Şimdi Ara

Macbook Pro Ekran Kapağını Kapatınca Download Kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. InsomniaX açık olduğu halde kapağı kapatınca bir süre sonra uyku moduna geçiyor. Ekranın kapağını kapatınca downloada devam etmesini istiyorum. Nasıl hallederiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cSancak

Selam arkadaşlar. InsomniaX açık olduğu halde kapağı kapatınca bir süre sonra uyku moduna geçiyor. Ekranın kapağını kapatınca downloada devam etmesini istiyorum. Nasıl hallederiz?

NoSleep uygulamasını kullanabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kapatılması için işe yararmı bilmiyorum fakat: System Preferences, Energy Saverde iki tane bar var. Biri bilgisayarın uykuya geçmesi için gerekli süre diğeri monitörün kapanması için gerekli süre. Üsttekini en sağa getirirseniz, bilgisyarınız uykuya geçmiyecektir.

Hangi kasayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama unibody macbooklar, hava girişi klavye kısmından gerçekleşiyor. Ekran kapatılıp makinenin işlem yapar pozisyonda ollması gereksiz bir ısınma oluşturucaktır. Bence ekranı kapatmayın. Dediğim ayarlardan alttakini kullanarak ekranın kararmasını çabuklaştıra bilirsiniz. Veya güncel macbooklarda zaten ekran parlaklığı minimumdayken hemen hemen karanlık düzeyde.
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.