Şimdi Ara

Macbook Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum sakinleri,ben yıllardır dell kullanıcısıyım ama windows pc'den sıkıldım artık tam performans alamıyorum.

http://www.incehesap.com/apple-macbook-pro-retina-mf840tua-fiyati-27270/

şu cihazı beğendim ama nedir nasıldır hiç bir fikrim yok alırsam ilk mac deneyimim olucak. Zaten bana youtube,video editleme,film izletsin yeter. Tek isteğim ve merakım Rainbow Six Siege kaldırırmı arada oyundu oynamak isterim şahsen.

• rainbowu oynayamazsınız oynayabileceğiniz oyunlar kısıtlı ayrıca site güvenilir mi 256 gb olarak fiyatı iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 5 Eylül 2016; 11:03:39 >
  • hocam ekran kartı testlerini izleyin ona göre oynayıp oynamyacağınıza karar verirsiniz. lol cs go tarzı oyunlarda pek zorlanacağını sanmam ama rainbow oynmanız epey zor
  • İnternetten baktım gta rahat rahat oynuyorlar.
  • hevesinizi kırmak istemem ancak macbooklarda kesinlikle oyun oynanmaz yani oynıyabileceğiniz oyunlar küçük oyunlar FM-Prison Arthitect-Mark Of The Ninja vs. low spec gamesleri oynayabilirsiniz ancak GTA 5 gibi büyük yapımları oynamak istiyorsanız maclerden uzak durmanızı taviseye ederim aksi taktirde yaşamadığınız pişmanlığı yaşarsanız
  • Yok amacım oyun değil sadece baktım oynuyorlar YouTube'da ondan danışayım dedim. Rainbow six siege vazgeçilmezim bu oyun o gta v ile kıyasladım sadece gta v kaldıran rainbowda kaldırır diye neyse eyvallah sağolun. Yeni MacBook çıksın alırız artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni macleri bekliyorum. Oyun konusunda sadece fm oynarım gibi geliyor. Başka oyun oynayacağımı pek sanmıyorum. Onun dışında günlük kullanım ve iş amaçlı kullanırım. Bir sorun olur mu? Pişman olurmuyum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro Ssd Görmüyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro retinada gta 5 oynadım ben 27 32 fps arası veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.