Şimdi Ara

MACBOOK AİR RETİNA 13"

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MACBOOK AİR RETİNA 13"
    Merhaba cihazım oldukça temizdir. İlk sahibiyim. Aşırı aktif kullanmadım. Macbook Air 2018 kasasıdır. 2017 kasası ile karıştırmayalım, çift Type c girişlidir. 2020 senesinde kullanmaya başladım. Sevdiğim bir cihaz, modelini yükselttiğim ve evimde de başka Mac kullanıcı olmadığından dolayı satma kararı aldım. 2 tane ufacık kusura vardır. Nazarlık diyebiliriz. Kullanıma kesinlikle engel değil, hatta dikkatli bakılmayınca fark edilmiyor bile. Ama her zaman ilanlarımda durumunu açık açık söylerim. Önce ödeme sonra kargo şeklinde satış yapıyorum. Denizli içi elden teslim alabilirsiniz. Kargo alıcıya aittir. Ciddi alıcıya fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. Detaylı resimlerini çektim. Farklı resim talebiniz olursa ulaşabilirsiniz.

Orjinal şarj cihazı ilk günkü gibidir, kutusu mevcuttur, yanında hediye olarak uyumlu çantasını da vereceğim.

Lütfen öncelikle cep numaram 0535 053 55 55'den ulaşınız (Whatsapp kullanıyorum), son tercihiniz lütfen PM olsun. Aktif olarak mesajlara maalesef bakamıyorum. En hızlı ulaşımı cep numaram üzerinden sağlarsınız.

Mng, Aras ve Yurtiçi kargo haricinde diğer firmalar ile gönderim yapmıyorum.

Takas veya taksit yoktur. FİYAT 19.000 TL, ciddi alıcıya yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Forumlar...
    MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

MACBOOK AİR RETİNA 13"

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 19000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.