Şimdi Ara

JAMESON FULL HD MODELLER GENEL SORULAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • magaza fiyatından %20 indirim yapmaları lazım, 310 TL gördüyseniz kasada 248 Düşecektir. Kanpanyayı duyunca nete baktığımda 3003 için webden %22 vardı şimdi nete baktım %22 kalkmış. Tabii gidip gören arkadaşların dediği gibi kapalı kutu bulabilirseniz iyi fiyat.
  • bimex te artık 302 tl ürün..
  • İndirim süresi içinde zam mı olur yaa bu ne saçmalık Ürün internette kaldırıldığında aklıma geldi zaten bunlar kesin zam yapar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bimex te artık 302 tl ürün..

mağazada %20 devam ediyor. bulabilirseniz hala 248 TL.den alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameson_

quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

s.a tam next 19500 cıs a karar kılmışken tf forumda bir arkadaş bu cihazı tavsiye etti gene başa döndük arayışa devam birkaç kafama takılan soru var

1) öncelikle bu cihazın usb den wifi desteği var mı ?
    2) mkv dosyalarında dts downmix yapıyor mu ? yapıyor galiba ama tam emin olamadım
    3)içinde gömülü gelen server ne kadar süreyle çalışıcak 1 yıl mı 1 ay mı ?

Seçiminiz için yardımcı olacak ise şuan için paylaşılan sunucunun bir süresi yok yani bu 1 yıldan az olmayacağı anlamına geliyor, sürekli olarak aboneliği yenilemek niyetindeyiz, diğer yandan belki farklı platformlar eklenip çıkartılabilir, bizim TR içindeki bir platformu paylaşacağımıza dair bilgi verilmiş ise bu külliyen yalandır bunu bilerek alınız.

USB den wifi desteği bu modelde yoktur, 3005 modelinde var oda henüz piyasa değil ve bu fiyata olmasıda mümkün değil.

mkv dts down mix sadece optik kablo üzerinden kullanılmaktadır, zira DTS çözen bir amplifikatör yadar dvd sisteminiz yok ise bunu reel olarak kullanamazsınız.

sayın jameson yetkilisi benim cep telefonum 0544 237 5778 beni çaldır ben sizi ararım merak ettiğim bir kaç sorum olacak ben adana da ikamet ediyor
    tarsus ta çalışıyorum sizim mersinde ki yerinize inşallah bu cumartesi ziyaret edeceğim
    ama beni ilk önce telefon ile arayon bir konuşalım merak ettiğim konular var yazışmayla olmaz bizzat sormam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Seçiminiz için yardımcı olacak ise şuan için paylaşılan sunucunun bir süresi yok yani bu 1
    yıldan az olmayacağı anlamına geliyor, sürekli olarak aboneliği yenilemek niyetindeyiz,
    diğer yandan belki farklı platformlar eklenip çıkartılabilir, bizim TR içindeki bir platformu
    paylaşacağımıza dair bilgi verilmiş ise bu külliyen yalandır bunu bilerek alınız.

USB den wifi desteği bu modelde yoktur, 3005 modelinde var oda henüz piyasa değil ve
    bu fiyata olmasıda mümkün değil.

mkv dts down mix sadece optik kablo üzerinden kullanılmaktadır, zira DTS çözen bir
    amplifikatör yadar dvd sisteminiz yok ise bunu reel olarak kullanamazsınız.

sayın jameson yetkilisi benim cep telefonum 0544 237 5778 beni çaldır ben sizi ararım
    merak ettiğim bir kaç sorum olacak ben adana da ikamet ediyor
    tarsus ta çalışıyorum sizim mersinde ki yerinize inşallah bu cumartesi ziyaret edeceğim
    ama beni ilk önce telefon ile arayon bir konuşalım merak ettiğim konular var yazışmayla
    olmaz bizzat sormam lazım

Sayın @mahcup,

Bu tip sorularınız için forum özel mesaj kanalını kullanmalısınız.

Yani bu tip mesajlaşmalar açık alandan sorulmamalı !...

Saygılar, sevgiler.

