Şimdi Ara

MacBook M1 Sıfır [Kapalı Kutu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MacBook M1 Sıfır [Kapalı Kutu]

Bir süreliğine satış bekletiliyor.

Jelatini açılmamış, kapalı kutu. İstanbul elden teslim. Fiyat foruma özeldir.

Ürün hediye gelmiştir. Bir süre evde beklediği için faturaya ulaşamadım. Belki ulaşırım ama fiyat fatura olmadığı için ucuzdur. Seri numarası kontrol edilince garanti görünüyor.

Kargo isteyen arkadaşlar önce ödeme sonra kargolama şeklinde ticareti kabul etmeliler. Get, dolap kullanmıyorum.

Fiyat 21.500₺

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu cihaz sıfır kapalı kutu mu ? Kapalı Kutu ise garanti nasıl başladı ve 5 ay sonra bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt

Hocam sıfır kapalı kutu. Hediye geldi. Açmadım ihtiyaç olmadı hiç. Alındığı zaman garanti başlıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atalayq kullanıcısına yanıt
    Alındığı zaman Garanti Başlamaz,Wifiye bağlandığı anda garanti başlar . Bu cihaz açılmış büyük ihtimalle sonradan kapanmış.. Telefonlarda da çok bunu yapanlar , 3-5-10 gün kullanılmış ürünleri bile kapatıp satıyorlar..

hocam yanlış biliyorsunuz. Ayrıca apple çalışan arkadaşımda sizin dediğinizi doğrulamadı. Sadece ütün kaydını başlatmak olabilir sizin dediğiniz.

• Bu cihaz açılmış daha önce. Orada gözüken tarih teslim tarihi değil, aktivasyon tarihi. Yani WiFi ye bağlanıp aktif edilmiş bu cihaz. Yok Apple da arkadaşım şunu dedi, bunu dedi, onları geçelim. Aktivasyon olmadan orda tarih çıkmaz.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hocam satınalım tarihi yazıyor. Ürünün apple bantları duruyor. Satınalan arkadaş yanımda açıp kontrolünü yapabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Denizli de son 10 Yılda , Sayısını Hatırlamadığım Apple Ürünleri Sattım , Aklınıza Gelen bütün ürünlerden, Bütün cihazlarda WiFi ile bağlanıp etkinleştirme yapıldığında Garanti süresi başlıyor , Apple Çalışanı arkadaşınız yanlış biliyor . Hatta son zamanlar da Vatandan alınan cihazları açıp wifi ye bağlıyorlar,vatan çalışanları, müşteride sıfır diye getiriyor satmak için Kontrol ediyoruz garanti başlamış,nasıl başlamış,adam açmış kontrol amacı ile WiFiye bağlamış .Apple bantlarının durmasının hiçbir artısı yok . Ben size Apple bantları duran ama aktif olmuş bir sürü cihaz gösteririm :)) hepsi başıma geldi çünkü . Bu ürün aktif olmuş ve Garanti başlamış , bunun başka bir açıklaması yok. Apple Çalışanı Arkadaşınız Hayır arkadaşlar yanlış biliyor derse de Vereyim numaramı arasın bi arkadaş bakalım nasıl biliyormuş Kanunu bizlere izah etsin, bu cihaz üzerinden.

Şuan konuyu beklemeye aldım. Kimse ayıplı mal satmak istemem. Konunun netlik kazanmasını bekleyeceğim

Belki 500 kere teknolojik ürün satmışımdır. Apple ürünlerine çok hakim değilim. Ama ticarette En ufak sorun yaşatmadım. Allahtan korkarım bir kere. Ticarette ilk muhattap hep ALLAH’tır. Sonra alıcı/satıcı. Eşim macbooku çok istediği için ve alan arkadaşa ulaşamadığım için laptopu açtım. Açılış videosunu atıyorum ürün sıfır. ürünü şarja taktım ve devir 1 oldu. Açtıktan 5dk sonra hediye alınırken orda olduğunu unuttuğum arkadaşım aradı ürünü alırken garantiyi başlatmışlar. Siz belki nasıl başladığını bilirsiniz. Ürünün açılış videosu altta. Sıfır jelatinler açıldı. Ne iz ne bişey sıfır çıkardım. Tüm poşetleri ben açtım. Satacaktım ama kendimden utanırım ayıplı satarsam. Can sağlığı ne diyelim.

