Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Macbook Pro 2017 16gb Ram I5 işlemci Space Gray Edition Satın Al 24 Aralık 2021 20:29 1 1 Macbook Pro 2017 16gb Ram I5 işlemci Space Gray Edition Pil döngüsü 332 ve kozmetik olarak 10/10. Türkçe klavyedir.Aciliyet yada ihtiyaçtan satmıyorum.Kutusu ve jelatini vs tamdır şarj kablosundada soyulma vs yoktur yani şarj kablosuda temiz ve sağlamdır. Çalışmayan parçası aksanı yoktur... Son resimde görüldüğü gibi şeffaf koruma kılıfı aldım ve taktım satarkende onuda vereceğim. Ayda 1 kez şarja takmadan kullanıyorum yani ne döngü fazla artıyor nede pil tembelleşiyor.NOT : Bu 16gb ram sahip yani 8 gb ramli macbooklar ile karıştırmayın...Birde macOS 12 Monterey yani son versiyon işletim sistemi yüklüdür.T A K A S YOKTUR !!!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Pro 2017 16gb Ram I5 işlemci Space Gray Edition SATILIK Macbook Pro Mid 2014 Retina
satildi.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Pro 2017 16gb Ram I5 işlemci Space Gray Edition SATILIK Macbook Pro Mid 2014 Retina