Macbook air var arkadaşın internet recovery den başka bir yere girmiyor ama oda sürekli yarıda kesiliyor yani tamamlanmıyor yarıda mac yeniden başlıyor. Usb ile boot edebileceğim bir başka mac cihazıda yok. Bu durumda nsıl bir yol izleyebiliriz Mac / Machintosh / Hackintosh konularında baya acemi sayılırız nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmediğimiz için yardıma ihtiyacımız var ?
quote:
Orijinalden alıntı: tanercskn
Macbook air var arkadaşın internet recovery den başka bir yere girmiyor ama oda sürekli yarıda kesiliyor yani tamamlanmıyor yarıda mac yeniden başlıyor. Usb ile boot edebileceğim bir başka mac cihazıda yok. Bu durumda nsıl bir yol izleyebiliriz Mac / Machintosh / Hackintosh konularında baya acemi sayılırız nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmediğimiz için yardıma ihtiyacımız var ?
internet recovery ile kurulum en kolayı ama modeme kablosuz olarak bağlanırsan sorun üstüne sorun kablo ile bağla modeme bilgisayarını, öyle indir sorunsuz kurarsın ben 2011 model macbook pro'a bu şekilde yosemite kurdum
Cihazı ikinci almıştım hdd sorunu varmış geri verdim kurtuldum çok şükür bu sefer paraya kıyıp sıfır aldım 13 inç mac air şuan sorun yok :)