Bildirim
Macbook Pro Elektrik Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aluminyum kasa ve demek ki toprağı bağlı olmayan bir prizde kullanıyorsunuz.topraklı prizde kullanın sorun olmaz o zaman. -
siddetli carptiysa topraktan ote bir problem olabilir. eger garantin varsa servise gotur derim ben ileride baska bir problem olmamasi icin -
valla ben servise goturdum aleti mincikladilar ettiler ama bi turlu carpmadi servistekileri bisi yok diyip yolladilar. ara ara carpiyor hala -
Priz topraklamasıyla ilgisi yok. Üretim hatası. Her zaman olmuyor ama tam dalmışken adamı kötü uyandırır :) -
merhaba arkadaşlar bugun dizi izliyordum bilgisayar şarja takılı şekilde kulaklıkta vardı. masadan ice tea ye uzandım ve çıtır çıtır elektirik çarpmaya başladı yaklaşık 3sn sürdü. kulaklık falan kafayı yedi resmen tutuştu kulağımda. macbook pro var şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. hani günlük hayatta da olur ufak çaplı fakat bildiğn elektirik çarptı çatur çutur yerimden fırladım :D benden mi kaynaklandı yoksa macbook dan mı? yoksa ice tea şeftali mi :D -
3 sene sonra uplatacam ama biraz önce cayır cayır banada çarptı -
1- macbooku kapatın tamamen uyku modu değil shut down yapın,
2- şarj kablosunu takın,
3- sol shift + sol fn + kntrl + sol alt + sol cmd basılı tutarak power tuşuna basın,
4- şarj kablosunun ışığı bir defa yanıp sönebilir,
5- arada bir yapmak gerekiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cluppeer -- 26 Ağustos 2015; 22:11:54 > -
Benim retina 15 inch yaklasik 2 ay olacak carpma seklinde degilde. Bazen elimi klavyenin ustundeki govde kisminda gezdirirken bir elektriksel cekim oldugu hissediliyor normaldir sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cluppeer
1- macbooku kapatın tamamen uyku modu değil shut down yapın,
2- şarj kablosunu takın,
3- sol shift + sol fn + kntrl + sol alt + sol cmd basılı tutarak power tuşuna basın,
4- şarj kablosunun ışığı bir defa yanıp sönebilir,
5- arada bir yapmak gerekiyor...
Selam, Bilgim olmadığı için soruyorum bu işlem ne işe yarıyor? -
cihazda oluşan statik elektriği boşaltır
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- pt.com güvenilir mi
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- google öne çıkan fotoğraflar
- yazılım için laptop önerisi 2024
- ios 18 duvar kağıdı
- m2 vs m3
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X