Şimdi Ara

JAMESON FULL HD MODELLER GENEL SORULAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JS-3003 Ekim 2011 Version 2 yazılımıhttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=79
    JS-3004 Ekim 2011 Version 1 yazılımıhttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=80
    Her iki model için Kanal Listesihttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=81

Ekteki yazılımlar bugün tarihi ile web sitemizde de yayınlanmıştır. [OK]

Modeller her ne kadar aynı gibi olsada yazılımlar farklılık gösterebilmektedir.

Arkadaşlar gerekli cevaplar gayet olumlu ve yerinde, Kasa tasarım konusuna gelince ürünün bu konuda çok kötü bir kasası yok zira piyasada bulunan diğer ürünlere göre karşılaştırınca konuşulmamalı bizce. Tabi bu konuyu dikkate alıyoruz sınırlı sayıda mini full hd olarak yeni bir ürün yapmaya karar verdik aynı teknolojide, en azından kasayı gizlemek zor olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jameson_

JS-3003 Ekim 2011 Version 2 yazılımıhttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=79
    JS-3004 Ekim 2011 Version 1 yazılımıhttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=80
    Her iki model için Kanal Listesihttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=81

Arkadaşlar gerekli cevaplar gayet olumlu ve yerinde, Kasa tasarım konusuna gelince ürünün bu konuda çok kötü bir kasası yok zira piyasada bulunan diğer ürünlere göre karşılaştırınca konuşulmamalı bizce. Tabi bu konuyu dikkate alıyoruz sınırlı sayıda mini full hd olarak yeni bir ürün yapmaya karar verdik aynı teknolojide, en azından kasayı gizlemek zor olmayacaktır.

Jameson: 2 sorum olacak:

1- 3003 için yeni yazılım neleri değiştiriyor yani şu anda üzerinde galiba haziran tarihli bir yazılım var değiştirmeye değer mi?

2- Yazılım yükleyince mevcut kanallar ve sıralama siliniyor mu, tekrar tarama yapmak gerekiyor mu?

ben FTA olarak taratıp kullanıyorum, hazır kanal listesi kullanmak istemiyorum sonradan istenmeyen 300-500 kanalı silmek daha zor oluyor adult vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 17 Ekim 2011; 14:32:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

bu arada mağazadan alacaktı bir arkadaş hem teşhir dışında bulamamış hem de 50 tl kadar fiyat daha yüksekmiş.bu fiyat sadece web e bimekste.aslında bimeksin hizmet ve de fiyat politikasını beğenmeyen bir müşteriyim ama bu cihazda rakipleri yok gerçekten.

Normalde fiyatları biraz pahalı ama hizmet kalitesi vatana göre daha iyi geldi bana. En azından müşteri hizmetlerine hemen bağlanabildim vatan en az 10 dakika bekletiyor Benim de kafamda aynı soru var ben de mail atmayı düşünüyorum. İnternetten aldığımız ürün arızalı çıkarsa mağazada değişim yapıyorlar mı yoksa kargo ile geri mi göndermemiz gerekiyor?

Ürün arızalı çıkarsa mağazadan değişim yapmıyorlar,kargoyla geri gönderiyorsun.
    Ben birincisi arızalı çıktığı için geri gönderdim ,ikincisindede cihazın her şeyini beğenmeme
    rağmen cihazın renklerini çok koyu bulduğum için geçtiğimiz cumartesi günü ikinci kez cihazı
    yurt içi kargoyla geri iade ettim.

Bilgi için teşekkürler. Peki uydu alıcılarında 7 gün koşulsuz iade garantisi var mı? uydu alıcısı, lcd tv, oem ürünler vs. hariç diye biliyorum ben.

Bu arada nec işlemcili atlanta vs. cihazlarla karşılaştıracak olursak zoran işlemcinin kalitesi nasıldır? Ali'den iyi olduğu kesin.

Sayın boone,
    Cihazı almadan önce müşteri hizmetleriyle görüştüm koşulsuz değişim recevierler içinde geçerlimidir?
    olumlu cevap aldım.
    İade içinde tekrar müşteri hizmetlerini aradım Kargoyla ürünü iade edebileceğimi söylediler bende
    geçtiğimiz cumartesi günü Yurt içi kargoyla adreslerine ürünü gönderdim.
    Bu yönde bir sıkıntı yok.

