Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook 12, 256GB Gold, Türkçe Klavye, Vatan'dan Alınma Satın Al 15 Ocak 2018 01:16 1 1 Macbook 12, 256GB Gold, Türkçe Klavye, Vatan'dan Alınma Merhabalar,Macbook 12" bilgisayarımı satmaya karar verdim. Cihazda en ufak bir kusur yoktur. Kutusu, Şarj aleti, Kablosu, Faturası mevcuttur. Garantisi bitmiştir. Cihaz Türkiye'den alınma ve Türkçe klavyelidir. 256GB kapasitesi vardır. Kullanırken en ufak bir sorun yaşamadım ve hatta çok da memnunum. Alırsam yine macbook serisinden devam edeceğim diye düşünüyorum. Takas sadece Macbook Pro Touchbar veya Touchbarsız seriden 2016 veya 2017 serisinden olabilir. Başka takas düşünmüyorum. Bilgisayarın yanında Kahverengi deri taşıma çantası ve şeffaf mika koruma kılıflarını da hediye edeceğim. Bunları da bilgisayarı aldığımda ikisine 200 TL civarı para verdim. Pazarlık olur ancak çok cüzi miktarda. Alacak kişi gelip deneyip bakıp alabilir. Sadece Macbook Pro 2016-2017 ile takas düşünüyorum. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GoPro Hero 5 Black + Sayısız Aksesuar + Kumanda + Yedek Batarya. Macbook 12, 256GB Gold, Türkçe Klavye, Vatan'dan Alınma i7 6700K - MSI GTX 1070 - Sıvı Soğutma Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014
Bilgisayar forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GoPro Hero 5 Black + Sayısız Aksesuar + Kumanda + Yedek Batarya. Macbook 12, 256GB Gold, Türkçe Klavye, Vatan'dan Alınma i7 6700K - MSI GTX 1070 - Sıvı Soğutma Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014