Şimdi Ara

Macbook mu Asus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler elimde iki imkan var , kısaca kullanıcagım şeyleri anlatayım . muhendıslık programlarını etkın şekilde kullanacagım için öncelıkle autocad vs de zorluk çıkarmasın , muzıkle ugraştıgım için kayıtlarda harici ses kartı alacagım ama onun haricinde seste gecikme ve performans dusuklugu yaratmasın ve tabiki oyun :)

ikisi arasında kaldım sanırım
    http://www.notebookadresi.com/apple_macbookpro_md101tu_a_notebook?ref=akakce&v=1.26.2 macbook oldugu için aklıma takıldı

http://www.kliksa.com/urun/bilgisayar-tablet/901761132?ref=akakce&v=1.59.5#!UrunOzellikleri sistem özellikleri bakımından benı baya götürcek bir laptop ama size hangısı veya başka önerceğiniz bir bilgisayar var mı butcem 2500 civarıdır

• kaanwert K kullanıcısına yanıt
    mac almayın size uymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

mac almayın size uymaz

neden ki biraz açıklarmısınız
  • Mac İş dünyası için üretilmiş bir makinedir tabii ki uyar.Autocad sketchup vs mac i destekliyor öncelikle kullanmak istediğiniz tüm programlara bakın mac desteği var mı. Uymayacak olan her türlü oyunu oyunu kurayım birde crackleyim onlar windows için :) Müzik konusuna gelince içinde Garage Band geliyor ve gördüğüm çoğu stüdyo programından daha kullanışlı bununla yapılmış albüm bile var tanıtımı var buradahttp://www.youtube.com/watch?v=H_Fj8ud7CMY&noredirect=1 biraz geyiktir ama zamanla seveceksiniz :)
  • autocad de falan sorun yaşamazsınız ama oyun için çokta uygun değil md101. ne tarz oyunlar oynuyorsunuz bilmiyorum ama hd4000 performansını internetten araştırın youtube videolarına falan bakın ona göre tercih yapın. bütçeniz el veriyorsa 15 inç macbook pro lara bakabilirsiniz onlarda harici ekran kartı da mevcut. oyun dışında macbook lar iyidir kullanması zevklidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERQUAN

Mac İş dünyası için üretilmiş bir makinedir tabii ki uyar.Autocad sketchup vs mac i destekliyor öncelikle kullanmak istediğiniz tüm programlara bakın mac desteği var mı. Uymayacak olan her türlü oyunu oyunu kurayım birde crackleyim onlar windows için :) Müzik konusuna gelince içinde Garage Band geliyor ve gördüğüm çoğu stüdyo programından daha kullanışlı bununla yapılmış albüm bile var tanıtımı var buradahttp://www.youtube.com/watch?v=H_Fj8ud7CMY&noredirect=1 biraz geyiktir ama zamanla seveceksiniz :)

İpad ve İphone var garage bandı aktif kullanıyorm zaten daha pro kayıtlar yapmak için demiştim :) ya hanı i5 li bir macbook karşında i7 li performans bakımından iyi asus var o kafama fena takıldı ücreti hemen hemen aynı ama hala kararsızım
    Sağlam bi ayrım olsa kara vereceğim ama bilmıyorm. Macbooka windows ta kurabiliyoruz benım bildiğim kısaca ikisi arasında hangısını alırdınız sız olsanız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanwert

quote:

Mac İş dünyası için üretilmiş bir makinedir tabii ki uyar.Autocad sketchup vs mac i destekliyor öncelikle kullanmak istediğiniz tüm programlara bakın mac desteği var mı. Uymayacak olan her türlü oyunu oyunu kurayım birde crackleyim onlar windows için :) Müzik konusuna gelince içinde Garage Band geliyor ve gördüğüm çoğu stüdyo programından daha kullanışlı bununla yapılmış albüm bile var tanıtımı var buradahttp://www.youtube.com/watch?v=H_Fj8ud7CMY&noredirect=1 biraz geyiktir ama zamanla seveceksiniz :)

İpad ve İphone var garage bandı aktif kullanıyorm zaten daha pro kayıtlar yapmak için demiştim :) ya hanı i5 li bir macbook karşında i7 li performans bakımından iyi asus var o kafama fena takıldı ücreti hemen hemen aynı ama hala kararsızım
    Sağlam bi ayrım olsa kara vereceğim ama bilmıyorm. Macbooka windows ta kurabiliyoruz benım bildiğim kısaca ikisi arasında hangısını alırdınız sız olsanız :)

arasındakı belirgin farklar nelerdir işletim sistemı haricinde peki . ah o kadar param olsa i7 li alcam ama :( :D

