Şimdi Ara

Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014
    erhabalar,
    Macbook aldığım için ve artık kullanamadığım için 5K iMac bilgisayarımı satmaya karar verdim.
    Cihazdan çok memnundum. Hatta Bugüne kadar bilgisayar kullanmamışım derim bundan öncesinde. Yeni nesil 5K iMac lerde Fusion drive özelliğini ilave donanım olarak ekstra ücretle satmaktadırlar bilginiz olsun. Harddiski 128GB SSD ve 1TB HDD bütünleşiktir. Cihazın en ufak bir sorunu yoktur. En ufak bir çiziği de yoktur. Garantisi 21 Nisan 2017'ye kadar devam etmektedir. (Yani yeni doldu)Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014

Faturası ve kutusu resimde görünmektedir. Piyasada satılan yeni nesillerde 128 GB'lık SSD kısmı yok, düz hdd olarak satılıyor. Fusion Drive olan bu modellerde sık kullanılan uygulamalar ssd kısmına yazıldığı için çok hızlı açılma kapanma ve işlem hızına sahiptir.
    Ben ilave olarak Ram takviyesi yaptım ve 16Gb'a artırdım. Dolayısıyla piyasadakilerle kıyaslarken bunu dikkate alın lütfen.
    Takas düşünmüyorum. Pazarlık çok az da olsa vardır. Cihaz Ankara'dadır.
    Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014Satılık iMac 5K Fusion Drive Late 2014
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• "Piyasada satılan yeni nesillerde 128 GB'lık SSD kısmı yok, düz hdd olarak satılıyor. Fusion Drive olan bu modellerde sık kullanılan uygulamalar ssd kısmına yazıldığı için çok hızlı açılma kapanma ve işlem hızına sahiptir."

Bu kısmı yeni nesillerin baz giriş sınıfında düz hdd ile gelmektedir şeklinde düzeltebilirmiyiz ? Yanlış yönlendirmeyelim insanları late 2015 cihazımda 2 tb hdd 128 flash var fusıon olarak.
  • Evet haklısınız. Aslında bunu ilave donanım olarak satıyorlar demek istemiştim. Yani sistem tercihlerini belirlerken sadece hdd ile geliyor. Fusion istiyorsanız ilave ücret çıkıyor. Bilen bilir gerçi ilanı alacak arkadaş zaten buna hakimdir. İlanı kirletmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.