Şimdi Ara

macbook a vmware ile windows yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta macbook pro retina 13' aldım. vmware 5 indirdim ve sanal makine ile windows 7 kurmak istedim. ancak iso dosyasını seçtirtmiyor hata ne olabilir ?
    Ekran görüntüsü de ekte.

macbook a vmware ile windows yükleme

• sanirim su an olusturulup, windows'un kullanacagi sanal diskin nereye kaydedilmesini istiyor senden. daha iso secim asamasinda degilsin yani. bir yere kaydedilmesini sagla.
  • resimden belki çok belli olmayabilir ancak yer seçimiyle alaksı yok. o 3 secenekten birini seçince choose diyemiyorum bir seçeneği seçip yukardan da neyi seçeceğimi soruyoru iso yu da seçtirtmiyor.
  • dosyayı değil dosyanın olduğu klasörü gösterin.

mesela belgelerim klasöründe duruyor ya win.iso, masaüstünü gösterin. o içindeki win.iso yu bulur. sanırım sorun bu olacak, anladığım kadarıyla.
  • isoyu dvd ye yazdırıp öyle denerseniz olucaktır ben o şekilde kurdum hiç problem olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğiniz gibi yapıyorum ama iso yu görmüyor. choose tusu aktif olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: @kii

isoyu dvd ye yazdırıp öyle denerseniz olucaktır ben o şekilde kurdum hiç problem olmadı

retina da dvd room yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki ksıımda windows kurulum iso sunu seçmenizi söylemiyor, kurulum yapacağınız sanal disk görüntüsünü seçmenizi istiyor. Sizin disk seçmek yerine yenisini oluştur demeniz gerekiyor.

birde Allah aşkına dvd-room değil "DVD-ROM"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 31 Aralık 2012; 12:44:58 >
  • quote:

retina da dvd room yok

normal pronun gözünü seveyim retinaymış peh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.