Şimdi Ara

Maç Tahminleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oasisinet

cumaya bir sey kalmadı bekliyoruz hocam...

geçen haftada aynısını demişti...fiyasko....boşa bekleme ve sakın oynama ..paran çoksa başka tabiki...
  • bettor kullanıcısına yanıt
    şu an elbette oynamıyorum da adam bir seyler yapmaya çalışıyor bu yüzden takip ediyorum...yaptıkları sonuç verirse oynarız o zaman...
  • cuma büyük gün yani. yine komisyon ödemiyoruz değil mi ? komisyon ödemeyelim yeter zaten, gerisi anlamsız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

cuma büyük gün yani. yine komisyon ödemiyoruz değil mi ? komisyon ödemeyelim yeter zaten, gerisi anlamsız :)

Bak sen çözdün bu işi beni çok uğraştırdın ama sonunda çözdün Evet yine komisyon yok ancak bu sefer garanti kazanç var
  • o nasıl olacakmış. az sonra mı :)
  • quote:

o nasıl olacakmış. az sonra mı :)

Cuma günü dedim, yani saat 00:01 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

quote:

o nasıl olacakmış. az sonra mı :)

Cuma günü dedim, yani saat 00:01 de

• Levante maçı kazanırsa risk kuponu 100 tl kazanıyor. Betis 1 kişi eksik oynuyor havada karada kazanması gerek.
  • Hadi levante ya adamlar 10 kişi bir gol atamadın
  • quote:

Levante maçı kazanırsa risk kuponu 100 tl kazanıyor. Betis 1 kişi eksik oynuyor havada karada kazanması gerek.

hehe havada karada kazandı..yazık senden medet umanlara...
  • Arkadaşlar, 100 tl 1 tane gol ile kaçtı Başımızın gözümüzün sadakası olsun Bence bu durum doğru yolda olduğumuzun göstergesiydi.

Birçok pm aldım tablon iyi güzelde nasıl kullanacağız diye. Bende programa bir algoritma ilave ederek kuponları programın oynamasını sağladım. Yani artık kupon tutmazsa benim değil programın şanssızlığı olacak

Evet bu ilave algoritma ile iki adet kupon önünüze hazır gelecek.

1) Banko Kupon: Banko kuponda maçın en yüksek olma olasılığının iddaa oranı ile çarpımının 100 ü geçip geçmediğine bakılıyor. Maçın en yüksek ihtimali 100 ü geçiyorsa Bu bankoya giriyor. İhtimal %50 nin altında ise kırmızı %50 - %65 arası ise sarı %65 üzeri yeşil renk yanarak bankoluk miktarını da kolayca görmenizi sağlıyor. İlave olarak Karşılıklı gol var / yok seçenekleri de eğer ihtimal %60 ın üzerinde ve iddaa oranıyla çarpımı 100 ün üzerinde maçın da başka banko sonucu yoksa KGY veya KGV banko kupona ekleniyor. Bu KGV leri özellikle bunları takip eden arkadaş için koydum ve doğruluk miktarı beni de şaşırttı.

2) Max. Sürpriz Kuponu: Bu kuponda 1. öncelik ihtimal*iddaa oranı olduğundan tamamiyle hedef en yüksek kazancı yakalamak. Burada da risksizlik*kazanç miktarına göre kırmızı sarı yeşil renkler mevcut. Yeşil her zaman en çok kazanç olacak seçeneği gösteriyor. En sağ sütunda da bilgi amaçlı olarak o ihtimalin oluşma yüzdesi gösteriliyor.

Evet tablolarda uzun uzun inceleme yapmadan banko veya risk kuponunuzu kolayca oluşturun. Hatta banko kuponuna sistem 3 yapın kazancınız kupona verdiğiniz paradan yüksek olacaktır.

Bu yeni hazır bilgisayar banko/risk kuponları hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    Maç Tahminleri

• quote:

Arkadaşlar, 100 tl 1 tane gol ile kaçtı Başımızın gözümüzün sadakası olsun Bence bu durum doğru yolda olduğumuzun göstergesiydi.

