Şimdi Ara

macbook pro harici monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçenlerde aoc nin E2343F1 modeli ekranını aldım ve macbook a hdmi adaptor ile mini port dan bağladım yanlız renkk kalibresi bilgisayarın kendi ekranı ile farklı ve bilgisayrın ekranı kapalı halde aoc monitorü ana ekran olarak kullanırken internet hızı ciddi oranda düşüyor bilgisayarın ekranı açık olunca bir problem olmuyor .ok araştırdım bir çozüm bulamadım sorun nedir acaba @

• quote:

Orijinalden alıntı: hzdou

merhaba arkadaşlar geçenlerde aoc nin E2343F1 modeli ekranını aldım ve macbook a hdmi adaptor ile mini port dan bağladım yanlız renkk kalibresi bilgisayarın kendi ekranı ile farklı ve bilgisayrın ekranı kapalı halde aoc monitorü ana ekran olarak kullanırken internet hızı ciddi oranda düşüyor bilgisayarın ekranı açık olunca bir problem olmuyor .ok araştırdım bir çozüm bulamadım sorun nedir acaba @

kablosuz olarak modeme bağlanıyorsanız eğer, macbook pro ekranı kapatıldığında kablosuz alıcısının konumuda değişeceğinden çekim gücü azalıyor sanırım.
  • peki apple in ekranlarını kullandığım zaman aynı sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzdou

peki apple in ekranlarını kullandığım zaman aynı sorun olurmu

eğer cihazınızı kablosuz değil kablolu olarak ağa dahil edebilirseniz ben sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum.

iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro Ssd Görmüyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.