Şimdi Ara

MacBook Air Early 2014 vs MacBook Pro Mid 2012 ( yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan da MacBook air Early 2014 kullanıyorum performansından çok memnunum fakat Hafıza sıkıntı 128 yetmiyor. Parallels de Windows 8 kurdum visual studio ve office bütün yerini kaplıyor o Yüzden harici diske kurmak zorunda kaldım ama her zaman da disk taşımak sıkıntı cihazımı satıp model yükselteyim dedim ama bir arkadaş bana Mid 2012 ile takas önerdi sizce geçiş yapsam nasıl olur? HDD olduğu için aynı Performansı alır mıyım dosya geçişlerinde oyun olaraksa sadece CS go oynarım ekran kalitesi pek önemli değil açıkcası bana sadece Hız Lazım sizce mantıklı bi takas olur mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağınız cihaza ssd taktırarak da benzer bir performansa ulaşabilirsiniz, ancak mobilite anlamında çok şey kaybedeceğinizi de unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Alacağınız cihaza ssd taktırarak da benzer bir performansa ulaşabilirsiniz, ancak mobilite anlamında çok şey kaybedeceğinizi de unutmayın

Üstadım taşınabilirlik önemli değil. Benim için sanal Windows hızlı çalışsın uygulamaları kullanmada air performansı olsun birde oyun olarak dediğim gibi CS go da sıkıntı yapmasın yeter.

• Anlıyorum, dediğim gibi cihaza ssd eklemeniz durumunda 2014 air ile benzer bir performans alırsınız diye tahmin ediyorum ancak ssd kesinlikle taktırmanızı öneriyorum, aksi takdirde yavaşlık hissedersiniz tamamen flash tabanlı bir sistemden sonra. İstediğiniz oyunu ne düzeyde çalıştırdığını da youtube'da rahatlıkla bulabilirsiniz

• quote:

Anlıyorum, dediğim gibi cihaza ssd eklemeniz durumunda 2014 air ile benzer bir performans alırsınız diye tahmin ediyorum ancak ssd kesinlikle taktırmanızı öneriyorum, aksi takdirde yavaşlık hissedersiniz tamamen flash tabanlı bir sistemden sonra. İstediğiniz oyunu ne düzeyde çalıştırdığını da youtube'da rahatlıkla bulabilirsiniz

Peki mantıklı bir takas mı hocam

• Mid 2014 256 gb retina pro bulabilirseniz 4000 civarı fiyata, ona yükseltmek daha mantıklı olur bana göre, tabi 256nın size yeteceğini varsayarak böyle söylüyorum. Elinizdeki air'i iyi bir fiyattan satıp bu yükseltme düşünülebilir. Aksi takdirde takas da mantıksız değil, mobilite gibi bir arayışınız yok, daha fazla depolama alanına ihtiyacınız var dolayısıyla bu seçenek de gayet mantıklı duruyor ama önceliğiniz retina cihaza yükseltme yapmak olsun. İmkanları araştırın 1 2 gün, eğer uygun fiyata denk getiremezseniz takası yapın

• quote:

Mid 2014 256 gb retina pro bulabilirseniz 4000 civarı fiyata, ona yükseltmek daha mantıklı olur bana göre, tabi 256nın size yeteceğini varsayarak böyle söylüyorum. Elinizdeki air'i iyi bir fiyattan satıp bu yükseltme düşünülebilir. Aksi takdirde takas da mantıksız değil, mobilite gibi bir arayışınız yok, daha fazla depolama alanına ihtiyacınız var dolayısıyla bu seçenek de gayet mantıklı duruyor ama önceliğiniz retina cihaza yükseltme yapmak olsun. İmkanları araştırın 1 2 gün, eğer uygun fiyata denk getiremezseniz takası yapın

Yani hocam taşınabilirlik sıkıntı değil. Alan fazla olsun istiyorum. Ama tabiki daha bir takas da aşağı düşmek istemem eğer bu performans dan aşağı kalırsam sıkıntı olur benim için şuan çok memnunum tatmin eder mi endişem var ve şarj döngüsü kaça kadar Olmalı sizce Pro da? Şive sizce piyasayı nasıl ortalama bi Mid 2012 Pro nun beğenmedim satma imkanım nasıl olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinizdeki air'i daha yüksek fiyata satarsınız muhtemelen. Döngü sayısı maksimum 300 400 gibi bir değerdeyse alınabilir ama daha yüksekse bence yeni bir modele yükseltin cihazınızı
  • quote:

Elinizdeki air'i daha yüksek fiyata satarsınız muhtemelen. Döngü sayısı maksimum 300 400 gibi bir değerdeyse alınabilir ama daha yüksekse bence yeni bir modele yükseltin cihazınızı

döngü sayısı 250'ydi. Ama pro ya geçiceksem model yükseltmek daha mantıklı olur kanısına vardım. Cihazı alıp birdaha SSD takmak gerecek olduğundan da masraflı bir iş olur. En iyisi cihaz yükseltmek yada bu cihaz ile idare etmek..teşekkür ederim hocam ilgin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ediyorum, doğru düşünmüşsünüz. Düşündüğünüz fiyata göre 2014 ya da 2015 serisine bakabilirsiniz. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.