Arkadaşlar bir kasa muhabbeti almış gidiyor anlamadım gitti ne yapacaksınız kasayı? cihaz ne veriyor
    ona bakın resim kalitesine bakın diğer özelliklerine bakın hem cihazın kasası fena değil hatta piyada satılan
    bir çok cihazın kasasından daha iyi.
    Ama ben cihazı alıp kasasını seyredeceğim diyenlere lafım yok
    Onlar gitsin piyada en fiyakalı kasalı cihazlardan alsınlar kasayı seyretsinler.
    Sayın mastor,da bahsetmiş cihazın önündeki mavi ışık gereğinden fazla büyük ve insanın gözünü alıyor
    bunun dışında bir şey yok.
    Herkese kolay gelsin.

• Sayın @damasyus, açıklamanız için teşekkürler. Kafamdaki soru işaretlerini ortadan kaldırdınız. Cihazı iade imkanıyla almak istiyorum. İnternetten daha önce elektronik ürün almadım.

İnternette iclass markasını araştırırken cihazın kanal editörünü buldum
    http://pcbook.ir/dl/index.php?action=downloadfile&filename=iclass%20Channel.Editor.ver.1.01.zip&directory=Receiver/iclass&

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

JS-3003 Ekim 2011 Version 2 yazılımıhttp://ebayi.jameson.com.tr/attachment.php?id_attachment=79

1- 3003 için yeni yazılım neleri değiştiriyor yani şu anda üzerinde galiba haziran tarihli bir yazılım var değiştirmeye değer mi?

2- Yazılım yükleyince mevcut kanallar ve sıralama siliniyor mu, tekrar tarama yapmak gerekiyor mu?

ben FTA olarak taratıp kullanıyorum, hazır kanal listesi kullanmak istemiyorum sonradan istenmeyen 300-500 kanalı silmek daha zor oluyor adult vs.

Hiçbir şekilde, ana sw dosyası yüklenince kanal listesi silinmemektedir, ayrıca sunucu ayarlarınızda aynen değişmemektedir. Haziran yazılımına göre kesinlikle yazılımı güncellemeniz menfatinizedir, zira o tarihten bu tarihe TR lokasyonunda yaşanan birçok sorun giderilmiştir.

Kasa için birşey demiyorum artık...!

• Kasa konusunu ben de kafama takmıyorum Sonuçta herkesin zevki farklı. Ben kişisel olarak, dışından çok içine dikkat ederim. Kasanın tipi bence fena değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

s.a tam next 19500 cıs a karar kılmışken tf forumda bir arkadaş bu cihazı tavsiye etti gene başa döndük arayışa devam birkaç kafama takılan soru var

1) öncelikle bu cihazın usb den wifi desteği var mı ?
    2) mkv dosyalarında dts downmix yapıyor mu ? yapıyor galiba ama tam emin olamadım
    3)içinde gömülü gelen server ne kadar süreyle çalışıcak 1 yıl mı 1 ay mı ?

Seçiminiz için yardımcı olacak ise şuan için paylaşılan sunucunun bir süresi yok yani bu 1 yıldan az olmayacağı anlamına geliyor, sürekli olarak aboneliği yenilemek niyetindeyiz, diğer yandan belki farklı platformlar eklenip çıkartılabilir, bizim TR içindeki bir platformu paylaşacağımıza dair bilgi verilmiş ise bu külliyen yalandır bunu bilerek alınız.

USB den wifi desteği bu modelde yoktur, 3005 modelinde var oda henüz piyasa değil ve bu fiyata olmasıda mümkün değil.

mkv dts down mix sadece optik kablo üzerinden kullanılmaktadır, zira DTS çözen bir amplifikatör yadar dvd sisteminiz yok ise bunu reel olarak kullanamazsınız.

• bu çihaz ne kadar gb hdd destekliyor kayıt açısından
  • arkadaşlar herkes cihazı alıp geri iade ederse sonra tabi bimeks bize outlet ürün gönderir:)))))

bu arada cihazı kullanan arkadaşlar resim koyabilirler mi?firma temsilcisinin koyacağı yok anlaşıldı.burası cihaz için en sağlıklı bilgilerin yer aldığı yer olma yolunda ilerliyor resimleri olursa çok daha yararlı olacak buradaki bilgiler bence.
  • quote:

quote:

s.a tam next 19500 cıs a karar kılmışken tf forumda bir arkadaş bu cihazı tavsiye etti gene başa döndük arayışa devam birkaç kafama takılan soru var

2) mkv dosyalarında dts downmix yapıyor mu ? yapıyor galiba ama tam emin olamadım

Seçiminiz için yardımcı olacak ise şuan için paylaşılan sunucunun bir süresi yok yani bu 1 yıldan az olmayacağı anlamına geliyor, sürekli olarak aboneliği yenilemek niyetindeyiz, diğer yandan belki farklı platformlar eklenip çıkartılabilir, bizim TR içindeki bir platformu paylaşacağımıza dair bilgi verilmiş ise bu külliyen yalandır bunu bilerek alınız.

