Şimdi Ara

Macbook A1181 modeli için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa mackbook kulanmaya niyetlendim ve sahibinden.com dan bu modelini aldım Macbook A1181 neyse pc actım sistem kurulu deyil dvd leri yok tutumm win.7 yükledim ses gelmemesi wifi sorunu gibi driver eksiklikleriylen mac os x yükleyebilirmiyim diye bi arkadaştan aldım 2 dvd yükleme ilerlerken back up deyip duruyor bunun mac işletim sistemini nerden temin edebilirim bu konuda mağdureyetimi gecenin bu saatinde sizinlen paylaştım kurulum dvd si olan varsa istanbul içi eldende alabilirim acil yardım lütfen....

• quote:

Orijinalden alıntı: sistedans

arkadaşlar ilk defa mackbook kulanmaya niyetlendim ve sahibinden.com dan bu modelini aldım Macbook A1181 neyse pc actım sistem kurulu deyil dvd leri yok tutumm win.7 yükledim ses gelmemesi wifi sorunu gibi driver eksiklikleriylen mac os x yükleyebilirmiyim diye bi arkadaştan aldım 2 dvd yükleme ilerlerken back up deyip duruyor bunun mac işletim sistemini nerden temin edebilirim bu konuda mağdureyetimi gecenin bu saatinde sizinlen paylaştım kurulum dvd si olan varsa istanbul içi eldende alabilirim acil yardım lütfen....

torrent üzerinden temiz kurulum imajını indirebilirsin.. mac sahibi olduğuna göre ve osx'i sadece mac bilgisayarlara kurabildiğine göre bu linki paylaşmam sanırım forum kurallarına aykırı olmayacaktır:

http://btjunkie.org/torrent/Mac-OSX-Lion-10-7-2-11C74-Real-App-Store-version/36688959902cdaaf9601e9359eecf65b2b97ba321be4

buradan indirdiğin dosyayı dvd'ye yazıp kurabilirsin.

veya windows'ta driverları yüklemek istersen "Boot camp 3.0 drivers" diye arat onu yükleyerek windows sürücülerini yükleyebilirsin. ama her durumda önce osx kurmanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

arkadaşlar ilk defa mackbook kulanmaya niyetlendim ve sahibinden.com dan bu modelini aldım Macbook A1181 neyse pc actım sistem kurulu deyil dvd leri yok tutumm win.7 yükledim ses gelmemesi wifi sorunu gibi driver eksiklikleriylen mac os x yükleyebilirmiyim diye bi arkadaştan aldım 2 dvd yükleme ilerlerken back up deyip duruyor bunun mac işletim sistemini nerden temin edebilirim bu konuda mağdureyetimi gecenin bu saatinde sizinlen paylaştım kurulum dvd si olan varsa istanbul içi eldende alabilirim acil yardım lütfen....

torrent üzerinden temiz kurulum imajını indirebilirsin.. mac sahibi olduğuna göre ve osx'i sadece mac bilgisayarlara kurabildiğine göre bu linki paylaşmam sanırım forum kurallarına aykırı olmayacaktır:

http://btjunkie.org/torrent/Mac-OSX-Lion-10-7-2-11C74-Real-App-Store-version/36688959902cdaaf9601e9359eecf65b2b97ba321be4

veya windows'ta driverları yüklemek istersen "Boot camp 3.0 drivers" diye arat onu yükleyerek windows sürücülerini yükleyebilirsin. ama her durumda önce osx kurmanı tavsiye ederim..

Peki bunların orjinalden farkı oluyor mu?Merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Peki bunların orjinalden farkı oluyor mu?Merak ettim

orjinalliğini est etmek isterseniz orjinalinin crc si ile karşılaştırabilirsiniz ama kaynak güvenilir gözüküyor

• hocam tşk ederim indirdim dediğiniz gibi şuan boş dvd yok yarın halledicem inş.
  • lion destekliyor mu o macbook ?
  • valla daha kuramadım bilmiyorum. bi nero indirip dmg formatını isoya çeviremedim kahretsin yaa .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook için ram markası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.