Şimdi Ara

Maç Tahminleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

komisyonlu ya da komisyonsuz olması iddaa oynayan kişinin ne işine yarıyor.
    Bunu açıklar mısın?

Komisyonlu aldığın riske göre kazandığın paranın az olması, komisyonsuz ise aldığın riske göre kazancının yüksek olması demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

komisyonlu ya da komisyonsuz olması iddaa oynayan kişinin ne işine yarıyor.
    Bunu açıklar mısın?

Komisyonlu aldığın riske göre kazandığın paranın az olması, komisyonsuz ise aldığın riske göre kazancının yüksek olması demek.

• Ve böylece 6 iddaa ligin hazır corolla senin bu müneccimmatiği birde şimdi görelim....

France Ligue 1
    http://s3.dosya.tc/server13/Ij3hqu/france_ligue1_by_fastilist.xlsx.html

Arayüzü mutlaka istiyorum...Haberin ola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettor

KOMİSYONLU KUPONUM

Meksika- Y.Zellanda: MS 1(h)

Ürdün-Uruguay: MS 2

Goias-Ponte Preta : MS 1

Gremio- Vasco De Gama : 1X

Bol Şanlar..Güven 8/10

Komisyonsuz kupon yatıran corolla kupon böyle verilir işte..ilk kupon WOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettor -- 14 Kasım 2013; 0:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastilist

Ve böylece 6 iddaa ligin hazır corolla senin bu müneccimmatiği birde şimdi görelim....

France Ligue 1

Sen bundan sonra düşün sana Ferrari mi yakışır yoksa Lamborghini mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merakla bekliyorum inşallah muvaffak olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

merakla bekliyorum inşallah muvaffak olursunuz.

Sen bizi çok bekledin, çok sabrettin. Başarmayı biraz da senin için istiyorum Bize yardımcı olmak istersen önümüzdeki perşembe iddaa oranlarını bir excel sayfasında ekleyebilirsin örneğin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

merakla bekliyorum inşallah muvaffak olursunuz.

Sen bizi çok bekledin, çok sabrettin. Başarmayı biraz da senin için istiyorum Bize yardımcı olmak istersen önümüzdeki perşembe iddaa oranlarını bir excel sayfasında ekleyebilirsin örneğin.

:) eleman lazım tabi topla bakalım. bari bir kupon tutturabilseydin. millete de helal olsun. adamın her verdiği yatıyor. hala güveniyoruz diyolar. insanlar ilginç gerçekten...

• aneksi A kullanıcısına yanıt
    yahu adam mesai gerektiren bir çalışma yapıyor elbette yardımcı olacak birilerini toplamak ister garip değil ki bu.

• quote:

Ve böylece 6 iddaa ligin hazır corolla senin bu müneccimmatiği birde şimdi görelim....

France Ligue 1

Fastilist, hazırladığın dosya benim haricimde 6 kişi tarafından daha indirilmiş. Millet istemem yan cebime koy yapıyor

Arayüzü sadece bana inanan kişilere pm atmak istiyorum. Ne dersin?

• excelden anlasaydım bende yardımcı olmak isterdim ama sadece iyi çalışmalar diyor programı dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestronur

excelden anlasaydım bende yardımcı olmak isterdim ama sadece iyi çalışmalar diyor programı dört gözle bekliyorum

Gerek buradan gerekse pm atarak çekingen destek veren dostlara tekrar teşekkür ediyorum. Burada imkansız, mümkün değil, yapılamaz vb. kelimeler kullanmadan mantık dahilinde işbirliği içinde bir amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
  • quote:

France Ligue 1

Dostum france 2013 - 2014 te eksik maçlar var tamamlıyorum bilgin olsun.
  • quote:

quote:

excelden anlasaydım bende yardımcı olmak isterdim ama sadece iyi çalışmalar diyor programı dört gözle bekliyorum

Gerek buradan gerekse pm atarak çekingen destek veren dostlara tekrar teşekkür ediyorum. Burada imkansız, mümkün değil, yapılamaz vb. kelimeler kullanmadan mantık dahilinde işbirliği içinde bir amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

hatırlar mısın bilmem sen daha bu konuyu açmadan önce (2/1 dünyasına hoşgeldiniz konusunda yorum yaptığın zamanlar) sana pmden desteğimi vermiştim hatta programın hakkında biraz bilgi devermiştin bana. en uzun soluklu takipçin benim yardım etmiyor olmamız desteklemiyor olmamız demek değil