USB den wifi desteği bu modelde yoktur, 3005 modelinde var oda henüz piyasa değil ve bu fiyata olmasıda mümkün değil.

mkv dts down mix sadece optik kablo üzerinden kullanılmaktadır, zira DTS çözen bir amplifikatör yadar dvd sisteminiz yok ise bunu reel olarak kullanamazsınız.

cevaplarınız gayet açıklayıcı olmuş benim için wifi gerekli kablo çekme şansım yok next 19500 cıs almaya karar vermiştim( wifi + dts +1 yıl g share )

ancak 1 ay daha sürem var acaba js-3005 ne zaman çıkar piyasaya çok yüksek fiyat farkı olmazsa next ile bekleyebilirim bu cihazın çıkmasını.bize bir tarih verme şansınız var mı ? ayrıca pm attım cevaplarsanız sevinirim

sanırım wifi işine çözüm buldum next Wi-Fi Ethernet Adaptör 79 tl fiyatı yüksek geldi ama kablo sorunu mu çözer heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 18 Ekim 2011; 0:10:47 >

• Bu cihazı almak isteyenler için: Bimeks'te (web'e özel) fiyatı 219.-TLye düşmüş.

Güzel fiyat

http://www.bimeks.com.tr/urun/119463/jameson-js-3003-hd-pvr.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürgenli -- 17 Ekim 2011; 22:27:43 >
  • quote:

quote:

quote:

cevaplarınız gayet açıklayıcı olmuş benim için wifi gerekli kablo çekme şansım yok next 19500 cıs almaya karar vermiştim( wifi + dts +1 yıl g share )

ancak 1 ay daha sürem var acaba js-3005 ne zaman çıkar piyasaya çok yüksek fiyat farkı olmazsa next ile bekleyebilirim bu cihazın çıkmasını.bize bir tarih verme şansınız var mı ? ayrıca pm attım cevaplarsanız sevinirim

sanırım wifi işine çözüm buldum next Wi-Fi Ethernet Adaptör 79 tl fiyatı yüksek geldi ama kablo sorunu mu çözer heralde :)

Ürün için DTS sorunu yok bahsettiğim gibi optik kablo olmadan DTS ninde bir anlamı yok.
    Kablosuz USB demiştiniz ethernet portundan elbette bir Bridge Mode bir aparat alabilirsiniz 79 TL bizede yüksek geldi...

Al Jazeraa Sport ve Dolly Adult 9 nolu CCCam istemcisini aktif yapınca izlenebilir toplamda 14 kanal Hot Bird üzerinde izlenebilir. 1 yıldan fazla olacağı kesin bu konuda bizim bir sıkıntımız yok..

• Kimse yoğurdum ekşi demez, önceki gün bir müşterimiz ürünü electroworld den almak üzere bizi aradı, bu na geçmeden önce yazılım sürümlerinin çokluğu ile alakalı konuşmak gerekirse herkesin zevkleri ve beklentileri farklı farklı, dolayısı ile sürekli yazılım çıkması kadar normal birşey olamaz, senin bir beklentini karşılamak veya genel olarak kullanıcıların fark edemediği bir sorunu gidermek için çıkar bu yazılımlar, bir çok sebebi olabilir, bu demek değildir ki bu cihaz için olumsuz bir durumdur, nihayetinde yazılım desteği olmasaydı ne olacaktı.

Gelelim bizim ürünümüzü almak niyetiyle bizi arayıp bize merak ettiklerini soran müşterimize, öncelikle ürünün medya oynatıcısı olarak özelliklerini sordu en takıldığı nokta ise oynatıcı ile film izler iken elektrik kesildi, veya benzer bir sebep ile filmi yarım kaldı, kaldığı yerden devam ediyormu sorusuna evet cevabını alınca çok şaşırdı, jameson 3003 modeli ile sistemin kendi yapısı ile kaldırabileceği birçok özelliği buraya dikkat kendi yapısına göre diyorum çünkü bizim bu ürünle yaptığımız bir çok işi çoğu uydu alıcısında bulmanız çok zor ki bunu ürünü alıp kullandıktan sonra anlayabilirsiniz yada gerçekten bu ürünü kullananlardan öğrenin,başka bir özellikle devam etmek istiyorum evet çift tuner bu üründe yok ama aynı TP deki kanalları PIP ile aynı anda izleyebiliyor ve aynı anda bu TP den seçtiğiniz 4 kanalı kaydedebiliyorsunuz, bu kart mimarisinin uygulanması ve tasarımı ile alakalıdır...

