blntky
    10.4.3 senin anakart için oldukça uyumlu olan bi versiyonmuş, bunu kur ilk önce bi dene, oradaki bazı kext leri kopyalaman gerek sanırım, sonra yeni versiyondakiler ile değiştirirsen sorunlar çözülebilir, bu siteye bak
    http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=7393&hl=D945GNT
  • Sey ya bana cvp vercek misiniz? javascript:void(opener.AddText('[sm/=areindeer.gif]'));self.focus();
  • MacosX86 10.4.8 i datron C2D 1.83 ,nvidia 7600 laptopuma taskin57 arkadasimin lojistik destegi,TuranX hocamizin teknik destegi ile bugün kurdum. Bu arada tomasita,shaq t ve uphuck arkadaslarin da moral destegini buraya kaydediyorum.

su anda bu mesaj adsl ile evden gönderilmektedir. ses ve lan driver problemim yok. ancak ekran çözünürlügü 1024x768 de kaldi. ve ekranda sayfa yigilmasi var. Ekran karti çözünürlügünün 1260x800 olmasi gerekiyor. ekran kendini tazelemiyor.

arkadaslar nvidia 7600 ekran karti driver veya texi konusunda yardimlarinizi bekliyorum.
  • Bu sorununu Ekran Karti sorunu + Driver'a yaz, ayrica Mac OS X yuklenmio intel pc'me deki benim sorunlarima da bi goz at. Gulersin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.