Merhaba arkada$lar.. temmuzda Amerikadan satmak icin macbook pro getirmeyi du$unuyorum. 2.4Ghz 15" 200GB 2GBram turkiye store fiyati 3.800ytl.. turkiyede forumlardaki en ucuz fiyat ne. bilgisi olan var mi. getirip satmaya deger mi arkada$lar ?
tabiki de değer.türkiye'de neredeyse 6000 ytl macbook pro lar.
800 dolara open box buldum amerikadan temmuz sonu geliyo :)
quote:
Orjinalden alıntı: patesi
800 dolara open box buldum amerikadan temmuz sonu geliyo :)
800 dolara mı?aman dikkat et!adam sana bozuk malı veriyordur büyük ihtimalle!eğer tanıdık kişi falan değilse contactın dikkatli ol!kimse 2500$ lık aleti 800$ vermez!
amerikada openbox olayını görmediniz sanırsam hiç
kutusu ya da garantisi ya da en ufak defosu olan cihazlar yüzde 50-60-70 indirimli olarak satılıyor..
bu da onlardan
sağ köşesinde hafif bi çiziği var :)
quote:
Orjinalden alıntı: patesi
amerikada openbox olayını görmediniz sanırsam hiç
kutusu ya da garantisi ya da en ufak defosu olan cihazlar yüzde 50-60-70 indirimli olarak satılıyor..
bu da onlardan
sağ köşesinde hafif bi çiziği var :)
hmm o şekilde ise çok iyi kardeş.sen open box diyince ben de yalnızca kutusu açık alet mi diye!o zaman gayet iyiymiş!
open box dedikleri. magazalarda mu$terilerin kullanmasi icin koyduklari bilgisayarlar. kiminin tu$u yok. kimi cizik. kimi kirik.. ama calintida olabilir. burda hirsizlik orani cok yuksek. sen mali gormeden parayi verme bence..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme