Şimdi Ara

Macbook Air M1 8 GB ram yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıkta M1 Macbook Air'de 8 gb ram yeterli olur mu karmaşık şeyler yapmıyorum bilgisayarda sadece hafif paneli kaliteli yormayan bir bilgisayar istiyorum.

Soruyu sormamın sebebi ram tümleşikmiş yani sonradan artıramayacağım.

Hafızası 256 rami 8 birinden birini artırabilirim çünkü ikisini birden artırırsam 5 bin tl oynuyor. 8 gb ram bundan 3-4 yıl sonra yeterli gelir mi?

Sizce 256 gb ssd + 16 gb ram mi daha mantıklı yoksa 512 gb ssd + 8 gb ram mi ikisi de sonradan değiştirilemiyor bu yüzden danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 6 Şubat 2021; 15:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up. benzer soruyu merak ediyorum.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Kendi konumu hortlatayım 2 sene sonra. Macbook air arkadaşımdan alıp kullandım bayağı bir süre 8 gb ram eğer normal kullanıcıysanız edit vs yapmıyorsanız sonsuza dek yeter. Şu an bile yeter. Tarayıcıyla müzikle standart appstore oyunlarıyla dolmuyor. Ama 256 gb doluyor. Fotoğraflar programlar oyunlar belgeler netflix dizi cart curt. Normal kullanıcı 512 gb alsın.

İş yapacak olan 16 gb ram ya da direkt pro alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 4 Eylül 2022; 21:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.