Şimdi Ara

MACBOOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet selam. İki üç aydır 2020 eylülde aldığım macbook airimin ekranında sorunlar oluşmaya başladı. Bilgisayarı her açtığımda,bilgisayarın altında yatay çizgiler çıkıyor ve ekranın yukarısına doğru çıkmaya başlayıp ekranı kapatıyor. Ekranın açık olduğunu görüyorum ama ekran siyah oluyor. Parlaklığı en sona verirsem eğer,çizgiler çok az yukarı çıkıyor ve ancak öyle düzeliyor. Bilgisayarın ekranını ilk açtığımda bilgisayarı açmak tam bir işkence çünkü bahsettiğim ekran olayı o kadar hızlı oluyor ki ekran kararmadan parlaklığı artıramıyorum. Defalarca denedikten sonra oluyor. Ekranı açabildikten sonra son parlaklıkta iki üç dakika kullanınca çizgiler ekranı tekrar kapatana kadar kayboluyor . Bunun bir çözümü var mıdır garantiye vermek istemiyorum.

MACBOOK ACİL YARDIM
    MACBOOK ACİL YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Aralık 2021; 20:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıllık bilgisayarınızda olmaması gereken şeyler olmuş. Garantisi de devam ediyor. Ancak garantiye vermek istemiyorsunuz. Tam olarak garantiye vermemekteki mantığınız nedir? Ne gibi bir cevap bekliyorsunuz insanlardan?

• BigGamer kullanıcısına yanıt

Teknik servis yeteneklerin varsa sipariş et yeni ekran tak dostum bunu nasıl çözmeyi umut ediyorsun ben de pek anlayamadım açıkçası ama kendin çözebiliceğin bir problem değil ne yazik ki en yakın zaman da garantiye gönder.

• BigGamer kullanıcısına yanıt

Yahu ne saçmalıyorsun? Forumun buradan sana nasıl bir çözüm sunmasını bekliyorsun? O zaman hadi git internetten bul bulabiliyorsan bir panel sipariş et. Sök tak bakalım paneli yapabilecek misin? Böyle bir sorunu nasıl çözmeyi bekliyorsun garantiye götürmeden? Tanımadığın insanlarla konuşma üslubuna dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Ocak 2022; 14:20:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.