• bu gün bimex,ten jameson 3003,ü aldım 219tl 6 taksit mağazadan ilk defa hd cihazım oldu iki senedir samsung b750 lcd kullanıyorum ilk defa tv,imde hd yayın gördüm epeydir araştırmıştım fiyat açısından cihazın özellikleri[ fiyatı, modül,1080p,mkv,e sata, ve server] ilk izlenimlerim sd-hd görüntü hayal kırıklığı yaratmadı bence çok iyi sd-hd geçiş otomatik menü güzel kanal arama 10-15 dakika sürüyor 8gb bellekten mkv,avi nevarsa oynattı altyazı sorunsuz altyazı karakterleri sorunsuz yazılar yeterince büyük yalnız 1,5 tb hdd,yi gördü ama açmadı cihazı kiltledi demekki belli bir kapasiteye kadar destekliyor sorunlarıma gelince astra uydusunda bazı kanallara gelince cihaz kitleniyor birde uydu listesinde sirius,u bulamadım hepsi var sirius yok. yüklü serverı nasıl aktif hale getirebilirim hangi uydularda servır aktif, a haber hd,yi bulamadım sayın jamesondan ve kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum şu bi,iki olayı çözdükten sonra cihazı biraz daha tanıyıp resimlerini koyarım saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

quote:

Seçiminiz için yardımcı olacak ise şuan için paylaşılan sunucunun bir süresi yok yani bu 1
    yıldan az olmayacağı anlamına geliyor, sürekli olarak aboneliği yenilemek niyetindeyiz,
    diğer yandan belki farklı platformlar eklenip çıkartılabilir, bizim TR içindeki bir platformu
    paylaşacağımıza dair bilgi verilmiş ise bu külliyen yalandır bunu bilerek alınız.

USB den wifi desteği bu modelde yoktur, 3005 modelinde var oda henüz piyasa değil ve
    bu fiyata olmasıda mümkün değil.

mkv dts down mix sadece optik kablo üzerinden kullanılmaktadır, zira DTS çözen bir
    amplifikatör yadar dvd sisteminiz yok ise bunu reel olarak kullanamazsınız.

sayın jameson yetkilisi benim cep telefonum 0544 237 5778 beni çaldır ben sizi ararım
    ama beni ilk önce telefon ile arayon bir konuşalım merak ettiğim konular var yazışmayla

Sayın @mahcup,

Saygılar, sevgiler.

abi özel mesajı kullanmasını bilmiyorum kusura bakmayın lütfen
    mersin jamesonu nezaman arasam doyurucu cevap alamıyorum
    onun için telefonda özel konuşmak benim için daha iyi kendimi daha iyi ifade edebilirim diye düşünmüştüm
    ben sinir hastasıyım ilaç kullanıyorum yazı yazmak içimi sıkıyor hulhum daralıyor ondan
    yoksa başka amacım yok.
    teşekkürler.

• quote:

Bu jameson'cuların amma da pesfente malı çıktı yahu !...

Nasıl yani bunu anlayamadık serkan bey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

ürün yeni elime geçti, görüntüler güzel, kutudan ayrıca hdmi kablo çıktı :) boşuna ayrıca hdmi kablo almışım..
    Cihaza key atma nasıl yapılır onu çözmeye çalışıyorum, key güncelle videosu var ama tek tek elle yazmak gerekiyor sanırım, doğrudan serial keyleri atmayı çözen varsa yazsın buraya..

menü yoluyla usb den stb ye program yüklemeye gelin sonra *.key uzantılı key dosyanızı usb den seçin hepsi bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bama12

bu gün bimex,ten jameson 3003,ü aldım 219tl 6 taksit mağazadan ilk defa hd cihazım oldu iki senedir samsung b750 lcd kullanıyorum ilk defa tv,imde hd yayın gördüm epeydir araştırmıştım fiyat açısından cihazın özellikleri[ fiyatı, modül,1080p,mkv,e sata, ve server] ilk izlenimlerim sd-hd görüntü hayal kırıklığı yaratmadı bence çok iyi sd-hd geçiş otomatik menü güzel kanal arama 10-15 dakika sürüyor 8gb bellekten mkv,avi nevarsa oynattı altyazı sorunsuz altyazı karakterleri sorunsuz yazılar yeterince büyük yalnız 1,5 tb hdd,yi gördü ama açmadı cihazı kiltledi demekki belli bir kapasiteye kadar destekliyor sorunlarıma gelince astra uydusunda bazı kanallara gelince cihaz kitleniyor birde uydu listesinde sirius,u bulamadım hepsi var sirius yok. yüklü serverı nasıl aktif hale getirebilirim hangi uydularda servır aktif, a haber hd,yi bulamadım sayın jamesondan ve kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum şu bi,iki olayı çözdükten sonra cihazı biraz daha tanıyıp resimlerini koyarım saygılar

