Bildirim
Maç sırasında çıkan şifre ekranı ! ?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
He kapatırsın. -
Yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var
ayrıca sık sık çıkan reklemlardan da kurtulursun
ben yaptım oldu
telofonu al digiturk ü ara, aboneliğini sonlardır -
Sikayetvar.com a yazdim netice alamadik,dedim bari sifreleri ekranin tam ortasina degilde kenarda kosede dursun,iletiriz denildi yine yalan,yine dolan.
kullandığınız kutu humax 9504 hd mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlisabo
var
ayrıca sık sık çıkan reklemlardan da kurtulursun
ben yaptım oldu
telofonu al digiturk ü ara, aboneliğini sonlardır
aynısını ben yapmıştım -
kapatmakla tehdit et hatta daha ileri gidip kapatma işlemlerini başlat sonra o şifre nasıl kayboluyor seyret bende öyle olmuştu ama ben yinede kapattım rezil sistem çünkü -
Bu şifrenin çıkmasının mantığı nedir, hala çözemedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten korsan yayın sağlayan kişilerin tesbitidir muhtemelen sebebi.
aboneye özel kod olması da kuvvetle muhtemel.
Aynen dediğiniz gibi...
Kutu değişince sifrede değişiyor.
Ancak sifrenin ekranın ortasında kocaman çıkması arızadır ve genellikle humax larda olur.
Kutu değişince sorun gider. ( küçük olarak 10 sn görünür kendiliğinden kapanır) -
bende de oluyor receiver dt-5103 şifre o kadar büyük değil çıkıyor ekranın ortsında bazen başka yerinde 10sn falan duruyor giyor sonra geri geliyo falan sinir bozmuyor değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X