Şimdi Ara

Macbook Air tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamualeyküm arkadaşlar. 13 inçlik macbook air almayı düşünüyorumda. Yeni çıkan 4. nesil ile bir önceki 3. nesil arasında performans farkı olur mu? Yenisinin şarjı wifi ile 12 saat gidiyor eskisinin nasıl acaba? Yenisini almaya değecek bi özelliği var mı? Kullananlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler.

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    "Yenisinin şarjı wifi ile 12 saat gidiyor eskisinin nasıl acaba?"
    eskisi 7 saat
    "arasında performans farkı olur mu?"
    air konusu içinde yazıyor hepsi

http://forum.donanimhaber.com/m_76258396/tm.htm
  • Günlük kullanıma çok bir etkisi olur mu o performans geliştirmelerin? Şunun için soruyorum. 1600-1700 e 2012 nin 13 inçlik modeli bulabilirim. Bunun için en az 2300 lira vermek gerekicek. 600-700 lira fazla vermeye değer mi sizce?
    günlük kullanımda anlamazsın farkı şuanda ama ben olsam yenisini beklerdim çünkü daha uzun ömürlü olur yenisi illaki ve evet vereceğin farka değer bence. ikiside işini görür çok rahat. biri iyi diğeri çok iyi cihaz öyle düşün
    pil ömrüde en az performans kadar önemlidir, fazladan 4saat pil ömrü - % 50ye yakın grafik kartı ve ssd iyileştirmesi bence basit bir fark değil. ama forum, gazete, mailler vs. gibi işler için 2side aynıdır günlük kullanımdan kastedilen buysa
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bulabilirsem Amerika'dan getirebilecek biri getirtmeye çalışayım yenisini çünkü Türkiye'de 2500 den aşağı satılmaz herhalde? Şuan aynı modelin 2012 versiyonu 2300 satan yer var ama yenisi geldiğinde bu ayın sonunda aynı fiyata satarlar mı?
    "bu ayın sonunda aynı fiyata satarlar mı?"
    aynı fiyata satacaklarını sanmıyorum, apple store açılmış olsaydı olabilirdi
  • Şöyle söyleyeyim... İlk Macbook'um PR0 - 2009 - Modeldi ... 15 gün önce Macbook Air 13'' 128 GB SSD'li cihazı aldım.İyi ki de almışım , bu tüm işleri - öğrenci - rahatlıkla görüyor ve öneririm...

Pro'dan çok daha memnun kaldım 2012 Air'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Şöyle söyleyeyim... İlk Macbook'um PR0 - 2009 - Modeldi ... 15 gün önce Macbook Air 13'' 128 GB SSD'li cihazı aldım.İyi ki de almışım , bu tüm işleri - öğrenci - rahatlıkla görüyor ve öneririm...

Pro'dan çok daha memnun kaldım 2012 Air'da

Teşekkür ederim. Allah izin verirse yeni çıkan 13" airdan yakında alacağım. Ona karar kıldım.
  • Yeni 13 inclik macbook airi almis bulunmaktayim. Disini kaplamaya falan gerek var mi cizilebiliyo mu? Baska tavsiyeleriniz var mi arkadaslar?
    durup duruken çizilmez, üstüne birşeyler atar yada düşürürsen çizersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.