Şimdi Ara

Maç Tekrarı Olabilirmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan gönülün yedek kulübesinden kullandığı taç atışı çizginin dışından sekerek sahaya düştü. Yani kural hatası oldu. Galatasaray itiraz ederse maç tekrarı olabilirmiş.

Dakikasını hatırlamıyorum. Resmide yok ama dün gece trt sporda göstermişti

• Cok zor... Adamlar oynadılar kazandılar.. bizim takımda o istekli oyunu göremedim..
  • Hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Cok zor... Adamlar oynadılar kazandılar.. bizim takımda o istekli oyunu göremedim..

Bizim Takım Maçı İplemedi
  • Bu rezaleti bir daha izlemek istemiyorum. Alsınlar 3 puanlarını nerede kutluyorlarsa kutlasınlar.
  • Daha neler ya.Maç bitti gitti.Herkes halinden memnun.
  • Niye böyle düşünüyorsunuz ki bence tekrar olsa böyle oynamayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne gerek var bunlara. Biz memnunuz, şampiyon olduk, volkan gitti, sabriden kurtulduk, sahaları kapanacak, aykut kalacak, cüneyt çakır ın durumu ortada. Neden tekrar olsun ki?
  • Mac tekrar oyle kolay bir sey degil arkadaslar.

Boyle basit nedenlere verilmiyor. Bu tip hatalar cok oluyor maclarda.

Ornegin faul esnasinda top durmadan baslatmakta kural hatasidir ama her mac mutlaka olur bu olay.

Fakat o tac atisi, hakemin ne denli formsuz oldugunun en guzel gostergesi.
  • Bundan sonra mümkünse uzun bir süre derbi olmasın.Dünkü gibi rahat sayılabilecek ortamda bile neler döndü,millet gerildi,kavgalar çıktı?

İnsanların sağlığı için ikinci maça gerek yok.
  • Maçın tekrar katliama yol açar. ortalık bu kadar gerilmişken bir de üstüne maç tekrarı yapılır es kaza gs kazanırsa eğer ortalık savaş alanına döner.
  • Macın sonucuna etki etmeyen bir kural hatası yüzünden tekrar etmez mac diye düşünüyorum.2. sarı görmesine karsin oyuncunun atilmamasi,golde kural hatası olması gibi.

• Yinede belli olmaz zaten bizim da takım itiraz etmez. Futbolu çirkinleştirenlerle oynamak kim ister.
  • taç atışı yüzünden maç tekrarı mı olurmuş ortalık gerilmiş zaten katliam çıksın ondan sonra bitti gitti işte
  • Dun 1 kisi bu mac yuzunden hayatini kaybetti.ne tekrari.

• Zaten maç gazozunaydı ne tekrarı.
  • Takımın genelinde isteksizlik vardı, bu derbi sırf formalite icabı oynandı. Tekrar edilmesini istemeyiz zaten. Ayrıca adamlar çıkıp mücadele etmiş osuruktan bi taç atışı yüzünden maç tekrar edilirse emeklerine yazık olur.
  • Sanki o pozisyon olmasa kazanacaktık
  • Allahtan lig tatile giriyor.Yasananlardan sonra iyice tıksındım bu ortamdan
  • Tekrar mekrar olmasın hatta mümkünse bu iki takım uzun bir süre maç yapmasınlar. Böyle rezalet olmaz ya yöneticiler çıkar maçtan önce saçma sapan konuşurlar, maç içinde futbolcu efendiler bazılarına insan diye hitap edesim gelmiyor ortalığı gererler. Sonra da maçtan bilmem kaç saat sonra da taraftar köşe de sıkıştırdıkları rakip taraftarı öldürür. Bu mu adamlık? Bu mu spor? Bu nedir ya lanet olsun derbilerine de futbollarına da. Yazık ya yazık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.