Şimdi Ara

MacBook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir proje kapsamında kullanılmak üzere bir MacBook alınacak. Daha çok tasarım ve grafik vb amaçla kullanılacak. Şimdi Pro ve air hangisi tercih edilmeli. birde webden alınacaksa stokta olmalı olmayan bişeyi araştırmayım.
    1-Air in sadece ince olması dışında ne tür artıları var. Pro ile aynı işi yaparmı?
    2-13,3 air ve 15,4 pro hangisi tercih edilmeli sizce?
    Teşekkürler

• 1-Başka hiçbir artısı yok.Pro ile aynı işi yapmaz.Ayrıca fiyatı daha pahalı.
    2-Ben olsam kuşkusuz 15'' Pro modelini seçerdim.
  • tabikide pro.. air in tek olayı taşınabilir olması (hatta bana göre hormonlu netbook..), onun dışında işlevsel olarak pro nun uzağından bile geçemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

tabikide pro.. air in tek olayı taşınabilir olması (hatta bana göre hormonlu netbook..), onun dışında işlevsel olarak pro nun uzağından bile geçemiyor.

Teşekkürler şimdilik öneirleriniz doğrultusunda Pro ya yöneliyorum. hadi hayırlısı
  • Ben olsam macbook air alırım.

Macbook Pro'm var, ancak DVD rom unu son olarak ne zaman kullandığımı hatırlamıyorum. Herşey on-air..

Eh bi laptopta birden fazla USB kullanmak da pek uygun değil.

Ayrıca heryere de taşıyorum laptop ı... Macbook Airim olsaydı hiçbirşey kaybetmezdim, bazı kazanımlarım olurdu hatta...

Macbook Pro'nun çalıştırdığı her türlü yazılımı da rahatlıkla çalıştırır Macbook Air. Çünkü Macbook Air, netbooklar veya ince viao lar Toshiba protege ler gibi düşük hızda işlemcilere sahip değil, bildiğin gülle gibi laptop ların işlemcisine ve akran kartına sahip.

Sonuç olarak diper ince laptoplar işlemciden, tasarımdan, ekran boyutundan, klavye boyutundan alarak inceliyorlar.
    Macbook air ise cd-rom dan ve bazı I-O lardan kurtularak inceliyor ve hafifliyor. Aslında doğru olanı yapıyor, ama bir kısım alıcı bunu göremiyor.

Macbook air, bence mükemmel bir seçim. Performans var, mükemmel ekranı var, müthiş ince, hızlı.
    Kullanılmayan herşey temizlenmiş ortaya bir şaheser çıkmış..

• genel anlamda hiç mac kullanmadım ama artık kullanacaz almışken hem işlevsel hem estetik bişi lazım. tasarım konusunda air bariz öne çıkıyo bu noktada haklısınız. ayrıca donanım olarakta gayet güçlü cihazlar. önerileriniz için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaCentauri

Ben olsam macbook air alırım.

Macbook Pro'm var, ancak DVD rom unu son olarak ne zaman kullandığımı hatırlamıyorum. Herşey on-air..

Eh bi laptopta birden fazla USB kullanmak da pek uygun değil.

Ayrıca heryere de taşıyorum laptop ı... Macbook Airim olsaydı hiçbirşey kaybetmezdim, bazı kazanımlarım olurdu hatta...

Macbook Pro'nun çalıştırdığı her türlü yazılımı da rahatlıkla çalıştırır Macbook Air. Çünkü Macbook Air, netbooklar veya ince viao lar Toshiba protege ler gibi düşük hızda işlemcilere sahip değil, bildiğin gülle gibi laptop ların işlemcisine ve akran kartına sahip.

Sonuç olarak diper ince laptoplar işlemciden, tasarımdan, ekran boyutundan, klavye boyutundan alarak inceliyorlar.
    Macbook air ise cd-rom dan ve bazı I-O lardan kurtularak inceliyor ve hafifliyor. Aslında doğru olanı yapıyor, ama bir kısım alıcı bunu göremiyor.

Macbook air, bence mükemmel bir seçim. Performans var, mükemmel ekranı var, müthiş ince, hızlı.
    Kullanılmayan herşey temizlenmiş ortaya bir şaheser çıkmış..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerisi?
    5 gün önce açıldı
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.