Şimdi Ara

maç terketme hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 113 adet maçım var şu ana kadar. dün çok zor durumda kaldım terkettim oyunu. %0 dı önceden terketmem. yani hiç terketmedim. bu maçı terkettiğim için sorun olur mu?

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    ilk abandon ise bir şey olmaz
  • bir kereden bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AugKunzee -- 3 Aralık 2014; 17:48:13 >
  • @Balbasur @Kunzee peki ben maça 5 kişilik party ile girmiştim onlarda zaten biliyor çıkma sebebimi bu ilerde rank'ı falan etkiler mi
  • Takma bu kadar kafaya. Low priority vermiyosa ranka da çok etki etmez bence tabi bilinmez
  • Frost 112 kullanıcısına yanıt
    solo rank'ım 3 maç internet kesintisinden abandon aldım diğer 7 maç kazandık kaybettik baya iyi carryledim 1300 ile başlattı beni. Yani eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

solo rank'ım 3 maç internet kesintisinden abandon aldım diğer 7 maç kazandık kaybettik baya iyi carryledim 1300 ile başlattı beni. Yani eder

asfhsauıhda hiç abandona b.k atma o senin yeteneksizliğinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Takma bu kadar kafaya. Low priority vermiyosa ranka da çok etki etmez bence tabi bilinmez

normal maç girmiştik ranka bütün oynadıgın maçlar etki ediyor ya o yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Oyunu ogrendigin hesapsa ve iyi bi oyuncu degilsen 1.3k gelmesi normal. Hak ettigin MMR odur. Eger yeni hesap acip sifirdan MMR kassan en fazla 2.5k falan alirsin zaten.

oyunu öğrendiğim hesap zaten bi 40-50 lvl e kadar rank girmeyeceğim.http://www.dotabuff.com/players/161445415 dotabuff umda bu

edit: önceden dota oynamıştım da çok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frost 112 -- 4 Aralık 2014; 13:26:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.