Şimdi Ara

macbook pro case

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mbp 15'' 2014 mid modelini kullanıyorum fakat sürekli taşımak zorundayım bu yüzden bir koruyucu kılıf almak istiyorum ama internetten satın almak yerine gidip görüp almayı tercih ediyorum fakat istanbulda hangi mağazalarda var nerede var bilemediğimden dolayı bu konuyu açtım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• pupa,troy,d&r ilk aklıma gelen yerler buralarda da genellikle speck markalı urünleri bulabilirsin..
  • speck markalı ürünüleri inceleyin parasını hak eden markadır.
  • ugraydnla U kullanıcısına yanıt
    Bence uğraşmayın speck marka ürünleri gönül rahatlığı ile internetten alabilirsiniz, kalitesi tartışılmaz.
  • İncase ürünleri de iyi ben yeni aldım siyah rengini 13" mbpr için gayet iyi koruyor
  • 3 yıl kadar Spect kullandım, urun gayet iyi ve kaliteli ancak malzeme sert oldugundan cihazin bazi kenar kisimlarinda kucuk ciziker olusturuyor. Tucano marka urune de baktim onda malzeme biraz daha yumusak gibiydi. Fiyati 140 tl civarindaydi 13''icin. Ben 140 tl verene kadar aliexpress ten deneme icin 15$ a kilif+klavye jelatini+ ekran koruma bandi aldim. Yakinda gelir o zaman urun hakkinda detayli goruslerimi sizlere bildiririm.
  • Macbookumu alalı 1 hafta oldu.Tucano kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
  • Bu ürünü kullanan varmı? Kalitesi nasıldır?

http://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-macworm-TightSuit-Sert-13-inc-Retina-Ekranli-MacBook-Pro_23088.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdierdi kullanıcısına yanıt
    Ürünü aldım. Çok güzel ve kullanışlı, tavisye ederim. Macbook pro retina 13" uyumlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15'' için thule markasının çok satılan bir çanta modeli var onu aldım gayet kullanışlı ve rahat herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugraydnla -- 8 Kasım 2015; 16:56:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.