Şimdi Ara

Maç Tahminleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tmp341

Ben portekize daldım Biraz yavaş gidiyorum, paslanmışım excelde

Dostum yarına database i yetiştir de portekizi de ekleyelim maç sayısı artsın. Nekadar çok maç okadar ballı maça oynama imkanı olur. Program sürekli kaybedemezsin mantığı ile kazandırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

Dostum yarına database i yetiştir de portekizi de ekleyelim maç sayısı artsın. Nekadar çok maç okadar ballı maça oynama imkanı olur. Program sürekli kaybedemezsin mantığı ile kazandırıyor

Yarın sabaha nette sıkıntı olmazsa yüklemiş olurum.2012-2013 sezonu, ekstradan 2013-2014'ün şimdiye kadar oynanlarınıda eklemeyi düşünüyorum.Bir kontrol edersin, hata yapmış olmayım

• quote:

quote:

Yarın sabaha nette sıkıntı olmazsa yüklemiş olurum.2012-2013 sezonu, ekstradan 2013-2014'ün şimdiye kadar oynanlarınıda eklemeyi düşünüyorum.Bir kontrol edersin, hata yapmış olmayım

Kardeş zaten hem bu sezon hem de geçtiğimiz sezonun tarih ve sonuçları gerekli. yarın bitirirsen çok makbul geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Portekiz ligi:

premier_portugal_by_Tmp341

Umarım hata yapmamışımdır ve işine yarar olmuştur.Bir süredir excel kullanmadığımdan acayip paslanmışım Bir kontrol etmeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 21 Kasım 2013; 1:58:23 >
  • Noluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum ama iyi bişeyler olacak sanırım
    Kazanalım artık be
  • napıyorsunuz bu konuda arkadaşlar istatiksel olarak mı basıyorsunuz takımlara?
  • büyük test kuponunu heyecanla bekliyoruz hocam
  • Verdiğim istatistikleri şimdiden 7 kişi çekmiş iyi mi? Hadi biri corolla olsa kalanı kim
  • Hadi bakalım umarım meyvelerini toplarsınız...
  • quote:

Portekiz ligi:

premier_portugal_by_Tmp341

Umarım hata yapmamışımdır ve işine yarar olmuştur.Bir süredir excel kullanmadığımdan acayip paslanmışım Bir kontrol etmeyi unutma

Teşekkürler Tmp341 gönderdiğin tabloda düzenlemeler yapacağım bu hali ile bile bana yardımcı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Noluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum ama iyi bişeyler olacak sanırım
    Kazanalım artık be

Sürekli kaybedemezsin. Temel mantık aslında bu. Sabırlı, gerçekçi ve azimli olursak tabiki bizde kazanabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

napıyorsunuz bu konuda arkadaşlar istatiksel olarak mı basıyorsunuz takımlara?

Aynen kardeş istatistikler doğrultusunda kupon yapıyoruz. Analiz tablosunu eklediğimde daha iyi anlayacaksın. Bu analizlere kendi doğru hislerini de eklersen bilme % den artar. Ben zaten seçeneklere göreceksin %100 demeyeceğim. Örnek:

5 tane maça %60 MS1 desem . Şans faktörünü nötr kabul etsek 5 maçın 3 ünü biliriz demektir. Yani 5 maç yaptık 5 ini de bileceğiz demek şarlatanlık olur. Neyse bu konuları çok anlattım, kafasında soru işareti olan arkadaşlar eski yazılarımı mutlaka okusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: atletli streamer

büyük test kuponunu heyecanla bekliyoruz hocam

Tamam kardeş benim kuponların haricinde sen yayınlayacağım excel tablsoundan da kendi kuponlarını oluşturabilirsin.
  • quote:

Verdiğim istatistikleri şimdiden 7 kişi çekmiş iyi mi? Hadi biri corolla olsa kalanı kim

Müthiş bir ilgi ve takip var Tmp İnşallah arkadaşlara faydamız dokunur
  • Merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analiz dosyası ektedir. Henüz kupon hazırlamadım hazırladığımda ekleyeceğim.

http://www.dosya.tc/server19/jSZrKq/IDDAADATAEXPORTv1.xlsx.html
  • quote:

Analiz dosyası ektedir. Henüz kupon hazırlamadım hazırladığımda ekleyeceğim.

Vay be sabahlara kadar çalışmışsın kardeşim hadi bakalım gelsin paralar...
    Excel arayüzünü de beğendim ellerine sağlık...
    Lig adı sütunu koysan filtrelemede kolaylık olurdu neyse onu da manuel yaparız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastilist -- 22 Kasım 2013; 8:52:19 >

• Beyler adan kafaniza silah dayamiyor ki isteyen girmez konuya.Adam emek harciyor kuponlar gelir gelmez.

Takipteyiz.
  • quote:

Hocam şevkinizi kırmak istemem , işin içinde emek var sonuçta ; ama exel dosyasını indirdim ve inceledim.... Öncelikle belirtiyimki sizin bu yaptığın olayın hazırı nette var zaten ;http://www.statarea.com/predictions/2013-11-22 umarım sizin ki daha farklıdır...

Birde exel dosyasını açar açmaz Beşiktaşlı olmanında etkisiyle gözüme Beşiktaş maçı çarptı ; KG var oranı : %43,3 yok oranı : %56,7 iken muhtemel maç sonucuna 3-1 yazılmış... Bi nevi kendi içinde yanılsamış exel....
    Neyse umarım başarılı olursunuz... İyi çalışmlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: mu_2billy

quote:

Hocam şevkinizi kırmak istemem , işin içinde emek var sonuçta ; ama exel dosyasını indirdim ve inceledim.... Öncelikle belirtiyimki sizin bu yaptığın olayın hazırı nette var zaten ;http://www.statarea.com/predictions/2013-11-22 umarım sizin ki daha farklıdır...

Birde exel dosyasını açar açmaz Beşiktaşlı olmanında etkisiyle gözüme Beşiktaş maçı çarptı ; KG var oranı : %43,3 yok oranı : %56,7 iken muhtemel maç sonucuna 3-1 yazılmış... Bi nevi kendi içinde yanılsamış exel....
    Neyse umarım başarılı olursunuz... İyi çalışmlara...

Örnek verdiğiniz tarzda birçok internet sitesi var. İY/MS gibi analizler yok. Hepsinde standart bir algoritma ile % ler çıkartılıyor. Ancak benim tablo ile karşılaştırırsanız aradaki farkı görürsünüz. Kesinlikle bu siteler yetersiz. Zaten Barça - Granada Maçında %70 Barcelona kazanır demiş site. Sanki Barcelona Evindeki 10 maçın 7 sinin kazanıyor Granada ayarındaki takımlara karşı. İşte bu yanlış! Benim program Real Madridi dahi yenebilen ve çok formda olan barcelonaya %95 ihtimal veriyor.

İddaa sadece % ye göre oynanmamalı, mutlaka iddaa oranları ile de hesaplanmalı. Benim teme mantığım. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli.

Beşiktaş olayına girersek. KG var Yok ve maç skorları ayrı birbirinden bağımsız algoritmalar ile hesaplanıyor. Gol bazında hesap yaparsanız 3 - 1 skor olur. KG var yok diye hesap yaparsanız da %43,3 yok oranı : %56,7 ler gerçekleşir diyor.

Ben bu işe girişmeden önce hazır sitelerdeki bu yöntemleri çok inceledim ve denedim hiçbiri yeterli değil.

Arayüz çok sade oldu onu daha da geliştireceğim. Umarım işinize yarar.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.