Birçok pm aldım tablon iyi güzelde nasıl kullanacağız diye. Bende programa bir algoritma ilave ederek kuponları programın oynamasını sağladım. Yani artık kupon tutmazsa benim değil programın şanssızlığı olacak

1) Banko Kupon: Banko kuponda maçın en yüksek olma olasılığının iddaa oranı ile çarpımının 100 ü geçip geçmediğine bakılıyor. Maçın en yüksek ihtimali 100 ü geçiyorsa Bu bankoya giriyor. İhtimal %50 nin altında ise kırmızı %50 - %65 arası ise sarı %65 üzeri yeşil renk yanarak bankoluk miktarını da kolayca görmenizi sağlıyor. İlave olarak Karşılıklı gol var / yok seçenekleri de eğer ihtimal %60 ın üzerinde ve iddaa oranıyla çarpımı 100 ün üzerinde maçın da başka banko sonucu yoksa KGY veya KGV banko kupona ekleniyor. Bu KGV leri özellikle bunları takip eden arkadaş için koydum ve doğruluk miktarı beni de şaşırttı.

2) Max. Sürpriz Kuponu: Bu kuponda 1. öncelik ihtimal*iddaa oranı olduğundan tamamiyle hedef en yüksek kazancı yakalamak. Burada da risksizlik*kazanç miktarına göre kırmızı sarı yeşil renkler mevcut. Yeşil her zaman en çok kazanç olacak seçeneği gösteriyor. En sağ sütunda da bilgi amaçlı olarak o ihtimalin oluşma yüzdesi gösteriliyor.

Evet tablolarda uzun uzun inceleme yapmadan banko veya risk kuponunuzu kolayca oluşturun. Hatta banko kuponuna sistem 3 yapın kazancınız kupona verdiğiniz paradan yüksek olacaktır.

Bu yeni hazır bilgisayar banko/risk kuponları hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    Maç Tahminleri

Andersenden MASALLAR....

• quote:

Arkadaşlar, 100 tl 1 tane gol ile kaçtı Başımızın gözümüzün sadakası olsun Bence bu durum doğru yolda olduğumuzun göstergesiydi.

Maç Tahminleri

guzel bisey emegine saglik. hislerle kiyaslanamaz tabi ama surpriz kuponlar icin fikir kirintisi verebilir. algoritma sadece oranlara gore sanirim

birde bettorun yasi kucuk ona aldirmasin yeniler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 1 Kasım 2013; 1:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

quote:

Maç Tahminleri

guzel bisey emegine saglik. hislerle kiyaslanamaz tabi ama surpriz kuponlar icin fikir kirintisi verebilir. algoritma sadece oranlara gore sanirim

birde bettorun yasi kucuk ona aldirmasin yeniler.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim cemalakko,

Banko kuponda 1. öncelik oluşma olasılığı. Eğer oluşma olasılığı en yüksek seçenek iddaa oranı ile çarpıldığında da alınan riske değiyorsa banko oluyor. Tabi onun da kademeleri var. Barcelona maçı genelde benim banko kuponlarında bulunmaz ancak %95 ihtimale 1.05 oran veriyor ikisinin çarpımı tam 100 olduğundan mantıklı.

Risk kuponu ise tamamen para kazanma üzerine kurulu. Yani kuponum tutsun yeter diyen bankoya, iddaadan para kazanayım diyen sürpriz kupona yönelecek. Bu kuponda da barcelona maçının 1/1 ihtimali diğer ihtimalleri domine etti. Barcelona çok formda 1/1 den başka sürpriz tanımıyor

banko kupon sistem 3 e göre risk kuponu da sistem 2 ye göre oynanmalı.

Verilen yüzdeler ve tahminler için yorumun nedir?

• Benim icin cok sey ifade etmiyo acikcasi yuzdeler. koru korune istatistige gore oynanmaz. ise nekadar yarayip yaramadigini zamanla goruruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 1 Kasım 2013; 2:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

Benim icin cok sey ifade etmiyo acikcasi yuzdeler. koru korune istatistige gore oynanmaz. ise nekadar yarayip yaramadigini zamanla goruruz.

