Şimdi Ara

MacBook almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook almayı düşünüyorum daha önce apple'ın hiç bir bilgisayarını kullanmadım biraz araştırdım ve yeni modellerin çıkcağını duydum bunu beklemelimiyim sizce ve ne kadar süre sonra çıkar? amerika veya dubai den getirtebilme şansım var hangisi daha uygun olursa.

en büyük sorumsa şu tercihimi şuna göre yapmak istiyorum en yüksek özellikteki en küçük laptop. yani 17" ve 15" ikiside aynı özellikse 15" alıcam eğer 17" 15" den özellik olarak iyiyse 17" alıcam öneriniz nedir ?

• bende daha önce hiç apple pc kullanmamıştım, geçen hafta macbook air aldım ve hiç zorluk yaşamadım.. biraz kurcaladıktan sonra herşeyi öğrenip nasıl kullanıldığını anlıyorsunuz.. zaten kullanımı çok kolay ve basit.. tavsiye ederim bu açıcan hiç çekinceniz olmasın..

yeni modellere gelince az kaldı çıkmasına eğer aceleniz yoksa bekleyin yeni model alın.. yeni modeller ne şekilde çıkar pek bilmiyorum yani sizin dediğiniz gibi büyük ekranlı model daha performanslı mı olur bilemiyorum..
  • 4 ay oldu bir tek problem bile çıkartmadı mac'im
    gözün kapalı alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

Macbook almayı düşünüyorum daha önce apple'ın hiç bir bilgisayarını kullanmadım biraz araştırdım ve yeni modellerin çıkcağını duydum bunu beklemelimiyim sizce ve ne kadar süre sonra çıkar? amerika veya dubai den getirtebilme şansım var hangisi daha uygun olursa.

en büyük sorumsa şu tercihimi şuna göre yapmak istiyorum en yüksek özellikteki en küçük laptop. yani 17" ve 15" ikiside aynı özellikse 15" alıcam eğer 17" 15" den özellik olarak iyiyse 17" alıcam öneriniz nedir ?

Hemen alma daha ince ve DVD room suz modelleri geliyor ekran çözünürlükleri cok artıyor birde yeni Intel işlemciler nvidia ekran kartı ile geliyor al onsan ABD den getirt cok daha ucuza

• yeni modellerin 11 haziranda wwdc'de tanıtılcak ve büyük ihtimaller 20-25 haziranda piyasaya çıkar yeni macler yeni maclerde
    superdrive kalkıcak
    usb 3.0 desteği gelicek
    retina ekran gelicek
    ve daha da incelicek

kısacası mac yeniden yapılanıcak herşeyiyle o yüzden acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim.Mac ürünleri en uygun ABD'de oluyor getirtme imkanın varsa ABD'den getirmeni tavsiye ederim.

Yeni macbookla ilgili tüm gelişmeleri ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_59248767/tm.htm
    burdan takip edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 16 Mayıs 2012; 15:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

yeni modellerin 11 haziranda wwdc'de tanıtılcak ve büyük ihtimaller 20-25 haziranda piyasaya çıkar yeni macler yeni maclerde
    superdrive kalkıcak
    usb 3.0 desteği gelicek
    retina ekran gelicek
    ve daha da incelicek

kısacası mac yeniden yapılanıcak herşeyiyle o yüzden acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim.Mac ürünleri en uygun ABD'de oluyor getirtme imkanın varsa ABD'den getirmeni tavsiye ederim.

burdan takip edebilirsin

doğum günümde ağustosta ordanda bi şey yaparız sağol bilgilendirme içinde birde bi şey sorcam mesala 15" macbook 17" den kötü özellikte olurmu yada 13" 15" ten ? en yüksek özellikte en küçük macbook'u almak istiyorumda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: t9r

quote:

Orijinalden alıntı: treko

yeni modellerin 11 haziranda wwdc'de tanıtılcak ve büyük ihtimaller 20-25 haziranda piyasaya çıkar yeni macler yeni maclerde
    superdrive kalkıcak
    usb 3.0 desteği gelicek
    retina ekran gelicek
    ve daha da incelicek

burdan takip edebilirsin

doğum günümde ağustosta ordanda bi şey yaparız sağol bilgilendirme içinde birde bi şey sorcam mesala 15" macbook 17" den kötü özellikte olurmu yada 13" 15" ten ? en yüksek özellikte en küçük macbook'u almak istiyorumda :D

Şuan 17 ''lik model için net birşey yok üretimden kaldırılabilir satışları diğerlerine göre çok düşük
    Eğer 17'' çıkarsa bile 15''lik modelle sadece ekranı farklı olur diğer özellikler aynı birinde olup diğerinde olmayan şey yok ama 13''lik modellerde bazen bazı şeyler olmuyor bu nedenle 15''lik modellerden almanı tavsiye ederim bence en iyi seçenek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    laptop almayı planlıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 3 ay önce mbp 13 " aldım. yenisini bekleyemedim ve indirim vardı kaçırmadım. maddi durumun uygunsa haziranda yeni çıkacak mbp ları bekleyebilirsin. oldukça güzel özellikler gelecek.
  • oyun ağırlıklı dusunuyorsan bence hıc yaklasma. O paralara cok ıyı notebooklar alırısn dıye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.