Şimdi Ara

Macbook air iphoto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook air fabrika ayarlarına restore yaptıktan sonra iphoto vs kayboldu Appstoredan arattığımda ise sadece kabul et yazıyor ama apple id ve paralamı girincede "bu uygulamalar apple kimliğiniz ile kabul edilemez" diyor. Sorun ne olabilir?

Macbook air iphoto

• quote:

Orijinalden alıntı: eray156

Macbook air fabrika ayarlarına restore yaptıktan sonra iphoto vs kayboldu Appstoredan arattığımda ise sadece kabul et yazıyor ama apple id ve paralamı girincede "bu uygulamalar apple kimliğiniz ile kabul edilemez" diyor. Sorun ne olabilir?

Macbook air iphoto

programı satın aldığı halde tekrar ücret ödeyip appstoreden indirenler var, bu konuda onlarla iletişime geçmeniz gerekiyor daha sonra paranız hesabınıza iade ediliyor vs. bu tarz bir problem olmuş olabilir ama bu çok nadir olan bir sorun.

• satın almada yapmıyor direk bu mesaj geliyor
  • quote:

satın almada yapmıyor direk bu mesaj geliyor

tüm bu yüklemeler zaten tek apple id hesabına kayıt olur ve her yenilemede o id hesabındaki mevcudu kullanabilir memberlar. karşılaşılan bu mesaja göre en basit açıklama, sizin şuandaki id nizin ilk yüklemedekiyle uyuşmadığıdır bana göre. bunu anlamak basit aslında indirin appstoreden free bir uygulama eğer onun indirilmesinde hata vermeyen elma iphotoda veriyorsa kurtlanmıştır ve sorun sizde değil elmadadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shyboy -- 25 Nisan 2012; 11:03:56 >
  • işin açıkçası free uygulamalarda sorun yok direk iniyor. ben bu cihazı 2. el aldım ve recovery yapıp işletim sistemini sıfırdan baştan yükledim. bununla bir alakası olabilir mi diye düünüyorum
  • Olabilir. Emin olmamakla birlikte, Bilgisayarınızın ilk kullanıcısının hesabı hala aktifse ve makinenin seri nosu o hesapta görünüyorsa sebep bu olabilir.
  • quote:

işin açıkçası free uygulamalarda sorun yok direk iniyor. ben bu cihazı 2. el aldım ve recovery yapıp işletim sistemini sıfırdan baştan yükledim. bununla bir alakası olabilir mi diye düünüyorum

muhakkak vardır çünkü ücretli uygulamalardan bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Olabilir. Emin olmamakla birlikte, Bilgisayarınızın ilk kullanıcısının hesabı hala aktifse ve makinenin seri nosu o hesapta görünüyorsa sebep bu olabilir.

hesabı ala aktif derken cihazda hiçbirşey kalmadı ama hesabını mı kapatması gerekir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Olabilir. Emin olmamakla birlikte, Bilgisayarınızın ilk kullanıcısının hesabı hala aktifse ve makinenin seri nosu o hesapta görünüyorsa sebep bu olabilir.

hesabı ala aktif derken cihazda hiçbirşey kalmadı ama hesabını mı kapatması gerekir?

Evet, bilgisayarı size satmadan önce o bilgisayarı kendi hesabından çıkarması gerekirdi. Hala yapabilir.

https://discussions.apple.com/thread/3818884?start=0&tstart=0

• Bu makinanın ilk sahibi ilk makinayı kurduğu zaman bir Apple ID ve şifre kullanıyor. iLife paketi bu Apple ID üstünden satın alınmış gibi oluyor esasında satın alınma durumu yok yeni alınan Air'ın içinde dahil olarak gelen bir paket sadece kurulu değil...

http://support.apple.com/kb/HT4718

2 ayrı çözümü olabilir;

1. Mac App Store'la temasa geçersiniz durumu anlatırsınız ve Air'in seri nosunu eklersiniz. Kendi Apple ID'niz için iLife Paketinin eşlenmesini istersiniz. (Zaten yeni makina ile ücretsiz geldiği için Apple sizin Apple ID'ize eşler iLife'ı). Bu yol uzundur, 2-3 defa arka arka mailleşmek gerekebilir Apple'a.

2. En kolay yol netten "malum" yerlerden iLife '11 bulunur ve indirilir daha sonra install. Ben bunu yolu izliyorum iLife'ın tekrar App Store'dan inmesini beklememek için...

Link gerekirse pm atın bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Downer1040 -- 25 Nisan 2012; 12:01:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Downer1040

Bu makinanın ilk sahibi ilk makinayı kurduğu zaman bir Apple ID ve şifre kullanıyor. iLife paketi bu Apple ID üstünden satın alınmış gibi oluyor esasında satın alınma durumu yok yeni alınan Air'ın içinde dahil olarak gelen bir paket sadece kurulu değil...

http://support.apple.com/kb/HT4718

2 ayrı çözümü olabilir;

1. Mac App Store'la temasa geçersiniz durumu anlatırsınız ve Air'in seri nosunu eklersiniz. Kendi Apple ID'niz için iLife Paketinin eşlenmesini istersiniz. (Zaten yeni makina ile ücretsiz geldiği için Apple sizin Apple ID'ize eşler iLife'ı). Bu yol uzundur, 2-3 defa arka arka mailleşmek gerekebilir Apple'a.

2. En kolay yol netten "malum" yerlerden iLife '11 bulunur ve indirilir daha sonra install. Ben bunu yolu izliyorum iLife'ın tekrar App Store'dan inmesini beklememek için...

Link gerekirse pm atın bana...

ünlü kayserili düşünürün dediği gibi; mal sahabı mülk sahabı hani bunun ilk sahabı diyosun yani

• Yok onun için değil çok zaman kaybıı oluyor bi makina Lion restore'da Lion inip kurulması için 4-5 saat bide iLife paketi için 1 saatt civarı... Toplamda bi makina restore için 5-6 saat gerekiyor... Yoksa sizin dediğiniz gibi 1. yol doğru ve etik olan ancak zaman darlığı bu yola itiyor. Sanırım, Apple buna yeni makinalarda bir yol bulucaktır, Apple mantığına ters bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.