Bildirim
Maç Tahminleri (2. sayfa)
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nasıl oynanıyor? Sistem kaçtır ve nedir mantığı ? Bu maçlar tek tek mi çarpılıyor aralarında mı çarpılıyor? -
Arkadaşlar yayınladığım kupondaki seçenekler için yorum yapmadınız? Sizce programın verdiği seçeneklerden hangileri iyi hangileri kötü. Sizden gelecek yanıtlara göre seçenekleri kontrol edeceğim. -
sistem hep benzer. yani güçlü takımlarda ilk yarı 2 ikinci yarı 1 (barca real maçı mesela) -
sevilla villa ve liverpool maçları olmaz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...quote:
Orijinalden alıntı: oasisinet
sevilla villa ve liverpool maçları olmaz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:22:36 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:22:47 > -
-
...quote:
Orijinalden alıntı: Fakdet1
sistem hep benzer. yani güçlü takımlarda ilk yarı 2 ikinci yarı 1 (barca real maçı mesela)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:23:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jetressive
quote:
Orijinalden alıntı: corollaforum
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
quote:
Orijinalden alıntı: corollaforum
Forumun foto bölümüne de ekledim.
bu nedir şimdi kardeş?
Programın önerdiği seçenekler. İçlerinden seç beğen
500.000tl kazanacak kupon yaptım bakalım ne olacak
Tutma ihtimali 1/400.000 Yine kazançlısın Yalnız sistem 2 oynamakta fayda var çünkü bu seçeneklerin yarısının bile tutması mucize gibi zor ihtimaller barındırıyor.
-
Takipte kalayım. Kuponu yatırmamış olsaydım Arsenal, Chelsea ve R.M maçlarına sistem 1-2 oynardım. -
Arasından bir kaç maçı seçip oynayacağım. -
yavv he hee -
Barça - Real maçının en mantıklı seçeneği aslında ilk yarı 1 . 2 nin üzerinde oran veriyor. Barça ilk yarı işi bitirir. -
sonuç ne ? elde var sıfır mı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: aneksi
sonuç ne ? elde var sıfır mı :)
hayir diger kuponum tuttu. barcaya iy1 oynadigim. 10 adet kuponum tuttu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav he he ...
hep öyle olur. nedense yayınlanan kuponlar yatar , yayınlanmayanlar tutar. sana hayal aleminde bol şans kardeşş -
...quote:
Orijinalden alıntı: aneksi
yav he he ...
hep öyle olur. nedense yayınlanan kuponlar yatar , yayınlanmayanlar tutar. sana hayal aleminde bol şans kardeşş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:23:27 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:26:21 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corollaforum -- 12 Şubat 2020; 15:26:1 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X