Şimdi Ara

Maç Tahminleri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu_2billy

quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

Analiz dosyası ektedir. Henüz kupon hazırlamadım hazırladığımda ekleyeceğim.

http://www.dosya.tc/server19/jSZrKq/IDDAADATAEXPORTv1.xlsx.html

Hocam şevkinizi kırmak istemem , işin içinde emek var sonuçta ; ama exel dosyasını indirdim ve inceledim.... Öncelikle belirtiyimki sizin bu yaptığın olayın hazırı nette var zaten ;http://www.statarea.com/predictions/2013-11-22 umarım sizin ki daha farklıdır...

Birde exel dosyasını açar açmaz Beşiktaşlı olmanında etkisiyle gözüme Beşiktaş maçı çarptı ; KG var oranı : %43,3 yok oranı : %56,7 iken muhtemel maç sonucuna 3-1 yazılmış... Bi nevi kendi içinde yanılsamış exel....
    Neyse umarım başarılı olursunuz... İyi çalışmlara...

Dostum istatistik olarak karşılaştırma dediğin gibi bahsettiğin sitede olduğu gibi pek çok sitede var...Mesele o değil tek tek takımları her hafta bir siteden almaktansa sisteme sadece skorları girerek kendi sistemi üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyor adamın işi istatistiki verileri önümüze koymak değil sadece; iddaa'nın komsiyonsuz oranlarını yakalayıp onları önermeye çalışıyor. Sonra da bu verileri bize sunuyor...Emek harcıyor (bunu takdir etmişsin sağol) ama kuru istatistikten öte birşeyler yapmaya çalışıyor ve şu an emekleme aşamasında bile değil gerçekten ama bir gün koşacak bu uğraş diye uğraşıyoruz. iyi olsun diye çabalıyoruz destek veriyoruz...

Ha işte böyle şeyleri bekliyor corolla da tam olarak yanılsamaları anlatan sistemi revize etmesini sağlayan bilgileri o konuda ondan önce ben teşekkür edeyim..Evet haklısın... bilmiyorum onu nasıl hesaplıyor ama iki değer (KGVAR_KGYOK ile SKOR) zannedersem birbirinden farklı hesaplanıyor...Ama Maç skorları tahminine göre bu analizi hazırlarsa zaten KGVAR'lar %90'lara ulaşıyor...Bunu aydınlatırsa bende sevinirim.

• Cevaplarınız için teşekkürler , umarım uğraşlarınıza değer şeyler elde edersiniz.. Bu hafta yüklediğin exel tablosundan bi kaç kupon çıkartırım , umarım hepimiz kazanırız.. Ayrıca tablo kadar tabloyu inceleyip yorumlamakta çok önemli...Kuponları iyi harmanlayıp tablodanda analizleri iyi yorumlarsak bu hafta bişeyler kazanırız gibi... Şeytanınız bol ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastilist

quote:

Analiz dosyası ektedir. Henüz kupon hazırlamadım hazırladığımda ekleyeceğim.

http://www.dosya.tc/server19/jSZrKq/IDDAADATAEXPORTv1.xlsx.html

Vay be sabahlara kadar çalışmışsın kardeşim hadi bakalım gelsin paralar...
    Excel arayüzünü de beğendim ellerine sağlık...
    Lig adı sütunu koysan filtrelemede kolaylık olurdu neyse onu da manuel yaparız artık.

Teşekkür ederim dostum, gece uyku tutmadı söz verdim dedim. Hazırlayıp uyudum. Söz verdiysek gözümüze uyku girmez

Senden bu istatistikler doğrultusunda bomba kuponlar bekliyorum. Bende hazırlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu_2billy

Cevaplarınız için teşekkürler , umarım uğraşlarınıza değer şeyler elde edersiniz.. Bu hafta yüklediğin exel tablosundan bi kaç kupon çıkartırım , umarım hepimiz kazanırız.. Ayrıca tablo kadar tabloyu inceleyip yorumlamakta çok önemli...Kuponları iyi harmanlayıp tablodanda analizleri iyi yorumlarsak bu hafta bişeyler kazanırız gibi... Şeytanınız bol ola

Ben banko ve sürpriz olarak 2 yüklü kupon hazırlayacağım. 2000 tl kasam var. Sonuçta bu analizler sayesinde kupon yapmak kolay olur. Tam 7 tane ligte kolayca balık maçları bulabiliyoruz. Bana göre çok faydalı bir tablo.

• Ya arkadaşlar 2,2 3,2 2,3 oranlarını yüzde olarak nasıl hesaplıyoruz...Yani 1. takımın kazanma olaslığı yüzde kaç beraberlik yüzde kaç 2. takım yüzde kaç...
  • quote:

Ya arkadaşlar 2,2 3,2 2,3 oranlarını yüzde olarak nasıl hesaplıyoruz...Yani 1. takımın kazanma olaslığı yüzde kaç beraberlik yüzde kaç 2. takım yüzde kaç...