MacBook M1 Sıfır [Kapalı Kutu]files.fm
    f95540fb-4074-48f3-be7d-881be38ddc19
    https://files.fm/f/fcv7cf72k5

..

Dolandırıcıymışım gibi yazmıştınız kutuyu açtım videosuyla. Şimdi ne yazacaksınız?

Tekrar ambalajlamak zor birşey değil firmalar için hele.. bu başta söylediğim şeyi değiştirmez, cihaz mutlaka daha önce açılmış ve aktif edilmiş. Bilerek böyle satıyorsunuz demiyorum o zamanda dememiştim. aktivasyon konusunda aksini iddia ettiğiniz için yazdım.

Hocam bir apple destek birimi arayınız. Başlatabileceğinizi göreceksiniz.

• Bu üründe kesin bilgi vereyim. Apple laptoplar wifi ile başlatılsa dahi Apple garantiyi fatura tarihini baz alarak başlatır. Iphone ve ipad lerde wifi ile aktivasyonla başlar. Apple burada 3. Satıcılarında faturasını kabul etmiyor. Kurumsal satıcılardan kesilen faturayı istiyor. Muhtemel bu ürün kapalı kutu ve fatura tarihi itibariyle satıcı firma garantiyi başlatmış. Ürünü o şekilde ambalajlamak kolay değil nizami şekilde. Zaten nizami olmayanlar belli olur herkes anlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KayseriCep K kullanıcısına yanıt

Yukarıda bu ürün açılmış falan diye şow yapan arkadaşlar vardı. Açtık sıfır. Hem cahiller hem eminler. Yazık oldu ürünü ucuzada satıyordum.

Hala yukarıdaki atıp tutmalarınızı yemediniz. Ürünün sıfır olduğu wifi aktivasyonu olmadan garanti başladığını gördük. Cahil olduğunuz konuda bir daha bu kadar kesin konuşmazsınız belki. Forumda sık sık ürün satıyorum mümkünse benim konularıma bir daha yazmayın. Özellikle cahili olduğunuz konularda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalayq

Hala yukarıdaki atıp tutmalarınızı yemediniz. Ürünün sıfır olduğu wifi aktivasyonu olmadan garanti başladığını gördük. Cahil olduğunuz konuda bir daha bu kadar kesin konuşmazsınız belki. Forumda sık sık ürün satıyorum mümkünse benim konularıma bir daha yazmayın. Özellikle cahili olduğunuz konularda..

Ben şimdiye kadar WiFi ye bağlanmadan aktivasyon yapılan bir Apple cihaz görmedim. Bende MacBook kullanıyorum, benim fatura tarih ile sistemdeki garanti tarihi farklı. iphone ve ipad de keza aynı olay var. MacBook da bununla ilgili istisnai durumlar var ise ok, ben hatamı kabul ediyorum. Sadece bence fazla alındınız bu olayda. Gerek yok. Kutu açıp video çekmek yerine Apple a yazıp o resmi yazıyı buradaki konuya eklerdiniz, olay biterdi. Ben birşey ile ozamanda itham etmedim, aktivasyon için yazmıştım, çok iyi şekilde tekrar paketlenen, firmalar tarafından da tekrar paketlenen çok cihaz gördüm. Bunu siz yaptınız bilerek böyle satıyorsunuz gibi birşey söylemedim. Bunu yazmıştım, olay bu. Ne itham etmek, ne de başka birşeydi amacım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Üç sorun vardı bu konuda. 1.si bilmeden yaptığınız yorum apple çalışanı arkadaşıma kadar uzanan 2.si yaptığınız yorumun tarzı ki okursanız anlayacaksınız . 3.sü benim %99.9 eminliğim olmasına rağmen birilerini mağdur etme ihtimalimden bu kadar korkmam. Sorun yok ben kendimi zararda görmüyorum alınganlıkta değil yaptığım gerçekten benim kötü ticaretten bu kadar çekinme sebebim dini görüşüm. Tarzınız uygun olsaydı belki içime o kadar kurt düşmezdi ,sağlık olsun. İnsan hatadan ders çıkarınca ilim olarak yükselir ders çıkarmazsa daha büyük müsibet ile öğrenmek zorunda bırakılır taki öğrenene kadar. Böyle bir olaydan ben razıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.