• corollaforum C kullanıcısına yanıt
    Arayüzü herkese atman lazım...Daha doğrusu foruma koyman lazım...Unutma sen analiz programını hazırlıyorsun...Ben verilerde yardımcı oluyorum çünkü forumla paylaşıyoruz...Bu tablolarla kendi bilgi ve lig takip tecrübelerini birleştirerek çok güzel kuponlar yapabilecek forum üyelerimiz vardır...Onlar bu kuponlarda başarılı olurlarsa bu yine bizim başarımızdır...Banane bu benim topum deyip alıp eve gitmek olmaz...Bazıları inanıyor, bazıları başarılı olsa da afra tafra yapsa diyor, bazıları bundan bir cacık olmaz, bazıları da bunlar hikaye diyor...En başta senin görevin bu programın başarılı olduğunu ispatlaman...Eğer kişileştirme gibi bir niyetin bundan sonraki herhangi bir aşamada olursa senin yanında olamayacağımı bilmeni isterim...Forumda hep beraber başaracağız ya da başarmaya çalışacağız...

• quote:

quote:

France Ligue 1

Dostum france 2013 - 2014 te eksik maçlar var tamamlıyorum bilgin olsun.

Son hafta taslakta yoktu o yüzden gözden kaçırmış olabilirim...Sağol...

• quote:

quote:

quote:

hatırlar mısın bilmem sen daha bu konuyu açmadan önce (2/1 dünyasına hoşgeldiniz konusunda yorum yaptığın zamanlar) sana pmden desteğimi vermiştim hatta programın hakkında biraz bilgi devermiştin bana. en uzun soluklu takipçin benim yardım etmiyor olmamız desteklemiyor olmamız demek değil

Hatırlıyorum kardeşim. eksik olma. Sende hep guvendin arkamda durdun. Tekrar teşekkür ederim. 22 Kasımda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

• quote:

Arayüzü herkese atman lazım...Daha doğrusu foruma koyman lazım...Unutma sen analiz programını hazırlıyorsun...Ben verilerde yardımcı oluyorum çünkü forumla paylaşıyoruz...Bu tablolarla kendi bilgi ve lig takip tecrübelerini birleştirerek çok güzel kuponlar yapabilecek forum üyelerimiz vardır...Onlar bu kuponlarda başarılı olurlarsa bu yine bizim başarımızdır...Banane bu benim topum deyip alıp eve gitmek olmaz...Bazıları inanıyor, bazıları başarılı olsa da afra tafra yapsa diyor, bazıları bundan bir cacık olmaz, bazıları da bunlar hikaye diyor...En başta senin görevin bu programın başarılı olduğunu ispatlaman...Eğer kişileştirme gibi bir niyetin bundan sonraki herhangi bir aşamada olursa senin yanında olamayacağımı bilmeni isterim...Forumda hep beraber başaracağız ya da başarmaya çalışacağız...

Fastilist öneri olarak sundum sadece. Tamam foruma paylaşalım. Hizmetimiz olsun. Zaten bi cacık olmaz diyenler o tablodan birşey anlayamıyor

• Arkadaşlar, eğer sizin iddaa oynamaktan hoşlandığınız bu 6 lig haricinde ligler var ise onların maçlarını da şablondaki gibi doldurursanız onları da müneccime ekleriz. Örneğin Rusya - Portekiz - Hollanda gibi ligler de eklenebilir. Şansımız daha çok artar. Seçenekler nekadar çok olursa doğru takımlara para yatırma oranımız da okadar artar!

Göndermiş olduğum şablonları doldurmanız yeterli 1-2 saat kadar bir vaktinizi istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar, eğer sizin iddaa oynamaktan hoşlandığınız bu 6 lig haricinde ligler var ise onların maçlarını da şablondaki gibi doldurursanız onları da müneccime ekleriz. Örneğin Rusya - Portekiz - Hollanda gibi ligler de eklenebilir. Şansımız daha çok artar. Seçenekler nekadar çok olursa doğru takımlara para yatırma oranımız da okadar artar!

Göndermiş olduğum şablonları doldurmanız yeterli 1-2 saat kadar bir vaktinizi istiyorum

Benim bu hafta vizelerim var.Haftaya denerim 1-2 ligi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.