Şimdi Ara

Macbook 2. el Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşime 2. el bir macbook air almak istiyorum. Çoğunlukla tarayıcı üzerinden hükümet kuruşluşları veri girişi gibi basit işlemler yapıyor. Çocugun fotoğraflarını makyajlıyor, bazen film ve dizi izliyor. Azda Photoshop işleri yapılabilir. Bütçem kısıtlı 2000 tl üzerine çıkmak beni sıkıntıya sokacaktır. Hangi model macbook air işimi görür? işlemci kaçıncı nesil olmalı HD graphic hangi seviyede olmalı? Yardımınız için teşekkür ederim şimdiden:)

• Macbook un 2000 tl lik modelinden hayır gelir mi bilemem ama pil döngüsü ve cpu nesili önemli. asus x550jk i5 4. Nesil olanından gtx 950m olanıni o paradan alirsiniz. Ya da acer v nitro falan da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 1 Ocak 2019; 8:35:40 >
  • Hocam cihaz arızalanmadığı sürece dediğiniz şeyleri önümüzdeki 4-5 sene yapar baktığınız cihazlar. Ben biraz araştırıp mid 2013 cihaz denk getirip alın derim. Mid 2012 de olur ama kesinlikle daha aşağısı olmasın. 2013lerin şarjı 2012lere göre 2 saat daha fazla gider(işlemciden dolayı)

Alırken

-Ekranda lekelenme var mı bakın. Varsa sonradan ilerliyor almayın

- Menteşesinde gevşeme varsa almayın

- Sadece pil döngüsüne bakarak almayın, pil sağlığı daha önemli. Bilgisayara 'coconut battery' yükleyin ve döngüsüne de sağlığına bakın. %85 üzeri iyidir, bence %80'in altındaysa almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.