Bildirim
Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (158. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
Sadece x tuşunu değiştireceklerini sanmıyorum.
Klavye değişim programında üst kapağın tamamı değişiyor. Pil dahil.
Benim klavyemde de sorun yoktu hem pili yenilemek için hemde daha güncel bir klavye donanımına sahip olmak için değişim programına katıldım. -
Sorun yoksa bile degisime sokabiliyor muyuz yani gidip pilide degistirin demem gerekir mi yoksa onlar zaten degistiriyor mu ? Pil degisimi touchbar li modelde gozukmuyor. Hazir pil omru yuzde 90 a dusmusken iyi bi firsat aslindaquote:
Orijinalden alıntı: Akasha_Ether
Sadece x tuşunu değiştireceklerini sanmıyorum.
Klavye değişim programında üst kapağın tamamı değişiyor. Pil dahil.
Benim klavyemde de sorun yoktu hem pili yenilemek için hemde daha güncel bir klavye donanımına sahip olmak için değişim programına katıldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keopsdd -- 11 Ocak 2020; 1:18:51 > -
Sorun yoksa bile ücretsiz değişim yapılıyor ama sorun yok demeyin tuş takılıyor, hissiyatı kötü falan diyebilirsiniz. Değişim kapsamında üst kapak tamamen yenileniyor. Pil, klavye, trackpad dahil.
Bende 2016 15’’ touchbar vardı yurtdışından alınma. Garantisi falan da yoktu ama değişim sorunsuz yapıldı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Enter tuşu arada takılıyor benimde ama değişim yaparlar mı bunun için. Ne kadarlık bir süreçte değişim yapıyorlar? Hangi Apple servisine vermiştiniz ? -
Klavye değişim programı kapsamına alınmışsa değişim yaparlar. 2 hafta kadar sürüyor. Ben kvk üzerinden yaptırdım Ümraniye’de MediaMarktın içinde. Apple servisinden randevu almak falan mesele.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de tam olarak bunun için gelmiştim konuya çok cevap görmeyi de beklemiyordum ama aynı durumdayım sizle birebir.quote:
Orijinalden alıntı: Akasha_Ether
Klavye değişim programı kapsamına alınmışsa değişim yaparlar. 2 hafta kadar sürüyor. Ben kvk üzerinden yaptırdım Ümraniye’de MediaMarktın içinde. Apple servisinden randevu almak falan mesele.
Bazen tab tuşu basmıyor. Bazen de a ve enter tuşları takılıyor içe giriyor. 2016 Macbook pro Touchbarlı model ben de yurtdışından aldım. Ankaradayım Gürgençlerden randevu alsam değişim yaparlar mı ücretsiz?
Bir de değişince türkçe mi klavye takılıyor yoksa hangi ülkenin klavyesiyse onu mu tekrar takıyorlar? -
Söylediklerine göre; üzerindeki klavye ne ise onu takıyorlar. Bende amerika cihazı var, ingilizce klavye uzun enter tuşlu. Aynısını taktılar.
Bu durum servis süresini uzatabilirmi emin değilim. Ellerinde parça yoksa, yurtdışından gelmesi için bir süre gerekebilir.support.apple.comMacBook, MacBook Air ve MacBook Pro İçin Klavye Servisi Programı - Apple Destekhttps://support.apple.com/tr-tr/keyboard-service-program-for-mac-notebooks
Randevunuzu alın, derdinizi anlatın. Resmi servisler yardımcı oluyor.
-
Sizce Space Grey mi daha iyi Silver mı?
Space Grey bir tık daha hoşuma gitmekle beraber, cihazı tam göstermiyor gibi geliyor :) Çok kararsız kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama Space Grey bence daha güzel duruyor :) -
2019 13" giriş seviyesi MacBook'la ben de aranıza katıldım. Cihazda Mojave yüklü. Catalina'ya yükseltmeli miyim sizce?
Bir sorum da tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu ve kılıf vs var mı acaba? -
Herkese merhabalar.
2017 13" MacBook Pro 8 GB 256 GB satın alarak aranıza bugün katıldım.
2.el satın aldım ama satıcı 61W güç adaptörü yerine 87W (15" MBP için) güç adaptörü vermiş. herhangi bir olumsuz yanı olur mu? (Güç adaptörü orjinal kontrol ettim.
İkincil olarak pil devrim 190, sadece int. dolaşma ile yarım saatte pil %100den %91'e düştü bu normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaioca -- 5 Mart 2020; 3:36:6 > -
Adaptörde sorun olmaz, pildeki düşüş de normal gibi. -
Teşekkür ederim hocam -
Selamlar, çok severek kullandığım MacBook Pro mu oyun bilgisayarına geçmek istediğimden satıyorum. 23 nisan 2020'e kadar garantisi mevcut şarj döngüsü 67, 13 inç space grey 2017 yılı serisinden 128 gb depolama alanına sahip touchbar sız model. Sürekli sert kılıf ile kullanıldı tek bir çiziği yok, klavye koruyucu da olduğundan tuşlar da ilk günki gibi.Ankara içi elden teslim edicem pazarlıksız son fiyatım 7000tl.Kutusu ve faturası mevcut. İletişim için DM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoNsE -- 9 Mart 2020; 13:27:19 > -
arkadaşlar kolay gelsin, macbook pro 13 inç almayı düşünüyorum ancak yeni almaya bütçem yetmiyor. İkinci ele yönelmiş durumdayım nelere dikkat etmeliyim? yol gösterici mesajlarınız için teşekkürler -
Hocam batarya döngüsü önemli 400 üstünde olması ömrünün kısa olduğunun göstergesi. Macbookların en güzel özelliği donanımsal sorunları ortaya çıkaran apple in sunduğu donanım testi. Bu testi yaparak çalışmayan donanımları da görebilirsiniz. Mümkünse alıcağınız cihazın faturası bulunsun ve servis geçmişi hakkında bilgi alın.
sağolun hocam, tavsiyeleriniz için. -
Aslında döngünün kaç olduğu değil pil sağlığı önemli. 100 döngüde olup sürekli şarj bitirilip %100'e kadar doldurulmuşsa pil kapasitesinin %9-10'unu kaybediyor. Ama 300-400 döngüde olup sürekli %20-%80 arasında şarj edilmiş cihaz pil kapasitesinin %2'sini kaybediyor.
Alırken bakacağınız şey battery health yada coconut battery tarzı bir uygulama yükleyip bakmak. Uygulamada bataryanın sağlığı yüzdeli olarak yazar. Batarya sağlığı %80 olan cihaz pil kapasitesinin 5te 1ini kaybetmiş yani şarjı 5 değil 4 saat dayanır. Bunun dışında %80den sonra batarya çok daha fazla kapasite kaybetmeye başlar yani ömrü kısadır.
Size önerim batarya sağlığı %90 üzerinde bir cihaz bulmanız. Hele ki %95lerde bir cihaz bulursanız kaçırmayın.
Not: Unutmayın bu dediklerim orijinal batarya için. Bataryası değiştirilmiş cihaz almayın.
Çok sağolun bu faydalı bilgi için, teşekkürler hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X