Sirus uydusunun ismi astra ile değişmiştir astra4a dır 4.8 derecede

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

İndirim süresi içinde zam mı olur yaa bu ne saçmalık Ürün internette kaldırıldığında aklıma geldi zaten bunlar kesin zam yapar diye.

zam değil ürün stokta bitti 2. partiyi bu fiyata satamayacaklarını söylemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

Şimdide fiyat artmış, 302 TL. önceki fiyatla bir şekilde alınır da, bu fiyatla alacak olan düşünür.

Düşünecek birşey yok san Deka bulabileceğinizin en iyi bizim ürünümüz :) bu fiyat da gayet makul 300 TL.
  • Gömülü server aktif etmek için önce en güncel yazılını sisteminize kurun, web sitemizden bulabilirsiniz.
    sonra ccCam 9 nolu istemciyi aktif hale getirmeniz yeterlidir.
    JSC Sport ve Dolly Adult 10+4+1HD aktif olacaktır Horbird üzerinde.
  • bimekste 256 tl taksitle kdv indirimli fiyatı. web e özel fiyatı.
  • js-20000 aldım.

biss nasıl girerim. menüsü pek bi karışık.

aynı anda 2 tv ye görüntü nasıl aktarırım. Bimeks' e öyle yazıyorda.

Jameson JS-20000 FTA

* FTA
    * RS-232, Scart
    * 2500
    * 1.0, 1.2
    * Türkçe Dil Desteği
    * Ebeveyn kontrol
    * Favori Kanal Listesi Oluşturma
    * İki Farklı Tv de Görüntü
    * Çoklu Dilde Menü Desteği

birde ntv paketindeki kanallar frekansı doğru ama sinyal almıyor.
  • quote:

quote:

Bu jameson'cuların amma da pesvente malı çıktı yahu !...

Nasıl yani bunu anlayamadık serkan bey...

Pesvente ne anlama geliyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

Sayın @mahcup,

Saygılar, sevgiler.

onun için telefonda özel konuşmak benim için daha iyi kendimi daha iyi ifade edebilirim diye düşünmüştüm
    ben sinir hastasıyım ilaç kullanıyorum yazı yazmak içimi sıkıyor hulhum daralıyor ondan
    yoksa başka amacım yok.
    teşekkürler.

Tamamdır arkadaşım sorun yok! Forum düzenine alışana kadar toleransımız olur.

Özel mesaj göndermek istediğinizde, kişinin nick'inin üzerine tıklayınız. Yeni bir pencere
    açılacak. Sol orta tarafta PM diye bir düğme göreceksiniz. O düğmeye tıklayınca yeni bir
    pencere daha açılır. Açılan bu pencereye özel mesajınızı yazabilirsiniz.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın @mahcup,

Saygılar, sevgiler.

yoksa başka amacım yok.
    teşekkürler.

Tamamdır arkadaşım sorun yok! Forum düzenine alışana kadar toleransımız olur.

Özel mesaj göndermek istediğinizde, kişinin nick'inin üzerine tıklayınız. Yeni bir pencere
    açılacak. Sol orta tarafta PM diye bir düğme göreceksiniz. O düğmeye tıklayınca yeni bir
    pencere daha açılır. Açılan bu pencereye özel mesajınızı yazabilirsiniz.

Saygılar, sevgiler.

kastınız pesvente ise bunuda anlayamadık neye istinaden..

• quote:

kastınız pesvente ise bunuda anlayamadık neye istinaden..

"Pesvente ne anlama geliyor", diye sormuştum !?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.