Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.219
Cevap
53
Favori
143.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba, arkadasımdan macbook almaya niyetim var, 1. ayda aldı, 13 inç touchbarlı 8gb 128ssd 8100 e bırakacak. fiyat nasıl dostlar?
  • mhmt777 M kullanıcısına yanıt
    Millet bu cihazın sıfırını puanlarla birlikte vs 8000 lira altına aldı. Pozitif teknolojiye bakarsanız orada en azından ortalamaya uygun fiyatlar bulabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Puan dediginiz kredi kartı puanı mı hocam? şimdi siteye baktım 8.399 ancak kalmamış hatta arkadasın bilgisayarı ile aynı seri kodunda. teşekkürler hocam
    Evet hocam, morhipo bir ara çalışanlara özel mi yoksa bi kartın sahiplerine mi ne çok büyük indirim yapmıştı 7500-8000 arasına bu cihazı alanları gördüm. Tabi bir daha o fiyatları görmedi..

şanslı zamana denk gelmişler hocam. peki neredeyse cok az kullanılmıs yazdıgım ozellıklere ne kadar vereyım hocam?
    Hocam bu MacBookların ikinci el piyasasını yaklaşık 4-5 aydır takip ediyorum, herkes kafasına göre fiyat yazıyor. 8100 o cihaz için çok 1. Ay da almış diyorsunuz sonuçta 4 ay kullanıldı o cihaz. 300 daha koyup sıfır cihaz alabilirsiniz, ya da fiyat olarak daha makul bir şekilde yardımcı olmasını söyleyin derim.

pil döngüsünü sordum 5 dedi.
    Tercih sizin hocam.

çok sağolun hocam.
    Bu arada MacBook Pro kampanyaları kısmına bakarsanız vatan dan 8200 küsüre cihaz almış bir arkadaş.

tekrar tesekkurler, bakıyorum hemen
  • 2017 proda sağ hoparlörde cızırtı sorunu yaşıyorum.servise verdim.klavye ssd ve hoparlör değiştirip geri verdiler.ancak hala devam ediyor.başka yaşayan var mı acaba ?
  • macbook taki fotoğraflara baktım. bazı fotoğraflar mesela sahibinden.com a koyulmuyor. silik görünüyor. onların uzantısı nedense HEIC olarak görünüyor.

gönderilebilir olanlar ise bildiğimiz JPG VE PNG .

ben anlamadığım şu. bütün fotoğrafları iPhone ile çektim. neden onları HEIC olarak çevirmiş

az önce foto çektim iPhone ile. baktım onu da heic olarak seçmiş
    çare olarak şunu yapıyorum. heic olan fotoğrafı açıyorum. ekran alıntısını alıyorum ve onu. fotoğraflara atıyorum . jpg olarak atıyor. ama boş yere uğraştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 23 Mayıs 2020; 12:21:6 >
  • MacBook Pro 13 nontouchbar 2017 cihazımı sağ hoparlörden cızırtılı ses gelmesi yüzünden servise verdim. Servisteki görevli bana cihazımın Thunderbolt sorunu dolayısıyla geri çağırma programında olduğunu söyledi ve depolamasının değişmesi gerektiğini söyledi. Önce depolama değişecek sonra olmazsa yeni cihaz verilecekmiş. İlk defa duydum doğrusu bileğisin olan daha önce başına gelen var mı? Bu arada yer Bostancı kvk servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 27 Mayıs 2020; 12:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

https://osxdaily.com/2017/09/29/change-iphone-camera-default-image-format-jpeg-heif/
    çok sağolun faydalı oldu bu
  • Kasım 2016 yılında ABD den aldığım touchbar sız Macbook Pro 13" de klavye tuş çiftleme sorunu başladı son 1 haftadır. X tuşu sadece çift basıyor şuan.
    Değişim programına dahil yalnız cihaz us olduğu için sorun çıkar mı acaba burada versem.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmıyor. Benim cihazım da ABD çıkışlı programa dahil oldum.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Süper müsait bir zamanda değiştiririm o halde.
    Ne kadar sürdü işlem peki

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Net hatırlamıyorum ama 1.5-2 hafta kadar sürmüştü

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.