Şimdi Ara

Mac pro md101 Hakknda sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler benim bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevineceğim.

1-İlk defa mac kullanacağım ve 3bintlye sıfırı bulunuyor heralde bu ürünün oyun vs oynamam.oynarsamda en fazla lol oynarım.
    2-bu mac modeline upgrade yapıldığını duydum o yuzden biraz eski modele yöneldim açıkcası yapımında herhangi bir sıkıntı olur mu? gerçi vidyoları izledim youtube'dan gerekli ram ssd vs amazon'dan alabilirim.
    3-dostlar şimdi ben bu maci alınca içinde bi sürüm yüklü gelicek windows'da o sürüm hddye kurulu geliyor idi.ben hddyi çıkartıp ssdyi takınca sürüm kaybolmuyormu sonucda hdd yerine baska bir depolama aygıtı takıyorum macos sistemi o zaman noluyor asıl merak ettiğim bu.

Arkadaşlar biraz fazla oldu ama lütfen cevaplayınız..İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadag55 -- 27 Aralık 2015; 4:01:33 >

• bence ikinci el temiz retina ekranlı MBP al.
    Daha yeni işlemci, daha iyi ekran kartı, daha ince, pili daha fazla gider.
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bu modelde mbp zaten.16gb ram ve 240gbssd ile bu pc uzun zaman işimi görmez mi? Oyun pek oynamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kardeşim ben MBP değil demedim ki senin almayı düşündüğün alet için.
    Retina ekranlı olanlardan al dedim. Nedenlerini de açıkladım yukarda.
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    düşüneceğim teşekkür ederim.
  • sonuncusunu bende çok merak ediyorum. Örneğin dell den windows yüklü hdd yi ona taksak ondakini dell e taksak nolur acaba ? aslında cevap basit , okumaz ama hatada vermez içine kurulum yapmak zorunda kalırsın. Windows kurulmamış hdd mantığı işler yada osx kurulmamış hdd mantığı. Donanım vs gerekli emulatorler olmadan diğerini tanımaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Mac üzerinden söktüğünüz diski pc'ye taktınığınız zaman diski görecektir lakin içinde yazılıma afal afal bakıp bu ne ola ki diyerek siyah ekranda kalacaktır. Ancak pc'den söktüğünüz diski mac'e taktığınız anda windows'unuzu kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. Tabi eski bilgisayarınıza ait driverları silip bootcamp sürücülerini kurarsanız tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook Pro SSD RAID Konusu Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neler yapacağınızı bilmiyorum ama gündelik kullanım içinse eğer diskini ssd ile değiştirirseniz uzun yıllar götürecektir. Tabi kod hazırlamak raw fotoğraf düzenlemek gibi spesifik bir ihtiyacınız yoksa kısaca sadece office ve medya kullanımı için alacaksanız eğer macbook air almanızı tavsiye ederim. Birde her ne kadar günlük kullanımda pek farketmesinizde sonradan ssd taksanızda o ssd performansınız yeni nesiller kadar iyi olmayacaktır çünkü yeni versiyonlarında pcı express arabirimi kullanılıyor. Ama bu ne kadar önemli tabiki tartışılır.
  • Genco89 G kullanıcısına yanıt
    değerli cevabınız için teşekkür ederim.macbook air'e yöneleceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.