Anlamadım? Kazanma oranları zaten programda hesaplı. Bu yazdıkların iddaa oranı değilmi?
  • Kardeşim bak bir aydır takip ediyorum seni mesaj yazmıyorum sırf önyargı ile yaklaşmamak için ama boşa çabalıyorsun.
    Futbol şans işi değil hele istatistik işi hiç değil sürekli bu ikisinden bahsediyorsun.
    Ortada oynanan gerçek bir oyun vardır senin geliştirdiğin programdan bağımsız olarak ve top yuvarlak saha düzdür.
    Muslera degaj yapmak ister selçuk'a çarpar kendi kalesine gol olur. Messi vurur direkten döner. Kaleci geri pası ayağının altından kaçırır top kaleye gider. Bunlar gerçek futboldur senin programın bunları yüzdelik dilim haline getiremez.
    Sen de gördün Valencia Almeria karşılaşmasında 55 oran geldi. Fakat programın Almeria kazanırına verdiği oran yüzde 1di.
    Vidal'in şutu savunma oyuncusunun ayağına çarptı kalecinin açısını bozdu sonuç 2den 1 geldi. Yaptığın kuponlarda analizlerde bunları görmek istemediğin için sürekli paradokslar yaşıyorsun. Bu program seni de sana inananları da bitirir. Bence kendini fazla kaptırma.

• quote:

quote:

Ya arkadaşlar 2,2 3,2 2,3 oranlarını yüzde olarak nasıl hesaplıyoruz...Yani 1. takımın kazanma olaslığı yüzde kaç beraberlik yüzde kaç 2. takım yüzde kaç...

Anlamadım? Kazanma oranları zaten programda hesaplı. Bu yazdıkların iddaa oranı değilmi?

Tamam corolla hesapladım...2,2 3,2 2,3 oranlarının % ihtimalleri 37,8211 ---- 26,0026 ------ 36,1767 mesela...Neye lazım olur bilmiyorum ama...
  • quote:

quote:

quote:

Tamam corolla hesapladım...2,2 3,2 2,3 oranlarının % ihtimalleri 37,8211 ---- 26,0026 ------ 36,1767 mesela...Neye lazım olur bilmiyorum ama...

Eğer o yüzdeler ile iddaa oranları çarpımı %83 civarlarında ise doğru hesaplamışsındır. Komisyon olmasa çarpım sonuçları 100 olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

Kardeşim bak bir aydır takip ediyorum seni mesaj yazmıyorum sırf önyargı ile yaklaşmamak için ama boşa çabalıyorsun.
    Futbol şans işi değil hele istatistik işi hiç değil sürekli bu ikisinden bahsediyorsun.
    Ortada oynanan gerçek bir oyun vardır senin geliştirdiğin programdan bağımsız olarak ve top yuvarlak saha düzdür.
    Muslera degaj yapmak ister selçuk'a çarpar kendi kalesine gol olur. Messi vurur direkten döner. Kaleci geri pası ayağının altından kaçırır top kaleye gider. Bunlar gerçek futboldur senin programın bunları yüzdelik dilim haline getiremez.
    Sen de gördün Valencia Almeria karşılaşmasında 55 oran geldi. Fakat programın Almeria kazanırına verdiği oran yüzde 1di.
    Vidal'in şutu savunma oyuncusunun ayağına çarptı kalecinin açısını bozdu sonuç 2den 1 geldi. Yaptığın kuponlarda analizlerde bunları görmek istemediğin için sürekli paradokslar yaşıyorsun. Bu program seni de sana inananları da bitirir. Bence kendini fazla kaptırma.

Öncelikle takip için teşekkür ediyorum. O maç Almeria nın çıkış maçı oldu sonraki iki maçı da kazandı. Yani sadece o maçı kazanması tesadüf olsaydı diğer iki maçı kazanamazdı.

Eğer iddaa oranları istatistikler ile belirleniyorsa bende kuponlarımı istatistikler doğrultusunda yapacağım. Tabloda yüzdeler var takımlardan sonraki 6 sütun. Onlardan hangilerine itiraz ediyorsun?

Barcelona neden kendi evinde maçlarının %95 ini kazanıyor? Top yuvarlak değilmi?

• quote:

quote:

Kardeşim bak bir aydır takip ediyorum seni mesaj yazmıyorum sırf önyargı ile yaklaşmamak için ama boşa çabalıyorsun.

