Bu sene bilgisayar mühendisliğini kazandım yeni bir notebook almayı düşünüyorum.Daha çok yazılım amaçlı kullanıcam yani klavye rahatlığı vs. bir kriter,bunun yanında film, müzik, internet gibi günlük kullanım ve oyun olarak sadece League of Legends oynuyorum.Ve taşınabilirlik ile şarj süresi çok önemli.Bunlar göz önünde bulundurulursa macbook pro md101 benim için nasıldır ? almam gereken fiyat aralığı nasıldır ona göre indirimleri takip edicem ve alacağım yere karar vercem,bir de bu ürünü alırsam beni ne kadar götürebilir yani en azından kendi paramı kazanmaya başlayıncaya kadar notebook konusunu ailem için kapatmayı düşünüyorum.Bunlara göre yorumlarsanız çok teşekkürler alternatif ürün öneriniz varsa onları da yazarsanız çok daha güzel olur şimdiden teşekkürler.Bütcem de 3.500 tl'ye kadar diyebilirim
Güncel
Eğer aklında macbook pro almak varsa ve bütcen 3.500 civarı ise daha md101'den daha yüksek modellere de göz atabilirsin. Çok duydum Os x işletim sisteminin yazılım geliştiricileri için avantajları olduğunu ama aslını bilmiyorum Md101 alırsan ram,ssd gibi şeyler takarak performansını da artırabiliceğini unutma.
Teşekkürler,benim aklımı retinalı modeller de kurcalıyor ama disk kapasitelerini çok düşük buldum mesela SSD 128gb olan bir model vardı yanılmıyorsam; o 128gb sonradan arttırılabiliyor mu? Çünkü lazım olur gibi geliyor bana windows kuracağımı falan da düşünürsek
evet arttırılabiliyor, ama ne ucuz ne de kolay bir işlem
Peki bu 128 gb alan sizce yeterlimidir hem apple'ın işletim sistemi hem de windows'um işletim sistemini aynı anda çalıştırmak için
bana yetiyor, film vs.dolduracam demediğin sürece sanada yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme