Şimdi Ara

Maç Özetleri - Telif Hakkı (Dailymotion)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Antalyaspor 2-2 Galatasaray maçının geniş uzun özeti var. Youtube'ye atmak istemiyorum siliniyor. telif hakkı muhabbetine.
    Dailymotion için ne dersiniz.? bir kaç kişiyle görüştüm Dailymotion olabilir dedi.
    peki sizin görüşleriniz nedir.?

• Ligtv sitesinden bedava izlenebiliyor. Insamlar neden baska sitelerden izliyor anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Ligtv sitesinden bedava izlenebiliyor. Insamlar neden baska sitelerden izliyor anlamadim

Arkadaşın derdi Youtube'dan para kazanmak
  • quote:

Ligtv sitesinden bedava izlenebiliyor. Insamlar neden baska sitelerden izliyor anlamadim

Lig tv'de kısa özet var 3 dk civarları. genelde uzun ve geniş özet istiyor herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

Arkadaşın derdi Youtube'dan para kazanmak

öyle bi derdim yok benim ne düşündüğümü bilmeden böyle bir yorum yapamazsın !
    yaptığın yorumu saçma buluyorum
  • Hocam para kazanma derdin yoksa gsvid ile paylaş derim, özet arıyordu o da.
  • parayla işim yok benim gsli arkadaşlarıma maç özetini (her gsli) seyretmelerini istedim.
    :( neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

parayla işim yok benim gsli arkadaşlarıma maç özetini (her gsli) seyretmelerini istedim.
    :( neyse

O zaman kesinlikle gsvid ile paylaş. Bize en büyük yardımı yapan adama senin de güzel bi katkın olsun
  • hocam hiç kasma mail.ru'ya yükle mis gibi kimse silemiyor sanırım
  • Halen geçerli mi bilmiyorum ama;Eğer videoyu aynalayarak uploadlarsanız,telif hakkı problemi yaşamıyorsunuz.Bazen videolarda yazıların ters olduğunu görürsünüz sebebi bu.
    Dizi,film yada diğer liglerin videoları takılmıyor bu şekilde.Çok detay bilmiyorum ama,bizim lig için de geçerlidir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Halen geçerli mi bilmiyorum ama;Eğer videoyu aynalayarak uploadlarsanız,telif hakkı problemi yaşamıyorsunuz.Bazen videolarda yazıların ters olduğunu görürsünüz sebebi bu.
    Dizi,film yada diğer liglerin videoları takılmıyor bu şekilde.Çok detay bilmiyorum ama,bizim lig için de geçerlidir sanırım.

O nasıl oluyormuş yav ne alaka

• Youtube normalde telif hakkı ihlali içeren videoları otomatik bir sistemle tespit ederek siliyor.Ama video aynalanmışsa,tespiti mümkün olmuyor.Bir kişi tarafından şikayet olursa siliniyor.
    Lig TV'nin bu işleri takip eden bir ekibi yoksa,yada birisi gıcıklık yapmaz ise video silinmeyecektir.

"You can flip a copyrighted video--mirror it horizontally--and post it on YouTube without fear of it getting taken down (although there's no absolute guarantee that someone out there won't). YouTube has some kind of loophole in their terms or something that doesn't include flipped videos."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Youtube normalde telif hakkı ihlali içeren videoları otomatik bir sistemle tespit ederek siliyor.Ama video aynalanmışsa,tespiti mümkün olmuyor.Bir kişi tarafından şikayet olursa siliniyor.
    Lig TV'nin bu işleri takip eden bir ekibi yoksa,yada birisi gıcıklık yapmaz ise video silinmeyecektir.

"You can flip a copyrighted video--mirror it horizontally--and post it on YouTube without fear of it getting taken down (although there's no absolute guarantee that someone out there won't). YouTube has some kind of loophole in their terms or something that doesn't include flipped videos."

Vay ilginçmiş. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.