Şimdi Ara

Macbook Pro Core2duo 2.5Ghz 250gb hdd 2 gb ram hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünün yazıcıoğlunda veya doğubankta ortalama satış fiyatı nedir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İyi akşamlar

• 2750$ ist teslim SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIS (usa da 2500 e satilan model - apple.com)

ucuz@mac.com msn+email
  • yok iselchuk ben sevmiyorum öyle elden almak falan. en güzeli sabit olan bir yerden almak. gerekti mi her türlü desteği almak, ne ayak bu bozuldu falan gibilerinden.
  • Tabii ki Bilkom var Türkiye'de Apple Yetkili satıcısı... Ama en az 6.500 - 7000 Lira ödüyorsun...

Bir de sanırım bir yanlış anlaşılma var, Doğubank gibi yerlerden aldınğın şeylerin orada insanların dükkanı olmasıyla ilgili bir garanti söz konusu bile olamaz. Bir sorun çıktı ve doğubank'a götürdün ama adam banane dedi. Ne yapacaksın? Onlar mal elinden çıkana kadar 'abi sana bir hafta garanti veriyoruz' diyorlar. Fatura yok bişey yok. 1 hafta sonra bişey oldu getirdin adama, adam 'banane seninle alakalı sorun' dedi. Polis çağırıp mı zorla yaptıracaksın. Polis sana güler oradan faturasız mal aldığın ve bunun üzerine polis çağırdığın için...

@iselchuk ile alışveriş yapanlardan herhangi bir memnuniyetsizlik duymadım... Onunla bir görüş istersen... Anlaşamazsan başkalarını da önerebilirim...

• ben fiyat ortalaması almaya çalışıyorum da, eğer sabredebilirsem 3 ay sonra amerikadan tanıdığım 2500 $'a getircek. ben türkiye doğubank fiyatları uygunsa o kadar beklemiyim diye düşündüm.
  • Üç ay sabredecek kadar aceleci değilsen zaten yeni nesil işlemciler çıkacak onun için bu model eskiyecek... o zaman biraz daha bekle...

Bunun dışında da zaten fiyatlar selchuk'un verdiği fiyat civarında daha düşüğü yok...
  • amerika fiyatında çok artış olacak mı yeni nesillerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz... Bazen düşüş bile olabiliyor... Ama artmayacağı kesin...
  • eyvallah kardeş çok mutlu bir haber sağolasın...
  • Rica ederim... Zaten ben de sonbahar gibi benim Macbook'u da değiştirmek istiyorum... En son çıkan model ama olsun yine de Pro'ya ihtiyaç var...
  • mister metallicaliveshit beni taniyormus gibi konusmussun . ? tanisiyormuyuz ? bence istedigin ozelliklerde bilkom da var ! adamlar cok guzel servis ve garantide veriyor .. neden onlarla konusmuyorsun ki ?

quote:

Orjinalden alıntı: metallicaliveshit

yok iselchuk ben sevmiyorum öyle elden almak falan. en güzeli sabit olan bir yerden almak. gerekti mi her türlü desteği almak, ne ayak bu bozuldu falan gibilerinden.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18840378/mpage_2/key_macbook%2Cpro/tm.htm bu adresten nasıl satış yaptığını okudum şimdi de denk gelince bu yorumu getirdim, kısacası tanımıyorum seni.

iyi günler mister
    bilkom çok pahalı , amerika gibi bi şansım varken çok saçma olur.
  • bayagi sanslisin cunku amerika gibi bir sansin var = \
  • öyle deme bahsettiğim ürün amerikada 2500 dolarmış ve türkiyede o fiyata bulmak mümkün değil
  • simdi sen amerikada 2500 e satilan birseyi turkiyede 2500 e almak istiyorsun . ? dogru anlamismiyim ? dogru ise bayagi akillica =)

yillardir amerikada yasiyorum , burda o arkadaslarin gelse apple store a 2500 + %8 state tax = 2650 civari alirlar ... yani sana maliyeti o olacak .. yanlis anlama amacim sana malimi satmak degil .. forumdada okudugun gibi illede mac im satilsin diye bi derdim yok benim ve sattigim yer sadece TR degil / ebay-amazon dada satiyorum -- o yuzden mac nerde kac para - nerde ucuz cok iyi bilirim !www.macmall.com bu amcalarin fiyati herzaman iyi bence orayi dene ..
  • peki macmall.com u arkadaşıma ileteceğim, fakat şöyle bir şey var, ben yeni model macbook pro lar çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum.

macmall.com sorunsuz mudur ? fiyatları gayet iyi dediğin gibi.
  • sorunsuz / guvenerek alisveris yapabilirsin - bol sans !
  • sağol, sana da iyi satışlar
  • En son 17 MBP MacMall dan almıştım gayet iyi firmadır
  • güzel
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.