Şimdi Ara

Macbook Pro Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba forumdaki ilk sorum herkes kendi durumunu anlatıp kendi derdine çare arıyor bende onlardan biriyim. Benim durumum şöyle bu yaz work and travel programı ile 4 ay amerikada olacağım. Ben inşaat mühendisliği 3. Sınıf öğrencisiyim size danışacağım konu şu amerikadan gelirken macbook pro almam mantıklı mı? Öncelikle söyleyeyim oyun oynayan birisi değilim, son sınıfta bitirme ödevi için birkaç program kullanacağım ama bunlar uzun sürmeyecek şimdi ben bilgisayarı alırsam dizi izlemek günlük işler halletmek için kullanacağım çok extrem bi işim olmayacak. Çok gel git yaşıyorum bazen mantıklı geliyor MacBook almam ama bazende diyorum ki iyi bir windowslu msi alabilirim ama alırsam da tüm gücünü öyle kullanmayacağım macbook alırsam mezun olduğumda ofis yönetim kısmında çalışmayı düşünüyorum macbookda beni oldukça güçlü kılar diye düşünüyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle almalısın hatta macbook yerine daha hızlı satılabilirse iphone 11 promax falan da alınabilir çünkü buraya getirip 2 katına satıp aynı paraya hem gaming laptop veya iphone, hemde macbook alma fırsatın doğabilir veya ordan hem macbook hemde iphone alabilirsin ki iphoneu laptopu satıp macbooku bedaya getirebilesin madem amerikaya gitme fırsatın var bütün imkanlarından yararlanmak gerekir hangisi karlıysa onu seç bence.
  • Ne kadar cekici gelsede bence alma. Cogu insaat programini calistirmaz. Film dizi izlemek icin o kadar para vermek mantiksiz. Yazilim yada tasarim uzerine okusaydin kesinlikle al derdim ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çok haklı, sırf film izlemek için Macbook'a bu kadar para verilmez. Bence daha uygun fiyatalara kaliteli ve daha iyi donanıma sahip laptop alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.