Şimdi Ara

Maç Tahminleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tmp341

quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

Arkadaşlar, eğer sizin iddaa oynamaktan hoşlandığınız bu 6 lig haricinde ligler var ise onların maçlarını da şablondaki gibi doldurursanız onları da müneccime ekleriz. Örneğin Rusya - Portekiz - Hollanda gibi ligler de eklenebilir. Şansımız daha çok artar. Seçenekler nekadar çok olursa doğru takımlara para yatırma oranımız da okadar artar!

Göndermiş olduğum şablonları doldurmanız yeterli 1-2 saat kadar bir vaktinizi istiyorum

Benim bu hafta vizelerim var.Haftaya denerim 1-2 ligi.

Tamam vizelerinde başarılar. Yap 1-2 ligi hem katkınız olsun hem de excelin gelişsin. Allah çalışana verir. Bozguncu hazircilara değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tamam vizelerinde başarılar. Yap 1-2 ligi hem katkınız olsun hem de excelin gelişsin. Allah çalışana verir. Bozguncu hazircilara değil.

Benim excelim işimi görecek kadar var.Ortada hazır bir şablon var mı?
  • quote:

quote:

Benim excelim işimi görecek kadar var.Ortada hazır bir şablon var mı?

Evet var. fastilistin gönderdiği ligler var 10-15 mesaj öncesine bak. indir sil ve yeni bir lig yükle. ama bunu yapmadan önce forumda bilgi verki başkası aynı çalışmayı yapıyor olmasın. portekiz veya hollandayi tercih etmeni öneririm. Şimdiden teşekkürler.

• ulan bıkmadan usanmadan yazıyor bu 1991 model corolla ile fasulye..1 tane kupon tutturun masal anlatacağınıza 7 haftadır 87 kupon verdiniz bir tanesi tutmadı ....
  • Arkadaşlar önümüzdeki haftanın karşılaşmalarından oluşan 3 maçlık kuponun şu an gelme olsalığı %81 gözüküyor. Tabi bu maçlar handikapsız oynanabilirse. Bu yüzdelere yorumunuzu bekliyorum.

Verona Chievo MS1 %97.1
    Barcelona Granada MS1 %95.6
    Atlético Madrid Getafe İY1 %87.3
  • quote:

Arkadaşlar önümüzdeki haftanın karşılaşmalarından oluşan 3 maçlık kuponun şu an gelme olsalığı %81 gözüküyor. Tabi bu maçlar handikapsız oynanabilirse. Bu yüzdelere yorumunuzu bekliyorum.

Verona Chievo MS1 %97.1
    Barcelona Granada MS1 %95.6
    Atlético Madrid Getafe İY1 %87.3

oranı çok düşük bir kupon barcelona 1,05-1,10 , atletico 1,15-1,20, verona 1,25-1,30 bu mu senin övündüğün programın tahminleri...

• Son 4 gün, heyecan durumları nasıl ?
  • quote:

Son 4 gün, heyecan durumları nasıl ?

Heyecanla bekliyoruz :)
  • nedir bu olay. sazan.avi değildir umarım baya sayfa tutmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

nedir bu olay. sazan.avi değildir umarım baya sayfa tutmuş

İddaada kaybedenler için yeni bir umut bu sayfa. Cuma günü haftasonunun analizini yayınlayacağım. Sadece kaybedenlere özel ! Zaten kazananların buna ihtiyacı yok.
  • Edit: 2 sayfaymış onlar yeni fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 19 Kasım 2013; 16:17:12 >
  • quote:

Edit: 2 sayfaymış onlar yeni fark ettim

Bak mesela hollanda 2. ligi var. 4-5 takım diğerlerini düdükleyip duruyor. Sonuçlar hep istatistikler paralelinde. Yap o ligin veritabanını yolla bana analizlere ekleyeyim.
  • Ben portekize daldım Biraz yavaş gidiyorum, paslanmışım excelde
  • Beyler bu forumda konuyu block etme seçeneği varmı ?

• quote:

quote:

İddaada kaybedenler için yeni bir umut bu sayfa. Cuma günü haftasonunun analizini yayınlayacağım. Sadece kaybedenlere özel ! Zaten kazananların buna ihtiyacı yok.

merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

Beyler bu forumda konuyu block etme seçeneği varmı ?

Yok ama ilerde blok yaparak yorum yapma seçeneği olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestronur

quote:

quote:

merakla bekliyoruz

İddaada kazananlar bu konuya girerek konu kapatılsın diyor. Para sadece kendilerinde olsun istiyorlar sanırım

Bu konu iddaada kaybedenlere özel! Zaten kaybediyor adam bir de mantıksal analiz yöntemini deneyeyim diyor. İşin içinde şans olsa da mantıklı seçeneklere oynadığımız sürece er geç kazanacağız!

PM atarak bana büyük destek veren arkadaşlar lütfen bu desteği açık açık ta yazın. Burada ortaçağda kalmış aydınlanmayı bekleyen zihniyetler biraz olsun acaba desin

• merakla bekliyorum neler olacağını.corolla o kadar uğraştın inşallah para olarak karşılığını alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

merakla bekliyorum neler olacağını.corolla o kadar uğraştın inşallah para olarak karşılığını alırsın.

İstatistikler ışığında tahminin kimseye zararı yok. Bazıları bundan korksa da normalde kaybeden adam daha ne kaybedecek? Ben 3-4 hafta tutturamam sonra 1 hafta tuttururum yine + ya geçerim. Er yada geç ihtimal gerçekleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

merakla bekliyorum neler olacağını.corolla o kadar uğraştın inşallah para olarak karşılığını alırsın.

2000 tl bütçe koydum fastilist kasayı tutacak. Göreceksin o para 1 ay sonra kaça çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.