Şimdi Ara

Macbook Air Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,ben Anerika'ya gidecem ve Macbook Air alacam ama 1.8 Ghz 128Gb 1369$ dolar gibi para ediyor ama Amerikada Türkiye klavyesi yok bu konuda ne yapacam bilmiyorum sticker falan takmayi tercih etmiyorum tuslari degistirebilir miyim ve kac paraya patlar? Örneğin bilkom da turkce klavye yaptiracam ama garanti gibi seyler olur mu bu konu hakkinda bildiklerinizin hepssini anlatirsaniz cok yararli olur simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MacBook airlerde böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama MacBook prolarda klavye degisimi 350 tl diye biliyorum
  • TR kullana kullana ezberlemişindir zaten, ingilizce klavyeyi türkçe gibi kullanırsın. 3 sene öyle kullandım yerlerini biliyorsan sorun olmaz

Klavye değişimi için çok para isterler, sticker da klavye aydınlatmasını etkisiz kılar tavsiye etmem.
  • Masterm peki hane virgul tusunda "ş" gibi harfler var ben onu yapabilsem yane ustine asetatla bile yazamaya taziyim ama oyle bir program falan lazim 350 tl vermem :)
  • Zaten dil ayarlarından klavyeyi TR qwerty'e ayarlayınca dediğin gibi olur. Örneğin virgüle basınca ş çıkar.
  • Amerika macbook unda TR diye ayar varmidir
  • Tabii ki, işletim sistemi her yerde aynı sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    20 sa. önce açıldı
    MacBook Air
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sagol yararli bilgilerin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedesse

Merhabalar,ben Anerika'ya gidecem ve Macbook Air alacam ama 1.8 Ghz 128Gb 1369$ dolar gibi para ediyor ama Amerikada Türkiye klavyesi yok bu konuda ne yapacam bilmiyorum sticker falan takmayi tercih etmiyorum tuslari degistirebilir miyim ve kac paraya patlar? Örneğin bilkom da turkce klavye yaptiracam ama garanti gibi seyler olur mu bu konu hakkinda bildiklerinizin hepssini anlatirsaniz cok yararli olur simdiden tesekkurler...

bence hiç klavye değiştirme işine gitme derim türkiye de ki apple servisleri pek yeterli değil parça konusunda, zaten klavye değişimi komple metal gövde ile beraber oluyor o yüzden tavsiye etmem, sticker ile idare etmeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.