Şimdi Ara

JAMESON FULL HD MODELLER GENEL SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    JS-3004
    JS-3005

Modeller için Soru, Görüş ve Önerilerinizi Bekliyoruz.

İlk konunun link'i;http://forum.donanimhaber.com/m_53344984/mpage_2/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Resimli FAQ hazırlamamışsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Resimli FAQ hazırlamamışsınız ?

Örnek bir içerik verirmisiniz.
  • Yazılım Güncelleme

• Öncelikle forumda bulunduğunuz ve bizlerin sorularına kulak verdiğiniz için teşekür ederim. JS 3003 cihazın işlemci modeli, flash ve ram kapasitelerini birinci ağızdan yazmanız bizler için çok faydalı olacaktır. Bir diğer sorum da js3003 ile js 3004 arasında scart dışında donanımsal olarak farklar mevcut mudur ve bu iki cihazın yazılımları aynı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 11 Ekim 2011; 15:42:51 >
  • Sn jameson başlık hayırlı olsun.Güzel paylaşımların olması dileklerimle bir şey sormak istiyorum.3005 modeli sitenizde de görünmüyor.acaba özellikleri nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameson_

quote:

Resimli FAQ hazırlamamışsınız ?

Örnek bir içerik verirmisiniz.

Bunun gibi olabilir !http://resim.donanimhaber.com/m_50573205/mpage_1/key_/tm.htm

Resimleri ister foruma alın, ister link olarak veriniz. Hangisi kolayınıza geliyorsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Öncelikle forumda bulunduğunuz ve bizlerin sorularına kulak verdiğiniz için teşekür ederim. JS 3003 cihazın işlemci modeli, flash ve ram kapasitelerini birinci ağızdan yazmanız bizler için çok faydalı olacaktır. Bir diğer sorum da js3003 ile js 3004 arasında scart dışında donanımsal olarak farklar mevcut mudur ve bu iki cihazın yazılımları aynı mıdır?

İşlemci : Zoran Supra XD-180
    DDR Ram : 512 MB
    Flash Bellek : 8 MB
    HDMI : 1.3 1080P
    MULTIMEDYA : MKV,XVID,DIVX,AVI,MPG,MP3
    VIDEO İŞLEMCİ : 1080P@60fps via HDMI1.3 & 5 video DACs

js-3004 ün js-3003 den tek farkı scart olmasıdır, ısrarla bayilerimizden scart eksiği dile getirilmiş, mevcut AV RCA ve YPBr bağlantısı olmasına rağmen küçük bir aparatla bu sorunu çözememişlerdir. :) Bizde bunlara son vermek için mantıksız bir isteğe mantıksızca istemeden çözüm ürettik, zira FULL HD bir cihazı scart ile bağlamak pekte mantıklı değildi.

"-Ha evet yakında LCD veya LED alıcam şuanda ki televizyonuma scart ile bağlanabilir ama..." sorularına alsana scart adaptörü diyemeyen bunu ısrarla sorun haline getiren bayilerimiz için yaptık!!!

Yazılım olarak şuan için aynı yazılım iş görmektedir dolayısı ile yazılım aynıdır.

JS-3005 için söylemek gerekirse linux ve enigma2 tabanlı bir sistemdir. Şuanda testleri devam etmekte ve bölgemize uygun gerekli yazılım (hava durumu, youtube, facebook gibi) düzenlemeleri yapılmaktadır. Bu ürün ile ayrıntılı bilgiler piyasaya sürüldüğünde paylaşılacaktır.

• quote:

quote:

Öncelikle forumda bulunduğunuz ve bizlerin sorularına kulak verdiğiniz için teşekür ederim. JS 3003 cihazın işlemci modeli, flash ve ram kapasitelerini birinci ağızdan yazmanız bizler için çok faydalı olacaktır. Bir diğer sorum da js3003 ile js 3004 arasında scart dışında donanımsal olarak farklar mevcut mudur ve bu iki cihazın yazılımları aynı mıdır?

İşlemci : Zoran Supra XD-180
    DDR Ram : 512 MB
    Flash Bellek : 8 MB
    HDMI : 1.3 1080P
    MULTIMEDYA : MKV,XVID,DIVX,AVI,MPG,MP3
    VIDEO İŞLEMCİ : 1080P@60fps via HDMI1.3 & 5 video DACs

js-3004 ün js-3003 den tek farkı scart olmasıdır, ısrarla bayilerimizden scart eksiği dile getirilmiş, mevcut AV RCA ve YPBr bağlantısı olmasına rağmen küçük bir aparatla bu sorunu çözememişlerdir. :) Bizde bunlara son vermek için mantıksız bir isteğe mantıksızca istemeden çözüm ürettik, zira FULL HD bir cihazı scart ile bağlamak pekte mantıklı değildi.