Yüzdeler o seçeneğin nekadar sağlam olduğunu gösteriyor. Tamam kardeş zamanla sen de ikna olacaksın bu program sayesinde iddada ne oynayalım nasıl kupon yapalım derdi ortadan kalkıyor. Program sonuçları tutturuyor ama sorun takımlarda. Takımlar olması gereken sonucu tutturamıyor
  • kupon yapıp koysanıza hocam programınızdan secip buraya,degerlendirse ona gore millet
  • kızacan ama gene işe yaramayacak. ama benden sanabir tüyo programının Karşılıklı Gol tahminlerinde ki tahminlerinin tersini oynarsan tutturma ihtimalin artacaktır.

şimdi sen value oranı hesaplamak için maçın oranıyla , maçın gelme yüzdesini çarpıyosun.

oranı iddaa veriyor. o yüzdeyi hangi kriterlere göre hesaplıyorsun. maç sonuçlarına mı, handikaplı maç sonuçlarına mı , çifte şansa göre mi , kilit nokta burası. ve veritabanında kaç maç var. daha önce gerçekleşen kaç maça göre çıkarımlarda bulunuyorsun. önceki 10 maça bakarsan farklı çıkar , 1000 maça bakarsan farklı sonuçlar çıkar. liglere göre ayırırsan veya ayırmazsan farklı çıkar.
  • quote:

kızacan ama gene işe yaramayacak. ama benden sanabir tüyo programının Karşılıklı Gol tahminlerinde ki tahminlerinin tersini oynarsan tutturma ihtimalin artacaktır.

şimdi sen value oranı hesaplamak için maçın oranıyla , maçın gelme yüzdesini çarpıyosun.

oranı iddaa veriyor. o yüzdeyi hangi kriterlere göre hesaplıyorsun. maç sonuçlarına mı, handikaplı maç sonuçlarına mı , çifte şansa göre mi , kilit nokta burası. ve veritabanında kaç maç var. daha önce gerçekleşen kaç maça göre çıkarımlarda bulunuyorsun. önceki 10 maça bakarsan farklı çıkar , 1000 maça bakarsan farklı sonuçlar çıkar. liglere göre ayırırsan veya ayırmazsan farklı çıkar.

Kardes yapici elestirilere olumsuz bile olsa her zaman tesekkur ederim. Ben kai zen (surekli iyilestirme) kafasindaki bir insanim ve bende yapilamaz mumkun degil imkansiz gibi kelimelere yok. Program takimlarin gecmis yuzlerce macini ve bitis sekillrrini hesaba katarak takimin gucunu belirliyor. Son 6 macindaki performansina bakarak ta form durumunu belirliyor. Burada asil onemli olan su mac baslamadan benim yayinlayacagim yuzdelere itiraz etmeniz gerek. Yani o yuzdelerde bir sorun varmi? Varsa nedir. Benim asil tartisilmasini istedigim konu bu. Dunku levante macinda top 2 sefer direkten donmese 1 gol olsa simdi benim risk kuponunun 100 luk orani nasil bildigini konusuyor olacaktik. Yani sans veya surpriz faktorlerin disindaki program tavsiyelerinin nesi olumsuz ? Eve gecince % leri yayinlayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmişteki yüzlerce maçlarına nereden ulaşıyorsun. sonuçları excele nasıl aktarıyorsun ; tek tek manuel olarak girmen çok zor ve hatalı girme ihtimalin çok fazla. ve geçmişteki maçlara tam olarak ulabiliyor musun. ya sonuçları aldığın kaynak hatalı girmişse veya arada bazı maç sonuçlarını atladıysa ne olacak. takımların gücünü hesaplamakda çok zor. her takım için tutarlı olmaz. tutarlı olsaydı süpriz sonuçölar gerçekleşmeşti.

sen üsluptan dem vuruyorsunda , önce kendi üslubunu sorgulaman gerekiyor kardeşş. tanımadığınız insanlara kardeş diye hitap etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.