Şimdi Ara

macbook air 16 gb m1 işlemci vs macbook pro 8 gb m2 işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu versus ile karşı karşıyayım , ramlar farklı,işlemciler farklı ama fiyatlar yakın . işim ağırlıklı olarak word pdf vs. fiyatlar aşağı yukarı aynı, ne önerirsiniz ?

akakce.com
    Macbook Air Z1240009K Apple M1 16 GB 256 GB SSD 13.3" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-apple-macbook-air-z1240009k-apple-m1-8c-16-gb-ram-256-gb-ssd-macos-dizustu-bilgisayar-fiyati,1126072694.html

amazon
    M2 çipli 2022 Apple MacBook Pro laptop: 13 inç Retina ekran, 8GB RAM, 256 GB SSD ​​​​​​​depolama, Touch Bar, arkadan aydınlatmalı klavye, FaceTime HD kamera. Uzay Grisi ​​​​​​​
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3C92G76/ref=asc_df_B0B3C92G761668009600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B3C92G76&linkCode=asn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedBerad -- 28 Aralık 2022; 1:22:54 >

• hocan çok ağır güç gerektiren işlerde kullanmayacaksınız bu yüzden size lazım olan hafiflik & taşınabilirlik. Benim tavsiyem M1 16GB olur. M1'in M2'den performans olarak çok bir farkı yok.

Hocam M1 Air'in fiyatı biraz pahalıymış ben 23'e M2 Air aldım bu fiyata M2 Air bulmaya çalışın. M1 Air'lar daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 28 Aralık 2022; 1:29:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

Fiyatlar enteresan şekilde değişken , pronun air ile bu kadar yakın fiyatta olacağını düşünmezdim, hatta çoğu yerde 8 gb 256 gb air ve proların fiyatı aynı , keike 16 gb m2 air bulsam da alsam ama işte fiyatlar çok yuları zıplıyor o durumda da...

• MuhammedBerad M kullanıcısına yanıt
    Hocam silikon işlemcilerde durumlar eşitlendi artık. Pro'nun Air'den tek farkı artık Fan'a sahip olması. Performans açısından ikiside eşit durumda

• AirSupport kullanıcısına yanıt

Peki m1 işlemci airler için ne düşünüyorsunuz, base modelleri gerekli office işleri ve rahat günlük kullanım sağlar mı , bir süre çift laptop kulllanmak ( win ve Macos) ile windowsu da satıp daha iyi bir mac almak arasındayım da zira

• MuhammedBerad M kullanıcısına yanıt
    Hocam M1 çok güçlü bir işlemci gerçekten. Performans & pil ömrü konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız

• o halde denk gelirseniz güzel bir macbook'a önerilerinize açığım , yorumlar için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.