Son olarak müşterimizin bir isteği oldu, kanal geçişleri kararmadan geçsin dedi, ekrandaki son görüntü dursun kanal geçerken dedi, kimine göre tam tersi olabiliyor bu istek bunu yapabilmenin tek yolu var farklı bir sw versiyonu çıkarmak, bu isteği dikkate aldık bunun için çalışıyoruz. Kore mühendisliğindeki bir ürün bu ve hakkettiği ücretin şuanda altında biz ürünün bu fiyata satılmasından diğer marka ürünlere kıyasla memnun değiliz, bu fiyatlarda bu ürünü alma şansını yakalayanlar asla pişman olmayacak ve hakikaten bu ürüne ederinin altında sahip olmuş olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraama

Bu cihazı almak isteyenler için: Bimeks'te (web'e özel) fiyatı 219.-TLye düşmüş.

Güzel fiyat

http://www.bimeks.com.tr/urun/119463/jameson-js-3003-hd-pvr.aspx#specs

Bimeksin 2. kıyağını gördüm geçen hafta 1700 liraya lg 42lv5500 aldım şimdi 219 liraya jameson js-3003 alıcam. İndirim mağazada da var sanırım açıklamalarında öyle yazıyor. mağazadan alacağım için 5,5 lira kargo parasından da kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Ekim 2011; 10:13:55 >

• çok çok iyi fiyat..bu bimeks neredeyse kar etmeden satacak ürünü..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ürün için DTS sorunu yok bahsettiğim gibi optik kablo olmadan DTS ninde bir anlamı yok.
    Kablosuz USB demiştiniz ethernet portundan elbette bir Bridge Mode bir aparat alabilirsiniz 79 TL bizede yüksek geldi...

Al Jazeraa Sport ve Dolly Adult 9 nolu CCCam istemcisini aktif yapınca izlenebilir toplamda 14 kanal Hot Bird üzerinde izlenebilir. 1 yıldan fazla olacağı kesin bu konuda bizim bir sıkıntımız yok..

teşekkür ederim.bügün sipariş vericem bimeksten alıcam bu cihazı ayrıca bilginiz varsa elimde fazladan bir wireless modem var onu bridge modda çalıştırarak wifi işini halledebilir miyim , olmuyorsa access point tavsiyeniz var mı? yada dikkat etmem gereken bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 18 Ekim 2011; 16:30:53 >

• atlanta hd box ile karşılaştırıldığında görüntü kaltesi nasıl acaba.hangisi daha iyi görüntü sunuyor hd ve sd yayınlarda.
  • ürün yeni elime geçti, görüntüler güzel, kutudan ayrıca hdmi kablo çıktı :) boşuna ayrıca hdmi kablo almışım..
    Cihaza key atma nasıl yapılır onu çözmeye çalışıyorum, key güncelle videosu var ama tek tek elle yazmak gerekiyor sanırım, doğrudan serial keyleri atmayı çözen varsa yazsın buraya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Hiçbir şekilde, ana sw dosyası yüklenince kanal listesi silinmemektedir, ayrıca sunucu ayarlarınızda aynen değişmemektedir. Haziran yazılımına göre kesinlikle yazılımı güncellemeniz menfatinizedir, zira o tarihten bu tarihe TR lokasyonunda yaşanan birçok sorun giderilmiştir.

Kasa için birşey demiyorum artık...!

Son yazılımı yükleme ile altyazılardaki bulanma sorunu ortadan kalktı kesin olarak.

Başka neler düzeltildi bu konuda bilgi var mı?

• cihazı bimeksten 219 aldım hd sd görüntü iyi kayıt için 1tb hdd taktım hemen tanıdı kayıtlar güzel yanlız kaydileni izlerken yarım bırakıp tekrar izlemek için açarsanız başa gidiyor bu iyi değil pip her kanalda çalişmiyor trt atv hd ve birkaç kanalı bulamadım artık elle arayacagım frekanslarını bilen varsa yazsın 2 kanalı kayıt etmiyor aynı anda aynı tipteki hata verip hdd kapanıyor birini kayıt ederken aynı tipten diğer yayın izleniyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.