Şimdi Ara

Macbook Pro için bir öneri istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır ikinci el Macbook Pro almayı düşünüyordum ama istediğim gibi bir ürün bulamadım. Sıfır almaya karar verdim. 16inch alacağım. Ama sanırım durumlar şuanda biraz karışık. Öğrenci indiriminden faydalanmak için pt.com’dan sipariş verecektim. Ürün stokta kalmamış. Yakın zamanda 13inchlerin yeni modeli tanıtıldı. 16inchlerde bir gelişme yok. Ürüne gerektiğinden çok para vermek istemiyorum. Yeni modeli mi bekleyeyim ne yapayım hiçbir fikrim yok. Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 inch modeller zaten güncellenmiş olarka çıktı. Magic klavyeden bunu anlayabiliyoruz. O yüzden 16 inch prolar uzun süre güncellenmeyecektir. Yeni 13 prolarda ise giriş seviyesi modeller 8. nesil i5 ile geliyor. 8. nesil i5 işlemciler ve ram frekansları düşük. yeni macbook air'deki i3 işlemcilerden tek çekirdekte ve ram konusunda geride kalan modeller. Giriş seviyesi macbook pro 13 çok kötü bir tercihle doğdu. Kesinlikle alınmaz. Eğer 10. nesil i7 modelini düşünüyorsanız 13 inç hem mobilite hem de performans olarak tavsiye edebilirim. İş kullanımında yanına güzel bir widescreen monitör ile canavar gibi ikili olurlar.

Bu arada pt.com.tr'den geçen hafta kendime öğrenci indirimi ile air aldım. Şimdi de aynı modelden kız arkadaşıma sipariş verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 14 Mayıs 2020; 17:41:51 >
  • Macbook Pro 16inch almayı düşünüyorum hocam. Sorum şu: yeni 16inch modeli bekleyeyim mi yoksa olanı mı satın alayım? Olanı da satın alamıyorum çünkü pt.com’da stokta yok diyor. i9 veya i7 çok farkeder mi?

• Ne olacak 16inchler için yeni model çıkmayacak mı? Bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
  • yahu cikmaz olur mu? elbet cikacak. fakat bir kac ayi daha var bence. bu yeni modellerin cikisi genelde intel'in yeni laptop islemcilerinin cikisina bakiyor.
    ama yeni cikan nesil ile bu nesil arasinda fark olmaz. ki bence kesin zam da gelecek yeni modele cunku dolar artti.

su an 16 inclikler alinabilir durumda.

https://buyersguide.macrumors.com/

burayi takip et edeirm.
  • Peki yeni model çıktığında eskilerinin fiyatlarında bi azalma olur mu hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.