Şimdi Ara

MacBook Pro 13' 10. Nesil i5 mi alayım yoksa 1 ay sonra çıkacak olan modeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle öğrenciyim ve pandemi yüzünden bir çok yer online derse geçmeye başladı bu yüzden bir bilgisayar almak istiyorum böyle uzun yıllar gidecek. Bu yüzden İstediğim model MWP42TU/A. Bu gayet güzel bir model fakat çıkan söylentilere göre 1-1.5 ay sonra yeni MacBook Pro 13' ler gelecekmiş ve bunların işlemcisi Apple silicon olacakmış yani Apple’ın kendi işlemcisi (bu ekstra pil [yaklaşık 15~20 saat diyorlar ] ve hız farkı olacakmış) fakat ben istediğim model için öğrenci indirimden yararlanmak istiyorum eğer 1-1.5 ay sonra çıkan bilgisayarı alırsam AirPods şansımı da kaybedeceğim ve AirPodsda istiyorum. Bir ikincisi şu an ki MacBook Prolar 720P bir kameraya sahip (bu dönemde bu fiyata rezillik) birkaç ay sonraki etkinlikte çıkacak MacBookta ise 1080P HD kamera kullanılacak diyorlar. Fiyat konusunda da dolar aldı başını gidiyor malum bu yüzden bu modelden daha kötü işlemcili, RAMli vs. sahip modeller aynı fiyat olursa.Bir bilgisayar alırken bu kadar düşünüleceğini bilmiyordum. Sizce ne yapmalıyım şu an ki eğitim indirimden yararlanıp hem AirPods alıp hem de ucuza mı alayım yoksa yeni çıkacak modeli mi bekleyeyim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.