• quote:

quote:

arkadaşın kullanım alanını bilmiyorum ama ben md101 kullanıyorum belirttiğiniz cihazı. autocad i yoğun olarak kullanırım bunun dışında gündelik işlerimi yaparım nadiren truck simulator 2 oynarım. 8-9 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. benimki birazda macera arayıp mac e geçmek olmuştu ama pişman olmadım. windows lazım olur diye de bootcamp ile windowsta kurdum ama aldığımdan beri 5 defa açmamışımdır. asusta özellik olarak sağlam cihaz bu arada o da sizi yarı yolda bırakmaz ayrıca oyun da oynatır. ben de sizin gibi ikileme düşmüştüm apple ı tercih ettim şık durduğu ve işletim sistemi çok övüldüğü için. ihtiyaçlarınıza göre kararınızı verin siz de. oyun vazgeçilmezinizse kesinlikle md101 almayın son çıkan ağır sistem gereksinimi isteyen oyunları oynayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediemsral -- 15 Haziran 2013; 13:36:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

quote:

arkadaşın kullanım alanını bilmiyorum ama ben md101 kullanıyorum belirttiğiniz cihazı. autocad i yoğun olarak kullanırım bunun dışında gündelik işlerimi yaparım nadiren truck simulator 2 oynarım. 8-9 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. benimki birazda macera arayıp mac e geçmek olmuştu ama pişman olmadım. windows lazım olur diye de bootcamp ile windowsta kurdum ama aldığımdan beri 5 defa açmamışımdır. asusta özellik olarak sağlam cihaz bu arada o da sizi yarı yolda bırakmaz ayrıca oyun da oynatır. ben de sizin gibi ikileme düşmüştüm apple ı tercih ettim şık durduğu ve işletim sistemi çok övüldüğü için. ihtiyaçlarınıza göre kararınızı verin siz de. oyun vazgeçilmezinizse kesinlikle md101 almayın son çıkan ağır sistem gereksinimi isteyen oyunları oynayamazsınız

Dahada derin düşüncelerdeyim artık :D Söyle diyeyim i5 olması bakımından ilerde bana güçlük çııkartırmı mac çunku asus i7

• quote:

bu arada hepimiz iphonedocuyuz :) Faruk abi gayet sağlam işler yaptı ki itunes te top 10daydı:)

• autocad, müzik ve gündelik işlerde sıkıntı çıkarmaz oyunda çıkarır hocam
  • Bu macbook'un aynısı bende var, oyun haricinde bütün işlerinizi en az asus kadar iyi halleder, hatta ilerleyen zamanlarda bir de ssd takarsanız daha da iyi olur..

açıkçası oyunu kattığınız zaman hd4000 çok ta yeterli bir kart değil. eğer oyunları medium detaylarda oynamayı planlıyorsanız (gerçi ben mass effect3 oyununu high detail de takılmadan oynayabildim) hd4000 yine yetersiz kalıyor..

mühendislik alanında autocadden başka ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle diğer progrmalar windows kullanmanız gerekecek. o yüzden size yaramaz dedim, yani zamanınızın büyük bir kısmını oyun ve diğer uygulamalar için windows ta geçireceksiniz, windows söz konusu olduğunda asusun konfigürasyonu daha başarılı gözüküyor
  • kaanwert K kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle garageband i ondan öğrendim ipade yükledim :) takip ediyor olmanıza sevindim :)
  • Her şey tamam ama işin içine oyun girince mac doğru seçenek olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

Her şey tamam ama işin içine oyun girince mac doğru seçenek olmaz.

peki asus ultrabooklar nasıldır bilen varmı
  • quote:

Evet kesinlikle garageband i ondan öğrendim ipade yükledim :) takip ediyor olmanıza sevindim :)

bende bir iphonedo takıpçisi bulduguma sevındım :) çok yararlı ve gulunç tanıtım videoları var :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

Her şey tamam ama işin içine oyun girince mac doğru seçenek olmaz.

peki asus ultrabooklar nasıldır bilen varmı

Ultrabook parça değiştirme konusunda çok kısıtlı bence laptop al sen hocam çantaya koyarsın rahat rahat her yere taşırsın.
  • quote:

quote:

bende bir iphonedo takıpçisi bulduguma sevındım :) çok yararlı ve gulunç tanıtım videoları var :)

ben de takip ediyorum iphonedo'yu . iphone hakkında ne biliyorsam ondan öğrenmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.