"-Ha evet yakında LCD veya LED alıcam şuanda ki televizyonuma scart ile bağlanabilir ama..." sorularına alsana scart adaptörü diyemeyen bunu ısrarla sorun haline getiren bayilerimiz için yaptık!!!

Yazılım olarak şuan için aynı yazılım iş görmektedir dolayısı ile yazılım aynıdır.

JS-3005 için söylemek gerekirse linux ve enigma2 tabanlı bir sistemdir. Şuanda testleri devam etmekte ve bölgemize uygun gerekli yazılım (hava durumu, youtube, facebook gibi) düzenlemeleri yapılmaktadır. Bu ürün ile ayrıntılı bilgiler piyasaya sürüldüğünde paylaşılacaktır.

Bilgi için teşekkürler. LG 42lv5500 televizyonuma hdmi ile bağlayacağım için js-3003 benim için yeterli olacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rcelik61

Sn jameson başlık hayırlı olsun.Güzel paylaşımların olması dileklerimle bir şey sormak istiyorum.3005 modeli sitenizde de görünmüyor.acaba özellikleri nelerdir.

JS-3005 şuanda piyasada olmadığı için sitemizde değil kısaca linux enigma2 yapısında çift tunerli bir sistemdir detaylar ileride paylaşılacaktır.
  • 3005 in bilgileri tam olarak ne zman gelir peki ne zman çıkar vs gibi
  • RAM kapasitesini yanlış yazılmış olmalı... 256 MB. olmalıydı !

VRAM ise; 128 MB. olabilir.

Sayın @jameson_, inceleyip, düzeltiniz yada açıklama getiriniz.
  • başlık açılması güzel olmuş. takipteyim.
  • quote:

RAM kapasitesini yanlış yazılmış olmalı... 256 MB. olmalıydı !

VRAM ise; 128 MB. olabilir.

Sayın @jameson_, inceleyip, düzeltiniz yada açıklama getiriniz.

256 MB (512Mbx2 +512Mbx2) Şeklinde düzeltilmeli, bu konuyu takip etmesi için görevlendirdiğimiz arkadaşımız açılımı yazmadan direkt olarak yazmıştır. Dikkatiniz için teşekkürler
  • Yani 512mbitx2=1024 mbit=128 MB oluyor. Anladığım kadarıyla 128MB ddr, 128 MB vram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 12 Ekim 2011; 10:37:28 >
  • quote:

Yani 512mbitx2=1024 mbit=128 MB oluyor. Anladığım kadarıyla 128MB ddr, 128 MB vram

+512Mbx2=2048mbit=256MB :) + ya dikkat
  • quote:

quote:

Yani 512mbitx2=1024 mbit=128 MB oluyor. Anladığım kadarıyla 128MB ddr, 128 MB vram

+512Mbx2=2048mbit=256MB :) + ya dikkat

Hehe ben bu modüllerden 2şer 2şer ddr ve vram için ayrıldğını düşünmüştüm
  • 3005 merak ettim fiatı ne olur 350 yi geçerse şansı az olur o fiata tam donanımlı güçlü çihazlar var 1050 bile 375 e satılmıştı.
  • Bu alıcıyı bimeks netten aldım

ilk izlenim menüler çok iyi, aleti ilk kullanımda zorluk çekmeden 4 uyduyu (42-19-13-7 ) tarattım sorunlu denilen TRT HD vs. tüm kanalları sorunsuz buldu, SD görüntüler de iyi gibi geldi ama DM800 ile birebir kıyaslama henüz yapamadım, ses kalitesi olarak da farklı gibi geldi Onkyo+Wharf..lar sanki biraz daha renkli ses veriyor....

Server vs olaylarına zamanla bakabileceğim, DM800'ü 55" Tosh da kullanıyorum bunu 42" phil'de kullanmayı düşünüyorum,

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Bu alıcıyı bimeks netten aldım

ilk izlenim menüler çok iyi, aleti ilk kullanımda zorluk çekmeden 4 uyduyu (42-19-13-7 ) tarattım sorunlu denilen TRT HD vs. tüm kanalları sorunsuz buldu, SD görüntüler de iyi gibi geldi ama DM800 ile birebir kıyaslama henüz yapamadım, ses kalitesi olarak da farklı gibi geldi Onkyo+Wharf..lar sanki biraz daha renkli ses veriyor....

Server vs olaylarına zamanla bakabileceğim, DM800'ü 55" Tosh da kullanıyorum bunu 42" phil'de kullanmayı düşünüyorum,

selamlar

Bilgi için teşekkürler. Teslimat sırasında sorun yaşadınız mı? Ben de bimeksin internet sitesinden almak istiyorum mağaza fiyatı ile 40 lira fark var arada. Ama bimeksin, internetten satışlarda defolu mal gönderdikleri söyleniyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.