Öncelikle takip için teşekkür ediyorum. O maç Almeria nın çıkış maçı oldu sonraki iki maçı da kazandı. Yani sadece o maçı kazanması tesadüf olsaydı diğer iki maçı kazanamazdı.

Eğer iddaa oranları istatistikler ile belirleniyorsa bende kuponlarımı istatistikler doğrultusunda yapacağım. Tabloda yüzdeler var takımlardan sonraki 6 sütun. Onlardan hangilerine itiraz ediyorsun?

Barcelona neden kendi evinde maçlarının %95 ini kazanıyor? Top yuvarlak değilmi?

Aynı şeyden bahsediyoruz. Almeria'nın çıkış maçı olması sana kaybettirdi değil mi? Program çıkış maçı olduğunu göremedi ama.
    İddaa, oranları istatistiksel olarak belirlemek de haklı çünkü onların bahsettiğim gerçek futbolu değerlendirme lüksü yok. Çoğu zaman oyuncu eksikliklerini bile göz ardı ederler. Ama sen bunları değerlendirirsin.

Barcelona kendi evindeki maçların %95ini kazanıyor burdan çıkarmamız gereken sonuç %5ini de kaybettiğidir. Eğer istatistikler doğru olsaydı %100ünü kazanıyor olması gerekmez miydi? Bu durumda %5lik oranı doğuran sebepler nelerdir?

• quote:

quote:

quote:

Aynı şeyden bahsediyoruz. Almeria'nın çıkış maçı olması sana kaybettirdi değil mi? Program çıkış maçı olduğunu göremedi ama.
    İddaa, oranları istatistiksel olarak belirlemek de haklı çünkü onların bahsettiğim gerçek futbolu değerlendirme lüksü yok. Çoğu zaman oyuncu eksikliklerini bile göz ardı ederler. Ama sen bunları değerlendirirsin.

Barcelona kendi evindeki maçların %95ini kazanıyor burdan çıkarmamız gereken sonuç %5ini de kaybettiğidir. Eğer istatistikler doğru olsaydı %100ünü kazanıyor olması gerekmez miydi? Bu durumda %5lik oranı doğuran sebepler nelerdir?

İstatistikler doğru olsa %100 mü olurdu? Bunu mu çıkardın bu durumdan. Hocam sen tabloyu inceledin mi? Sanırım yapmaya çalıştığımızı tam anlamadın. Neyse düşüncene saygı duyuyorum. Bu sistem kaybedenler için. Bu sistem kötü ise en kötü kaybeden yine kaybeder

• Analiz tablosu doğrultusunda Banko ve Sürpriz Kuponlarım ekte. Bankoda 9 maça 3 lü sistem Sürprizde de 15 maça 2 li sistem oynadım.

http://t1311.hizliresim.com/1h/q/usptg.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum.
  • anladığım doğrumudur hocam.

verona- chieavo 1 gelme olasılığı %97
  • quote:

Analiz tablosu doğrultusunda Banko ve Sürpriz Kuponlarım ekte. Bankoda 9 maça 3 lü sistem Sürprizde de 15 maça 2 li sistem oynadım.

sürpriz kuponundan 3 tane gelir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

anladığım doğrumudur hocam.

verona- chieavo 1 gelme olasılığı %97

Hocam bu maçın verileri çok ilginç. Verona ikinci ligten geldi iç sahada 6 da 6 maç kazandı. Chievo ise dış sahada %90 ı kaybetti ve form durumu çok kötü. Yani güç ve form durumu da birleşince %97 gibi bir oran hesapladı program.

İstatistiki olarak %97 olan kazanma durumu gerçekte %97 olmasa bile 1.8 oran varken bu maça MS1 banko oynanır. Haksızmıyım?
  • quote:

Analiz tablosu doğrultusunda Banko ve Sürpriz Kuponlarım ekte. Bankoda 9 maça 3 lü sistem Sürprizde de 15 maça 2 li sistem oynadım.

Kuponlarinizi ve tekniginizi begendim, bol sans. Takipteyim. Bu arada banko kupondan o barselonayi cikarsaniz daha iyiydi o oran nedir oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestronur

quote:

sürpriz kuponundan 3 tane gelir bence

Valla kısmet 2 tane gelse yeter 625 tl Lig sayısı arttıkça programın kupon yapma kalitesi artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adios06

quote:

Kuponlarinizi ve tekniginizi begendim, bol sans. Takipteyim. Bu arada banko kupondan o barselonayi cikarsaniz daha iyiydi o oran nedir oyle

Teşekkürler adios, Barselona %95 civarı bir oran aldığından program oyna dedi, bende oynadım

• Banko kuponda en az 4 maç patlıcak.
    60milyon oranlık kupona hiç yorum yapmıyorum hayal dünyam okadar geniş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.